Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Neće štopati samo će otvarati sporije neke stranice 2-3 sekunde. Ako nije neki nerd i no lifer ovisnik o mobitelima neće ni primjetiti 
A sta valja onda?Unknown Genius je napisao/la:Ne valja...red devil88 je napisao/la:Valjal cemu ovaj Sony Xperia Z ?
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- Unknown Genius
- Kontakt:
Sony Xperia tipo.mokhe je napisao/la:A sta valja onda?Unknown Genius je napisao/la:Ne valja...red devil88 je napisao/la:Valjal cemu ovaj Sony Xperia Z ?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
normala, al od tipa je onda bolje ovo

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Kakav je HTC one V ? Nudi mi covjek za 250 KM. Polovan, kupio ga oko nove godine. Hoce on Iphone uzimat
- reds_forever
- Kontakt:
Moze li mi neko preporuciti mobitele do 400 KM, onaj xperia J mi je zapao za oko, ali da ne zurim, dok ne vidim sta se jos nudi 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
reds_forever je napisao/la:Moze li mi neko preporuciti mobitele do 400 KM, onaj xperia J mi je zapao za oko, ali da ne zurim, dok ne vidim sta se jos nudi
Lg l9, dual core 1ghz, 4.7 incha, eto ko tablet skoro
Sony Ericsson Arc S, 1.4ghz, 8.0mp, 512 rama, 4.2 incha. 465KM
Evo ovaj skuplji, a po specifikacijama dosta slabiji od l9
Imap hrpu HTC-a no njih ne volim toliko radi milion modela
Uglavno za 400KM, gledaj da nabaviš neki mobitel koji ima dual core i minimalno gigu rama.
Gledo sam po piku I za te pare 400 km se moze naci polovan galaxy s2, e sad kolko to tebi odgovara...reds_forever je napisao/la:Moze li mi neko preporuciti mobitele do 400 KM, onaj xperia J mi je zapao za oko, ali da ne zurim, dok ne vidim sta se jos nudi
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- reds_forever
- Kontakt:
neurofunk je napisao/la:Gledo sam po piku I za te pare 400 km se moze naci polovan galaxy s2, e sad kolko to tebi odgovara...reds_forever je napisao/la:Moze li mi neko preporuciti mobitele do 400 KM, onaj xperia J mi je zapao za oko, ali da ne zurim, dok ne vidim sta se jos nudi
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
Ma to mi je polovno nekako suhveli, jos 2 serije poslije izasle....Posto ne mijenjam mobitele bas cesto, radije cu dati pare na nesto novo, pa da, ako nista, imam garanciju..
Jel ti imas taj LG? Ja sam uvijek bila na Sony Ericssonu, pa se bas u ove druge modele ne razumijem, jedino Xperiu pratimNeutral je napisao/la:
Lg l9, dual core 1ghz, 4.7 incha, eto ko tablet skoro, 8.0mp, giga rama. 405KM
Sony Ericsson Arc S, 1.4ghz, 8.0mp, 512 rama, 4.2 incha. 465KM
Evo ovaj skuplji, a po specifikacijama dosta slabiji od l9
Imap hrpu HTC-a no njih ne volim toliko radi milion modela
Uglavno za 400KM, gledaj da nabaviš neki mobitel koji ima dual core i minimalno gigu rama.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
LG 7, ne ja ali znaš već ko
Mogu ti reći da sam poprilično zadovoljan iako su neki kukali na recenziji no za 300KM (univerzalno Sarajevo) dobar je. Recimo kod nas je taj l7 360KM.
Arc je odličan mobitel, prijatelj mi ga ima, šupao sam puno puta po tom mobitelu. Odličan.
Preporučio bih ti l9, no sačekaj kolegu Neo sa foruma možda zna neki bolji za te pare.
Lično, za 400KM ne bi nikada kupip nešto polovno, da mi daju iphone nema šanse.

Ako voliš veliki display idealan je. L7 je ogroman, a vidi l9

Mogu ti reći da sam poprilično zadovoljan iako su neki kukali na recenziji no za 300KM (univerzalno Sarajevo) dobar je. Recimo kod nas je taj l7 360KM.
Arc je odličan mobitel, prijatelj mi ga ima, šupao sam puno puta po tom mobitelu. Odličan.
Preporučio bih ti l9, no sačekaj kolegu Neo sa foruma možda zna neki bolji za te pare.
Lično, za 400KM ne bi nikada kupip nešto polovno, da mi daju iphone nema šanse.

Ako voliš veliki display idealan je. L7 je ogroman, a vidi l9

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
za koliko para konkretno trazis telefon? polovan-nov?
400KM je napisala. Novo drug Quaremsa za te pare, nemoj mi reći da bi uzimao polovno nešto za taj keš 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako nebih, ako se moze naci Galaxy Nexus za te pare, ocuvan, rado bih kupio
http://www.****/artikal/7504527/samsu ... xus-i9250/
ovaj telefon je Ferrari za te gore LGieve, kojima je katastrofalna podrska, a vamo GN koristi cisti android, podrska direktno od Googlea
http://www.****/artikal/7504527/samsu ... xus-i9250/
ovaj telefon je Ferrari za te gore LGieve, kojima je katastrofalna podrska, a vamo GN koristi cisti android, podrska direktno od Googlea
Izašao je taj 2011 a i sada je avion.
No Reds je djevojka i za mene je lg ženski telefon.
U mene trenutno gm360
moram ga prodati. Odličan je osim što nema ono najvažnije wirless 
No Reds je djevojka i za mene je lg ženski telefon.
U mene trenutno gm360
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa Galaxy Nexus je pravo zenski telefon
imam ja Galaxy S plus, telefon je dobar pravo, meni je taman, a i mene hebe wifi, nekako mi je signal los
ja bas i ne volim telefone preko 4 incha, al stacu, morat cu kad tad preci, kad izlaze ogromni, eno samsung je nedavno izbacio Galaxy Mega 6.3 incha
imam ja Galaxy S plus, telefon je dobar pravo, meni je taman, a i mene hebe wifi, nekako mi je signal los
ja bas i ne volim telefone preko 4 incha, al stacu, morat cu kad tad preci, kad izlaze ogromni, eno samsung je nedavno izbacio Galaxy Mega 6.3 incha
Veliki display a tako lahki što se težine tiče.
Ne liči mi toliko na ženski

Moram i nejga i svoju staru 6500classic prodati
Ne liči mi toliko na ženski

Moram i nejga i svoju staru 6500classic prodati
soxx je napisao/la:Kakav je HTC one V ? Nudi mi covjek za 250 KM. Polovan, kupio ga oko nove godine. Hoce on Iphone uzimat
Gledao sam, sorry što ti ne odgovori ranije.
Ako je baš dobro očuvan što da ne. Ako nije nemoj. Nov je 330-400KM zavisno gdje kupuješ.
Ako je baš dobro očuvan što da ne. Ako nije nemoj. Nov je 330-400KM zavisno gdje kupuješ.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja prosle godine kad sam u telekomu uzimao telefon, morao produziti ugovorNeutral je napisao/la:Veliki display a tako lahki što se težine tiče.
daje mi covjek SE Arc S, Galaxy S, i Nokia E7, i vjeruj, malo al fakat je malo falilo da uzmem Nokiju, jarane da vidis razlike u kvaliteti izrade, ova dva nebi nikako uzeo, izgledali su kao jeftino kinesko smece, nisam Nokiju uzeo samo zato jer je kostala za moj paket 21/22 km, a Galaxy s kosta 12 km, a i izabrao jer ima 4 incha, i zbog lakseg flashanja custom romova, jer sam vec imao predznanje kako sta
meni treba najvise dobra kamera, uvjek iskoci nesto kad treba to zabiljeziti
Soxx, odgovorio sam ti na CHBalkan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.