FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Backspace
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Backspace » 25 jun 2013, 16:00

:lol: :lol: :lol: :lol:
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 jun 2013, 16:03

Priglupi djecaci sline na objavu nekog kvaziportala koji ne zna cak ni prezime direktora Borca.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 jun 2013, 16:05

ovu vijest su objavili skoro svi portali u srbiji, od b92, pa nadalje, evo upravo čitam...siguran sam da je ovo apel da konačno pomognu vašem borcu

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 25 jun 2013, 16:21

VAM je napisao/la:Interesantno da imaju takve vijesti, ne znaju prezime direktora.To ipak lici na klix, avaz, te slicne fasisticke portale.Sto je babi milo...
Pa što ne odeš pa ne provjeriš dali ima takvih članaka na tim portalima!? Ovaj je iz iz nezavisnih novina Slobodna Bosna! Sad ga svi portali kopiraju...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 jun 2013, 16:28

E ako je slobodna bosna to prenjela onda ok.Uvijek su bili na izvoru. ''Stojicic'' je sa njima online od 0-24.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 jun 2013, 16:37

Angažujte se i vi Leševi sa upravom da se nađe neko riješenje (kao i mi Fukare u mjesecu februaru za Slobodu).
Pobjeda je bolja od orgazma!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 25 jun 2013, 16:51

Gorki je napisao/la:Angažujte se i vi Leševi sa upravom da se nađe neko riješenje (kao i mi Fukare u mjesecu februaru za Slobodu).
Ma oni trebaju organizovati par prijateljskih utakmica sa "velikim" klubovima iz regiona ako ništa. Da se napuni stadion i svi prihodi od karata da koliko toliko poprave finansijsku situaciju pa i od ove tekme protiv Srbije. Mislim da bi svi građani Banja luke pa i oni koji nikad ne idu na tekme došli da pomognu maltene jedinom klubu u BL. Na to bi vjerovatno pristali i recimo Zvezda i Partizan obzirom da je pomoć jednom FK u pitanju a i nebi bilo belaja bar ne kada je u pitanju belaj na nacionalno osnovi. To isto važi i za Jedinstvo, Slobodu pa i ove naše (FKŽ) uhljupe iz uprave ali nikom da padne na pamet.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 jun 2013, 18:03

Anonimac je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Angažujte se i vi Leševi sa upravom da se nađe neko riješenje (kao i mi Fukare u mjesecu februaru za Slobodu).
Ma oni trebaju organizovati par prijateljskih utakmica sa "velikim" klubovima iz regiona ako ništa. Da se napuni stadion i svi prihodi od karata da koliko toliko poprave finansijsku situaciju pa i od ove tekme protiv Srbije. Mislim da bi svi građani Banja luke pa i oni koji nikad ne idu na tekme došli da pomognu maltene jedinom klubu u BL. Na to bi vjerovatno pristali i recimo Zvezda i Partizan obzirom da je pomoć jednom FK u pitanju a i nebi bilo belaja bar ne kada je u pitanju belaj na nacionalno osnovi. To isto važi i za Jedinstvo, Slobodu pa i ove naše (FKŽ) uhljupe iz uprave ali nikom da padne na pamet.

Što se tiče tih tekmi mi smo plaćali ulaz na stadion po 5 KM (igračima za plate i sl.) a na Tušnju je bilo i 2000 gledalaca.
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 25 jun 2013, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 jun 2013, 18:08

Vama je Sloboda na prvom mjestu, a njima borac sluzi da ubiju dosadu kad nema utakmice crvene zvijezde i partizana.
NO PYRO NO PARTY

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jun 2013, 18:16

Sta prica ovaj za slobodu sta ste to vi uradili bgt pa ni jedan protest niste uradili. Da nije doso ovaj amerikanac nista od vas ne bi bilo a niste vi zasluzni za to siguran sam.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 25 jun 2013, 18:17

Buu je napisao/la:
Vama je Sloboda na prvom mjestu, a njima borac sluzi da ubiju dosadu kad nema utakmice crvene zvijezde i partizana.
Buu kakve ti to gluposti pricas ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2013, 20:38

Ma nema šanse da će se ugasiti Borac, klub sa takvom traidicijom. Ovo me podsjeća na vremena kada su govorili da će se ugasiti KK Bosna, što mi je krajnje smiješno bilo.

Uskoro očekujte naslove "spasioci" kluba itd. Ne znaju novinari šta će pisati pa o svemu pomalo lupaju.

S druge strane, ako su računi blokirani, ako se radi nekvalitetno i ako se dug povečaje ma da je ne zna ko u pitanju bolje je to na vrijeme prekinuti nego da se produžuje agonija.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 jun 2013, 22:18

kriza je u rs u svim segmentima,besparica,lose vrijeme,losi ljudi....borac samo dijeli sudbinu ostatka drustva,raznorazni polusvijet i hohstapleri su ga doveli na ivicu propasti...

ali sve prodje,proce i ovo,nece se borac ugasiti,nije ga ugasio pavelic i ndh iako su mu zabranili djelovanje,nece ni ovi...

bicemo jako tanki ove sezone,ali vratice se borac opet u vrh gdje mu je i mjesto....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jun 2013, 00:45

terabajt je napisao/la:Sta prica ovaj za slobodu sta ste to vi uradili bgt pa ni jedan protest niste uradili. Da nije doso ovaj amerikanac nista od vas ne bi bilo a niste vi zasluzni za to siguran sam.
znas ti ko je zasluzan..nema gdje se ne petljas i palamudis..ne rise...SLOBODU su spasile Fukare i par bolesnika...nije sve u protestima strucnjak..kontas
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 26 jun 2013, 00:51

Armageddon2012 je napisao/la:kriza je u rs u svim segmentima,besparica,lose vrijeme,losi ljudi....borac samo dijeli sudbinu ostatka drustva,raznorazni polusvijet i hohstapleri su ga doveli na ivicu propasti...

ali sve prodje,proce i ovo,nece se borac ugasiti,nije ga ugasio pavelic i ndh iako su mu zabranili djelovanje,nece ni ovi...

bicemo jako tanki ove sezone,ali vratice se borac opet u vrh gdje mu je i mjesto....
To boldirano je najveci problem...
Razumijes ti mene burazere moj :)

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 28 jun 2013, 20:56

Izgleda da Vam je blizu prelaska Turkovic iz travnika...dobro ga se sjecate iz zadnje tekme :D ... pored njega vjerovatno jovic dovodi jos dva igraca provjerena..tako da price o raspadanju borca padaju u vodu

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 28 jun 2013, 21:15

tmtmtmtm je napisao/la:Izgleda da Vam je blizu prelaska Turkovic iz travnika...dobro ga se sjecate iz zadnje tekme :D ... pored njega vjerovatno jovic dovodi jos dva igraca provjerena..tako da price o raspadanju borca padaju u vodu
Već se raspao (u igračkom smislu), sad samo može krpiti rupe...

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 28 jun 2013, 21:43

tmtmtmtm je napisao/la:Izgleda da Vam je blizu prelaska Turkovic iz travnika...dobro ga se sjecate iz zadnje tekme :D ... pored njega vjerovatno jovic dovodi jos dva igraca provjerena..tako da price o raspadanju borca padaju u vodu

PostPostao/la nostradamus dana 10 apr 2011, 20:39
Ma ljudi moji ne zna te vi ko vas trenira mozda će vam ovo sto vam sad govorim biti nevjerovatno mozda ce te me svi napasti ali taj covjek koji je vas trenutni trener SIR DRAGAN JOVIC je vjerovali ili ne najveci namjestac u kratkoj istoriji PREMIJER LIGE .Riješite se te pošasti sto prije jer veceg prevaranta nema .Dok je on kod vas nikad iz lige ispasti necete niti ce te sta u ligi napraviti.Ako vas to zadovoljava izvolite .Ovo pisem iz razloga sto sam VAS gledao zadnjih 3 utaknice u ligi protiv Travnika i vi ste me igrom najvise odusevili od svih timova u ligi i kakav je bio rezultat to necu komentarisati.Covjek se cini tih i fin nikad ruzne rjeci od njega necete cuti ,ali taj ima mutne seme sa svima prodo bi mater rodjenu prodo je i Travnik da bi ga godinu kasnije svojim stelama u Hercegovini vratio u ligu.A zrinjski je posebna prica kad su god dosli pod njegovim vodstvom u Travnik nikad nisu SMJELI izgubiti.Pa i ovo VASE gostovanje stvarno ali stvarno vas ne podcjenjujem ,i ponovo kazem da ste dobri , ali svi su se ovdje smijali kako je Travnik od 0 2 okrenuo na 2 2 .CUVAJTE SE NAJVECE I NAJPODMUKLIJE ZMIJE U BH NOGOMETU kaze vam covjek Travnicanin koji ga dobro poznaje.Svi ste gledali Velez ,mostarska veza, ne bojte se ne priznaju takvi nacionalnoct da poznaju ne bi nas suspendovali.I JOS JEDNOM RJESITE SE ZMIJE INACE ISPADATE IDUCE GODINE i nas je tako izvaro....OVO JE DOBRONAMJERNO I AKO NEKI NE SVATE TAKO UNAPRED SE IZVINJAVAM ALI NE MOGU DA PRECUTIM ONO STO ZNAM I DA TO NEKO CINI KLUBU IZ MALE SREDINE SLICNOJ NAMA I LJUDIMA KOJI TOLIKO VOLE NOGOMET.Dobronamjerno iz Travnika...

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 28 jun 2013, 21:45

Neutral je napisao/la:Ma nema šanse da će se ugasiti Borac, klub sa takvom traidicijom. Ovo me podsjeća na vremena kada su govorili da će se ugasiti KK Bosna, što mi je krajnje smiješno bilo.

Uskoro očekujte naslove "spasioci" kluba itd. Ne znaju novinari šta će pisati pa o svemu pomalo lupaju.

S druge strane, ako su računi blokirani, ako se radi nekvalitetno i ako se dug povečaje ma da je ne zna ko u pitanju bolje je to na vrijeme prekinuti nego da se produžuje agonija.
Ako će spasti na nivo na kojem se trenutno Bosna nalazi , onda bolje da se ugase
ZELJEZNICAR 1921!

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 28 jun 2013, 22:54

delko je napisao/la:heh raspade nam se borac, svi igraci odose :( dogodine, borba za sredinu tabele :) dobro i to :) ako ce se dugovi rijesiti :) ovim igracima ne treba zamjeriti nista, dali su maximum a plate dobijaju veoma rijetko :( srecno im :)
PA ZAR NISU INKASIRALI PARE OD FINALA KUPA RS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JADAN JE VAS KLUB

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.