Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Jel istina da mu je Kodro menadzer ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da je brat od Mehe Kodre njegov menedzer, nisam 100% siguran.kimbo je napisao/la:Jel istina da mu je Kodro menadzer ?
Imam osjecaj da mu je ovo sredio Barbarez...

Mislim na Sergeja. Covjek je inace legenda.

Mislim na Sergeja. Covjek je inace legenda.
shandrlike-tandrlike
- schweinsteiger
- Kontakt:
Godinu dana prije SP-a,nas najbolji stoper ce dobiti na iskustvu u Njemackoj,a igrace i LP.Nadam se da ce izbjeci povrede i biti starter.Sretno Spaha!
#miasanmia
Prije par dana kad je bila novost da bi nas Spaha mogao igrati u S.Arabiji kontam da je karijera krenula nizbrdoo,al ovo od dns je pozitivni šok i sigurna stepenica vise za njega tu je Liga prvaka,jedna od najjacih liga
nek ga zaobidju ozljede i Spaha ce razvaliti Bundesligu
Sretno Spaha
nek ga zaobidju ozljede i Spaha ce razvaliti Bundesligu
Sretno Spaha
https://****.com - Video Chat Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Dating Site Chat [/url]
Sretno Emire! 
Svaka cast legendo . Potpisati odlican ugovor u 30+ godinama sa ozbiljnim klubom kakav je Neverkuzen ,govori mnogo toga o igracu . Jos ce igrati LP. Ne moze bolje.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Goalgetter
- Kontakt:
Spahic - Bayer Leverkusen
Mujdza - SC Freiburg
Ibisevic - VFB Stuttgart
Salihovic - 1899 Hoffenheim
Bicakcic - Eintracht Braunschweig
Vrancic - Eintracht Braunschweig
Kolasinac - Schalke
Kolonija se siri ... A jos je najvaznije od tog, da nam citava odbrana igra u Bundesligi

Mujdza - SC Freiburg
Ibisevic - VFB Stuttgart
Salihovic - 1899 Hoffenheim
Bicakcic - Eintracht Braunschweig
Vrancic - Eintracht Braunschweig
Kolasinac - Schalke
Kolonija se siri ... A jos je najvaznije od tog, da nam citava odbrana igra u Bundesligi
Nasa odbrana abd u Brazilu: Mujdza-Bickacic- Spahic-Kolasinac sve Bundesliga e to je vec ekstra kvalitet! Vec se radujem duelima Spahe i Ibisevica!
Tako sam frustriran bio radi one price sa S arabijom ... veliki kamen sa srca mi je pao spaha ljudino puno srece ima on elana za jos 3 vrhunske sezone ako ne i vise
Svaka cast Emire za transfer u Bayer,veliki je to klub,kakva S.Arabija,znao sam da je to napisao neki nizerazredni novinar,sretno majstore!!!!
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Vidim da na pdf Bundesliga nema teme Bayer Leverkusen 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Bra'o Spaha. Kako mi je drago zbog čovjeka, to nije humano.
Zaslužio je da zaigra ponovo u jakom i finansijski stabilnom klubu, koji igra u Evropi i bori se za Top 3. Ovo je možda i zenit njegove karijere, gdje će pokazati sve što zna i objasniti Nijemcima neke stvari o igri u odbrani.
Odlično, prezadovoljan sam što je završio u evropskom klubu, i to veoma jakom. Od samog početka mi je bila sumnjiva ona priča o odlasku u Arabiju. Sve u svemu, drago mi je što je odyeb'o kozojebe i njihove milione, te stavio karijeru ispred zarade.
Ma odigrat još 2-3 godine na vrhunskom nivou a onda može Katar, Arabija, Kuvajt i ostale zemlje da se uzme lovijana.
Sami Hyypiä.Tweeds_10 je napisao/la:Kako se zove trener Leverkusena ?
Da znam kome hebat mater.
- brzitesanj
- Kontakt:
Ne sumnjam u Spahu naigrat će se on u Njemaqčkoj jer našim igračima odgovara način igre u Bundesligi svi bh. igrači koji su do sada bili u Njemačkoj igrali su sasvim dobro od Brace pa Barbareza pa do sada svi su igrali dobro u Njemačkoj. Našim igračima odgovara švapski stil igre i rada.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Ima Spaha dosta keša. Ostalo mu još iz vremena kad je igrao za GOŠK.
Allegri je gospodin!
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Na njihovoj stranici čitam da ga odavno prate ali da prije nisu imali mogućnosti da ga kupe (lova).Sad su svijesni da su dobili paklenog igrača i trljaju ruke. 
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nakon onakvih nastupa za repku, pa bilo je nerealno da jedan takav igrac koji kosta tako malo ode u fuckin' dubai il dje vec..moze on jos minimalno 3 godine biti kao sto je sad 
Aferim kapitenu
Aferim kapitenu
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.