FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UltraDuh
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UltraDuh » 29 jun 2013, 11:06

MrMuscle je napisao/la:Kako ces se spremiti ako ne igras utakmice... Umjesto njega igraju neki koji ni u visockoj Bosni ne bi imali mjesta.... Od treninga nabijas samo kondiciju, al' samo to ti ne treba, pa neces vuci volove i orati da ti treba samo snaga (msm sad njemu treba i og jer nije prosao pripreme, mada je i bez tog bolji igrac od konkurenata mu za poziciju).... Treba malo raditi i na tehnici i uigravanju....
Uglavnom vidi se sve kad ko zna igrati fudbala, a ako se za nekog u nasoj BH Ligi moze reci da zna igrati fudbala, onda je to Samir svakako....
Samir jeste igracina ali u ekipi nam ne treba igrac koji ce samo solirat, ove sezone je dodavao loptu samo u situacijama kad nije znao sta ce s njom, dovoljno je pogledat utakmicu s olimpicom imao je sigurno 4 ciste situacije gdje je samo trebao dodati a on pegla i normalno odma izmjena na poluvremenu

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 jun 2013, 11:07

black64 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
Nakamura je napisao/la:pusti te to bracoo bice s bekric em sta bude vjerujem ja u amara .... nego eo plzen s drugoligasem 2:1 Odigra ja zadovoljan i mi ovako :D
kako bi nam ovaj rezultat valjao da se raja nafura pa puno bi kosevo bilo
bi kad bi se raja nafurala, al kad bi se i igraci onda bi na kosevu popusili petaka
razabu nama to svakako slijedi nego bi valjalo malo radi euforije i da klub nesto para zaradi i da ovi mladi igraci vide kolika Armija navijaca stoji iza kluba

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 jun 2013, 11:15

Protiv Maribora je bilo 4:1 iz prve tekme, al garantujem da se citav jug poceo nadat kad je utakmica na Kosevu pocela zbog nacina na koji je pocela. Sad kad bi izvukli neki rezultat tipa 3:1 to bi bio bingo.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 jun 2013, 11:31

exbabilon je napisao/la:Protiv Maribora je bilo 4:1 iz prve tekme, al garantujem da se citav jug poceo nadat kad je utakmica na Kosevu pocela zbog nacina na koji je pocela. Sad kad bi izvukli neki rezultat tipa 3:1 to bi bio bingo.
Moram priznati da sam se iznenadio koliko je raje doslo protiv Maribora cini mi se da je i vrijeme prije utakmice bilo lose

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 29 jun 2013, 11:33

Nek je sa srećom Vladimire ! :mrgreen:

ammarmoj
Kontakt:

Post Postao/la ammarmoj » 29 jun 2013, 11:52

bangara je napisao/la:Nek je sa srećom Vladimire ! :mrgreen:
Kakv Vladimir :mrgreen:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 jun 2013, 11:54

ammarmoj je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 29 jun 2013, 12:08

[youtube][/youtube]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 29 jun 2013, 12:16

Gledam sad u Vitezu dezen naseg "dresa",ono samo majica je 39 km ..znaci sto ce nalijepiti grb kosta 60 km ? pa raja ce masovno uzimati ovo od 39 km i fino nalijepi grbic :oops: za 2-5 km ..ko je budala :roll:
Željeznicar za život cijeli !

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 29 jun 2013, 12:24

likusa je napisao/la:Gledam sad u Vitezu dezen naseg "dresa",ono samo majica je 39 km ..znaci sto ce nalijepiti grb kosta 60 km ? pa raja ce masovno uzimati ovo od 39 km i fino nalijepi grbic :oops: za 2-5 km ..ko je budala :roll:
Nije samo Grb ima i broj i ime na ledžima valja i to uraditi tako ti se to i uhvati, a hoću ga ja lijepit. ;)
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 29 jun 2013, 12:34

Cuj Bekric najbolji igrac, a bez njega uzeli titulu i umalo kup. A sve i da je najbolji, mora se prema Amaru i klubu odnosit sa postovanjem, a ne onako kako se on odnosio.
FKŽ !

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 29 jun 2013, 12:38

zeljooooo je napisao/la:
likusa je napisao/la:Gledam sad u Vitezu dezen naseg "dresa",ono samo majica je 39 km ..znaci sto ce nalijepiti grb kosta 60 km ? pa raja ce masovno uzimati ovo od 39 km i fino nalijepi grbic :oops: za 2-5 km ..ko je budala :roll:
Nije samo Grb ima i broj i ime na ledžima valja i to uraditi tako ti se to i uhvati, a hoću ga ja lijepit. ;)
ma sve je to ok al ima se to uradit za 5-10 km ,mozda i manje a danas raja gleda svaku marku :)
Željeznicar za život cijeli !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 jun 2013, 12:40

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... P1_b87fOhO" onclick="window.open(this.href);return false;

prodajem duksericu sa slike, info u inbox
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 29 jun 2013, 12:40

likusa je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:
ma sve je to ok al ima se to uradit za 5-10 km ,mozda i manje a danas raja gleda svaku marku :)
prodaje se ime, isto kao sto nike ili adidas obicnu bijelu majicu prodaju za 30KM, a ista takva na pijaci 5KM
FKŽ !

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 29 jun 2013, 12:51

CARSON je napisao/la:
ammarmoj je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vladimir Darida :mrgreen: Nek mu je sa srećom, da napusti Plzen kako se nešto govorkalo ovdje :mrgreen:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 29 jun 2013, 12:55

Ne moze niti jedan igrac sebe dizati u istu ravnu sa trenerom i klubom, jer ako trener to dopusti, trener gubi autoritet. Ocigledno da su pojedinci tipa, Savic, Zeba i Bekric to pokusali uraditi, s tim da okrenu publiku protiv Amara. Amar je bio pamentan i na vrijeme je reagovao sto opet pokazuje o kakavom se kalibru trenera radi. ;)

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 jun 2013, 13:07

vjerujte mi da ekipi kao sto je Viktoria odlazak ovog igraca nece ni osjetiti jer ekipa koja igra 5 godina zajedno odlazak jednog ili dva igraca je normalno

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 29 jun 2013, 13:27

CARSON je napisao/la:vjerujte mi da ekipi kao sto je Viktoria odlazak ovog igraca nece ni osjetiti jer ekipa koja igra 5 godina zajedno odlazak jednog ili dva igraca je normalno
Naravno, apsolutno bi se slozio sa tobom.

Momci reci cu vam samo jednom. Imali smo neke sanse protiv Maccabia koji je opet jaci od nas, cak smo imali neke izglede i protiv Maribora, ali nas pogresan pristup utakmici u globalu, nas unisti, ali protiv Victorie ce biti nesto slicno kao protiv Hapoela, kada nismo golu prisli. Tako, nemojte sebi davati lazne nade. Neki castan poraz u ukupnom zbiru bi mene zaista zadovoljio, ono cisto da ne padnemo bez ispaljenog metka. Nije ovo nikako ubijanje morala, vec jednostavno treba gledati na stvari realno. ;)

Evo par slika sa njihov zadnjeg meca...

slika

slika

slika

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 jun 2013, 13:36

Zayebi realnu priču.Gdje god da odemo podvijemo rep i onda dobijemo po ušima.Igrati hrabro, normalno postaviti malo defanzivniju taktiku.Nešto kao što je Cluj uradio protiv Manchester Uniteda prošle sezone u grupnoj fazi LP.Dupli blok iza lopte znači vezni red i odbrana, ali nakon oduzimanja lopte brza transformacija u napad.Samo hrabro, i je.bi ga ali ja se nadam.Ja se uvijek nadam, pa makar igrali protiv Barcelone.
DRUG NEBI TI PUNCA

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 29 jun 2013, 13:51

bagrcavi je napisao/la:Zayebi realnu priču.Gdje god da odemo podvijemo rep i onda dobijemo po ušima.Igrati hrabro, normalno postaviti malo defanzivniju taktiku.Nešto kao što je Cluj uradio protiv Manchester Uniteda prošle sezone u grupnoj fazi LP.Dupli blok iza lopte znači vezni red i odbrana, ali nakon oduzimanja lopte brza transformacija u napad.Samo hrabro, i je.bi ga ali ja se nadam.Ja se uvijek nadam, pa makar igrali protiv Barcelone.
Sta mislis da nasi imaju snage da igraju dupli blok i brzo razviju igru :D
Tako bi izdrzali 20 min sa dobrim pripremama i 45 min.
Tamo se zatvoriti ko Travnik na Grbavici, pa sta nam bog da.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Taree i 21 gost.