FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

njofra
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la njofra » 04 dec 2009, 21:14

dr.adnan je napisao/la:Opet utakmica u kojoj moramo gol da primimo... :x
Ima li neko dobar link za tekmu?
ima utakmica na eurosport 2
19TM87 to sam ja

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 dec 2009, 22:05

Holgeeeer Badstubeeer ....golcinaaa

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 dec 2009, 22:08

I to kakva...jos samo da hoce izdrzat do kraja
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

njofra
Kontakt:

Post Postao/la njofra » 04 dec 2009, 22:08

dobar gol iz slobodnjaka Badstubera
19TM87 to sam ja

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 dec 2009, 22:24

Evo na kraju pobjeda s rezultatom od 2-1. Sve cestitike na pobjedi i nadam se da ce se moje predvidjanje ispuniti od prije sedam dana kad sam rekao da ce HSV i Bayern krenuti u veliku seriju pobjeda kao sto su radili prosle godine Wolfsburg i Stuttgart.
No sto se tice igre ukoliko zelite spasiti cast Njemackog fudbala morate igrati puno bolje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 dec 2009, 22:25

amerosm je napisao/la:Evo na kraju pobjeda s rezultatom od 2-1. Sve cestitike na pobjedi i nadam se da ce se moje predvidjanje ispuniti od prije sedam dana kad sam rekao da ce HSV i Bayern krenuti u veliku seriju pobjeda kao sto su radili prosle godine Wolfsburg i Stuttgart.
No sto se tice igre ukoliko zelite spasiti cast Njemackog fudbala morate igrati puno bolje.
To i Hertha govori :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 04 dec 2009, 22:26

radujeme povratak maria u superformu lik je klasa napdacka
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 dec 2009, 22:39

igra jednom rijeciju KATASTROFA...ne mogu dva pasa kako treba odigrati dobijamo na srecu..no na tribinama vidim Henesa kako se smjeska valjda po njemu bayern izgleda hara bundesligom i glavni smo kandidati za prvaka europe.. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 dec 2009, 22:40

Hmm, opet jedva. Ni sjenka od igre kao protiv Hannovera, ali kako se kaze pobjedi se ne gleda u zube, pa tako necu sitnicariti. Ovo mora biti puno bolje, i ABD bice. Sa ovakvom igrom tesko da mozemo protiv Old Lady nesto napraviti. Badstuber se spasio pogotkom, inace je bio najlosiji, najvise gresaka......... Gomez sve bolji i bolji. Zahvaljujuci Butku nismo primili najmanje 3 gola.
A da usput i komentatora spomenem, uhh covjek je glupan teski...... Kako kaze Bruno(Breno), Badstuder, malo Muller, malo Miller..............
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 dec 2009, 22:40

Saurman je napisao/la:igra jednom rijeciju KATASTROFA...ne mogu dva pasa kako treba odigrati dobijamo na srecu..no na tribinama vidim Henesa kako se smjeska valjda po njemu bayern izgleda hara bundesligom i glavni smo kandidati za prvaka europe.. :mrgreen:
Dobro je pa se nije zacrvenio ko paprika,inace njegova boja na licu jaca od boje paprike...
Najbolje receno igru brisi bodove pisi
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 dec 2009, 22:41

Arbeitsieg! Mogla su kola da krenu nizbrdo, osjetila se odsutnost nekih igraca, da ne kazem ekipe, pred vazan mec u ligi prvaka. Koliko god se Galac trudio da ukaze na vaznost ovog meca, to mu izgleda nije uspjelo. Na svu srecu, uspjelo je se iz prekida doci do pogodka, iz igre nije bilo sanse.
Taman kad sam (doduse u sebi, rekao ili bolje receno psovao :mrgreen: ) gdje ce nam Badstuber izvoditi slobodnjake sa ivice 16-terca, Holger ga uvali :lol:
Mjesta za kritiku uvijek ima, ovaj put cu to preskociti u nadi da su u mislima bili vec u Torinu :mrgreen:
Treci put zaredom u istoj pocetnoj postavi :o i to uspjesno ;)
P.S. Ali mi ovaj spiker sa eurosporta ide na zivce :twisted: te mUler, BadstuDer i na kraju BrUno :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 dec 2009, 22:49

Igra BadstuDera samo potvrduje koliko nam treba taj bocni igrac. Holger je odigrao dosta dobrih utakmica na poziciji stopera zajedno sa Van Buytenom, dok se lijevom boku ne osjeca najbolje.
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 dec 2009, 22:54

Opet bez Boumjohanna, pa ni na klupi. Momak je zasluzio da igra, sto je potvrdio u nekoliko utakmica u kojima je dobijao sansu na kapaljku. Zamijenit ga sa svinjom, i eto kreativnije igre....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 dec 2009, 23:01

omerbavarac je napisao/la:Opet bez Boumjohanna, pa ni na klupi. Momak je zasluzio da igra, sto je potvrdio u nekoliko utakmica u kojima je dobijao sansu na kapaljku. Zamijenit ga sa svinjom, i eto kreativnije igre....
Meni momka uopste nije zao. Imao je vise izbora, kao sto su HSV, Werder, Hoffenheim, Wolfsburg da potpise ugovor, a on otisao kod ubice talenata Njemackog fudbala. Trebao se prije potpisa malo prije informisati, znao je da ce se vratiti Toni Kross i da nece imati sanse. A ja sam licno 100% ubijedjen da je dovoeden samo iz razloga sto je pomenuta gore cetvorka za njega pokazala interes.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 dec 2009, 23:04

amerosm je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Opet bez Boumjohanna, pa ni na klupi. Momak je zasluzio da igra, sto je potvrdio u nekoliko utakmica u kojima je dobijao sansu na kapaljku. Zamijenit ga sa svinjom, i eto kreativnije igre....
Meni momka uopste nije zao. Imao je vise izbora, kao sto su HSV, Werder, Hoffenheim, Wolfsburg da potpise ugovor, a on otisao kod ubice talenata Njemackog fudbala. Trebao se prije potpisa malo prije informisati, znao je da ce se vratiti Toni Kross i da nece imati sanse. A ja sam licno 100% ubijedjen da je dovoeden samo iz razloga sto je pomenuta gore cetvorka za njega pokazala interes.
Zna se ko je dominantan. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nezzz stvarno sta da ti kazem, po meni bi najbolje bilo da ga posalju na posudbu, ili da svinjceta prodaju, a da se on sa Kroosom bori za to mjesto u sastavu.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 dec 2009, 23:05

amerosm je napisao/la: A ja sam licno 100% ubijedjen da je dovoeden samo iz razloga sto je pomenuta gore cetvorka za njega pokazala interes.
Pa u tu gore pomenutu cetvorku ce se vratit, pa kad zablista, onda nazad na Isar :D
Vom Jäger zum Gejagten

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 04 dec 2009, 23:14

ako sa ovom igrom mislite pobjediti Juventusa bolje vam je nemojte ni ici u Torino :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 dec 2009, 23:19

JameS je napisao/la:ako sa ovom igrom mislite pobjediti Juventusa bolje vam je nemojte ni ici u Torino :lol:
i da ponovo,,,hehehe,,idemo u torino po pobjedu da staroj dami zabijemo 2-3,,,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 dec 2009, 23:21

JameS je napisao/la:ako sa ovom igrom mislite pobjediti Juventusa bolje vam je nemojte ni ici u Torino :lol:
Vidi, kako je to Jemsonja zakljucio ;) Nije valjda da si pratio utakmicu, ili mozda nase komentare!?
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 dec 2009, 23:25

Pa jasta nego mislimo pobijediti. :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.