FantasticniHigh je napisao/la:[youtube][/youtube]
Luđaaaaci!

Argentinci imaju bas super navijace.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
FantasticniHigh je napisao/la:[youtube][/youtube]
Luđaaaaci!
High je napisao/la:[youtube][/youtube]
Luđaaaaci!
Poslusaj malo od Racinga isto iz Argentine. Odlicni su.High je napisao/la:Već sedam dana pjevušim: ''Soy de San Lorenzo si señor, que loco soy...'' Vrhunski!
Englezi su izmislili ovu igru, Argentinci su je napravili boljom....STEVIE je napisao/la:kod argentinaca je bas kvalitetna navijacka scena. i to ne samo u primeri, vec i u nizim ligama. tu se pogotovo isticu ekipe nuevo chicaga, rosario, gimnasia la plata, los andes etc.
[youtube][/youtube]
+1MrWhite je napisao/la:Ono sto nikako ne mogu da razumijem kod Rusa i Poljaka je to sto se oni furaju na nacizam, a historija je jasna sta su nacisti radili u Poljskoj i Rusiji, isprani mozgovi obicne marionete......
sonik24 je napisao/la:ovo sa Napolijevim grafitima sam gledo kod Danny Dyera, u emisiji, inace, imam strasan sal od Napolija, original, ono sminkerski
nacizam i nacionalizam nije jedna te ista stvarMrWhite je napisao/la:Ono sto nikako ne mogu da razumijem kod Rusa i Poljaka je to sto se oni furaju na nacizam, a historija je jasna sta su nacisti radili u Poljskoj i Rusiji, isprani mozgovi obicne marionete......
joj nemoj da se sad slikam svega tiGorki je napisao/la:sonik24 je napisao/la:ovo sa Napolijevim grafitima sam gledo kod Danny Dyera, u emisiji, inace, imam strasan sal od Napolija, original, ono sminkerski
može slika?