Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ako mene izbacis na klupu. cuvaj koljena na terninguA_d_0 je napisao/la:harrison i wolverine dobro se drzte jer kad jednom dobijem priliku jedan od vas 2 leti van jer igrac mojih predispozicija nemoze sjedit na klupi.![]()
mahalas buraz, tebe nisam upiso, sori, evo ti budi trener golmana, jel ti odgovara? Ugovor na 3 godine, plata 24k, isplata mjesecnomahalas je napisao/la:joj mene nema niđe. pa dobro kad je tako ja ču onda na tribinu, ali zahtjevam mjesto rezervisano za Misketa šta če on u loži. još hoču da sjedim između Selme Bajrami i Nasera Oriča...
ma ja kad zaigram necu morat dolazit na treninge kolki sam talenat haha....Wolverine je napisao/la:ako mene izbacis na klupu. cuvaj koljena na terninguA_d_0 je napisao/la:harrison i wolverine dobro se drzte jer kad jednom dobijem priliku jedan od vas 2 leti van jer igrac mojih predispozicija nemoze sjedit na klupi.![]()
Koji je sad The Scouser u pitanju? Ima nas dvojica TheScouser i ja the scouser.Koji je sad?Trasimaco je napisao/la:Moj tim je sastavljen od forumasa sa podforuma Međunarodni fudbal jer sam tu najaktivniji i s vecinom sam imao komunikaciju. Kriterij koji sam ja postavio je malo drugaciji od ostalih. Nije bas okorjela „desnica“ kao kod ostalih. Uzimam talijansko-njemacku odbranu, spansku vezu i engleski napad. Formacija je 4-2-3-1, moja najdraza.
Menadzer sam ja, a pomocnik je Gerrard (teska opozicija Benitezu mi uvijek odgovara).![]()
Moja licna sekretarica je lejla.![]()
Generalni direktor je ribery (ovo se samo malo slihtam)![]()
Kondicioni treneri su majestic24 i secer. (ocekujem celicne igrace)![]()
Sef medicinskog osoblja i psihijatar je fera (motivacija i duh tima ce biti vrhunski)![]()
PR je reds_forever. (diplomatija i umiljat glas ce sve rijesiti ako se mediji obruse na nas)![]()
Skauti su Gunners, hammers, Mirza_Hordas i nidjo_barca (ubjedljivo najbolji scouting i proizvodnja igraca)
Startna postava:
------------------------------------geronimo (c)--------------------------------------
Ponos Torina-------- Rz88---------- Ministar--------- omerbavarac
-----------------------Pipita --------------miky_hz------------------------
------------Cartman--------------James----------------virtu4l---------
--------------------------------------YNWA-----------------------------------
Rezerva:
Adinjo
The Game
rob do bagro
sarajlija_89
amerosm
don Ciro
Wolverine
Harrison
ackeey
The Scouser
Nade
One team to rule them all!
Ovo je prava ekipa 3 su otisli u pneziju nazalost,ali popunicemo mi to kvalitetnim pojacanjimaLovac je napisao/la:Evo mog sastava:
--------------------Lovac------------------
alan_cardec----obannon----csh----tarik14
bistrikboy----starmo76---calcio----ribery
----------sukisp----CheGuevara-----------
Zamjena:
1. Com_ultras_MARSEILLE
2. seldo
3. Zagor
4. nerminh74
5. GunnerS
Selektor: admin (al ce uskoro dobit otkaz)![]()
Pomocnici: Mr Plummer, vucko
Sa ovim timom udaramo na sve moguce forume hehe
Uh desno krilo.... Veoma dobro. Odgovoricu zadatku.Trasimaco je napisao/la:Moj tim je sastavljen od forumasa sa podforuma Međunarodni fudbal jer sam tu najaktivniji i s vecinom sam imao komunikaciju. Kriterij koji sam ja postavio je malo drugaciji od ostalih. Nije bas okorjela „desnica“ kao kod ostalih. Uzimam talijansko-njemacku odbranu, spansku vezu i engleski napad. Formacija je 4-2-3-1, moja najdraza.
Menadzer sam ja, a pomocnik je Gerrard (teska opozicija Benitezu mi uvijek odgovara).![]()
Moja licna sekretarica je lejla.![]()
Generalni direktor je ribery (ovo se samo malo slihtam)![]()
Kondicioni treneri su majestic24 i secer. (ocekujem celicne igrace)![]()
Sef medicinskog osoblja i psihijatar je fera (motivacija i duh tima ce biti vrhunski)![]()
PR je reds_forever. (diplomatija i umiljat glas ce sve rijesiti ako se mediji obruse na nas)![]()
Skauti su Gunners, hammers, Mirza_Hordas i nidjo_barca (ubjedljivo najbolji scouting i proizvodnja igraca)
Startna postava:
------------------------------------geronimo (c)--------------------------------------
Ponos Torina-------- Rz88---------- Ministar--------- omerbavarac
-----------------------Pipita --------------miky_hz------------------------
------------Cartman--------------James----------------virtu4l---------
--------------------------------------YNWA-----------------------------------
Rezerva:
Adinjo
The Game
rob do bagro
sarajlija_89
amerosm
don Ciro
Wolverine
Harrison
ackeey
The Scouser
Nade
One team to rule them all!
Trenutno korisnika/ca: ASD, bavariapivo, jasmin10, kraljttbvb i 12 gostiju.