Ma dobro i to je velika stvar u ovoj ligi da imaju kondicije a igraci koji su trenutno u klubu imaju solidnu tehniku , samo vole pretjerivat kad su u napadu hoce da s loptom udu u go , valjda to on promjeni pa ih natjera da pucaju i sa 30 metara ako treba. Eh sad bi mogla past i jedna pripremna sa Zvijezdom u GracaniciTkanton je napisao/la:Sa Durgutom igraci ce sigurno imat najvise snage u ligi a ostalo je nepoznanica.......i tek treba da se dokazecesc4 je napisao/la:Eto momci moji ipak se lijepe stvari desavaju u nasem klubu,uprava smijenila Nuceta sa kormila , i iako mi je zao iapk mi je drago jer je klub preuzeo totalni anonimus u kojeg dosta vjerujem.Amir Durgutović je i dalje nezvanicno novi trener Bratstva. Bio je dugogodisnji pomocni trener u Zvijezdi, bio asistent Curguzu, Jovicu, Kunticu i Odovicu.Prije toga vodio omladinske selekcije Zvijezde.Prije par dana polozio za PROFI licencu pri NS BiH.
Igracku karijeru zapoceo u Zvijezdi, odakle je otisao u Borac iz Banjaluke sa kojim osvaja Kup Jugoslavije, poslije igrao u Turskoj.Konacno imamo trnera sa profi licencom i **** me svako ako ne napanemo P.L. kuje Daso planove zapamtite to.... Imal jos neko novosti kakvih ?
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
www.nkbratstvogracanica.com
Ja mislim da bi on to trebo rijesit, jer je ozbiljan covjek bez puno petljanja i radi na misicecesc4 je napisao/la:Ma dobro i to je velika stvar u ovoj ligi da imaju kondicije a igraci koji su trenutno u klubu imaju solidnu tehniku , samo vole pretjerivat kad su u napadu hoce da s loptom udu u go , valjda to on promjeni pa ih natjera da pucaju i sa 30 metara ako treba. Eh sad bi mogla past i jedna pripremna sa Zvijezdom u GracaniciTkanton je napisao/la:Sa Durgutom igraci ce sigurno imat najvise snage u ligi a ostalo je nepoznanica.......i tek treba da se dokazecesc4 je napisao/la:Eto momci moji ipak se lijepe stvari desavaju u nasem klubu,uprava smijenila Nuceta sa kormila , i iako mi je zao iapk mi je drago jer je klub preuzeo totalni anonimus u kojeg dosta vjerujem.Amir Durgutović je i dalje nezvanicno novi trener Bratstva. Bio je dugogodisnji pomocni trener u Zvijezdi, bio asistent Curguzu, Jovicu, Kunticu i Odovicu.Prije toga vodio omladinske selekcije Zvijezde.Prije par dana polozio za PROFI licencu pri NS BiH.
Igracku karijeru zapoceo u Zvijezdi, odakle je otisao u Borac iz Banjaluke sa kojim osvaja Kup Jugoslavije, poslije igrao u Turskoj.Konacno imamo trnera sa profi licencom i **** me svako ako ne napanemo P.L. kuje Daso planove zapamtite to.... Imal jos neko novosti kakvih ?![]()
-
Bratstvo81
- Kontakt:
Iskreno moje misljenje sto se tice trenera ja mislim da je Nuce bolji trener od ovog novog ali vrijeme ce pokazati,los potez uprave pa bolje da su ulagali u Nuceta i imas tu trenera koliko hoces ali vidjet cemo da ne govorim unapred nista,ja cu i dalje gledat svoje bratstvo,cuo sam se sa rodjkom iz srebrenika i reko mi je da dolaze 3 dobra igraca iz gradine damir smajlovic,delic,zukic golman jbg ka pogledas ova 3 igraca i ovo sto mi imamo i jos ako ko dodje to ce biti ok ali sve ce zavisit od trenera kakav ce on biti,cujem jos je aktuelan odlazak Šuše i Pantica u slobodu ali ovi svi ostaju tu i to je ok,mozemo imati ekipu beton ali ako budemo kompletni bez odlzaka to bi ovako izgledlao po mom gledanju:
Zukic-Efendic-Kadić-Šuša-Pantic
Delic-Kadric-Mousa-Mevkic
Smajlovic-Mujkic
Ekipa ko beton slobog igraca nema ali samo jos dodaj klupu: Omerovic,Timkov,Golman(novi)-Mrkovic-Muslimovic i jos neko pojacanje kako god da bude ne moze upasti u ovih prvih 11 pa samo pogledajte taj sastav

Smajlovic-Mujkic
Ekipa ko beton slobog igraca nema ali samo jos dodaj klupu: Omerovic,Timkov,Golman(novi)-Mrkovic-Muslimovic i jos neko pojacanje kako god da bude ne moze upasti u ovih prvih 11 pa samo pogledajte taj sastav
- 7aprildomemoj
Nama treba energičan trener koji će 90 minuta stojat uz aut liniju, naravno u svom ograničenom prostoru i usmjeravat igrače pa i galamit na njih. Ja nikad nisam vidio da je Nuće ikad išta reko igračima a kamoli zagalamio. O taktici i izmjenama netreba trošiti riječi, zna se ko je to određivo. Nadam se da novi trener ko god to bude imaće potpunu slobodu i odriješene ruke da vodi tim kako on želi. Ipak je dosadašnji trener bio ograničen jer mu je radno mjesto zavisilo od toga
Puno sreće Bratstvu u narednoj sezoni i akobogda da budemo 4 u ligi. Korak naprijed u odnosu na ovu sezonu 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Evo neko moje misljenje povodom ovoga sto si ti rekao.Iskreno ja ne mislim da je Nuce bolji trener od ovoga. Ovaj covjek je imao od koga da uci pa eto procitaj samo s kolko trenerskih imena je radio , pa bio je i veliki igrac i tu su ga trenirali jaki treneri znaci pofato je svega i svacega.Jos ima i tu licencu znaci zavrsio je i obuku u nekom velikom klubu sto znaci da je i tu nesto naucio od evropskog trenera , mogli smo gurat Nuceta al to bi znacilo da se mora cekat jos 2 3 godine da Nuce dogura do ovoga gdje je taj covjek sada.A ovako on dolazi pun zelje da se dokaze, prvi trenerski posao,kuju se tu planovi ba, i iako cu zbog sledece recenice bit kritikovan po forumu reci cu, pa mozda zele ispunit najavljeno a to je da se u naredne dvije godine ude u Premijer Ligu.I receno je ako ne nadolazece sezone onda za sezonu 2014/2015 jer i taj trener nas moze vodit u Premijer Ligi i sve...Sto se pojacanja tice evo bas sam gledo na transfermarketu informacije o njima.Armin Delic vezni igrac 30 godina igrao u Slobodi , u Zvijezdi i u Gradini, po meni dobro bi nam dosao ovakav iskusan igrac na sredinu uz Kerima koji takode ima 31 godinu to je tamam.Golman Damir Zukic 28 godina branio 14 utakmica u premijer ligi za Gradinu a prije toga je branio u Zvijezdi, znaci ima nekog iskustva iako je primio velikih 32 gola u tih 14 utakmica sa Gradinom.Ako je to onaj golman koji je branio ovdje kad su nas dobili 1:2 nije los ali iskreno ima i boljih golmana koji su se mogli dovest,npr iz Troglava golman koji je ovde Mujki skino penal i sjajno branio ako se sjecate,ali dobro.Damir Smajlovic 30 godina odlican igrac sto je i dokazao protiv nas ovde.Za ovu ligu on je odlican jos s Mujkom u paru bi bilo super.Igro za dosta klubova , od kojih vrijedi izdvojit Osijek,Zvijezda,Sloboda,Croatia Sesvete,Gradina.Bratstvo81 je napisao/la:Iskreno moje misljenje sto se tice trenera ja mislim da je Nuce bolji trener od ovog novog ali vrijeme ce pokazati,los potez uprave pa bolje da su ulagali u Nuceta i imas tu trenera koliko hoces ali vidjet cemo da ne govorim unapred nista,ja cu i dalje gledat svoje bratstvo,cuo sam se sa rodjkom iz srebrenika i reko mi je da dolaze 3 dobra igraca iz gradine damir smajlovic,delic,zukic golman jbg ka pogledas ova 3 igraca i ovo sto mi imamo i jos ako ko dodje to ce biti ok ali sve ce zavisit od trenera kakav ce on biti,cujem jos je aktuelan odlazak Šuše i Pantica u slobodu ali ovi svi ostaju tu i to je ok,mozemo imati ekipu beton ali ako budemo kompletni bez odlzaka to bi ovako izgledlao po mom gledanju:
Smajlovic-Mujkic
Ekipa ko beton slobog igraca nema ali samo jos dodaj klupu: Omerovic,Timkov,Golman(novi)-Mrkovic-Muslimovic i jos neko pojacanje kako god da bude ne moze upasti u ovih prvih 11 pa samo pogledajte taj sastav![]()
Sto se tice postave koju bi ja izveo sa ovom trojicom i bez odlazaka kao sto si reko
Zukic
Efendic Susa Kadic Pantic
Timkov
Delic Kadric Moussa
Mujkic Smajlovic
Al opet vidicemo zavisi to i dal ce ovi igraci doci , dali ce igraci koji su trenutno tu ostat,da li ce jos neki igraci doci.Sve cemo vidit.Imal jos kakvih info ? I znal neko kad krecu pripreme ja sam nacuo da su sestog al mi nelogicno jer je petak
Evo informacija sto se tice Pante , za sve vas koji ste ga vec preselili u Slobodu.Maloprije sam prico s njim , i pito ga kakva je situacija on je reko da ima tu klubova koji ga hoce al Bratstvo je Bratstvo.Kaze da se ni skim nije vidio niti prico a kamoli pregovaro s nekim klubom,te da ga zanima odlazak da bi prvo nacelnika konaktiro da ga pita.Znaci reko je da ostaje on i reko mi je da i Mujka ostaje, od igraca jos niko nije napustio ekipu dok su dva igraca vec sve zavrsila i presla u Bratstvu.
Takode sutra cu znat i sto posto ovo za trenera.I jos nesto Mevku traze iz Banovica al nije odlucio dali ide ili ne , a i Efendic ce najvjerovatnije ostat nas igrac.
-
Bratstvo81
- Kontakt:
Eh ovo je vec jedna radosna vijest za nas klub znaci nema nigdje kao ovdje tako i treba biti i svaka cast sto su momci tako iskreni a malo sam čačko preko razni ljudi ovo za Šušu i slobodo mnogi su mi rekli da nema od toga nista nezz koliko da mu nude njemu je bratstvo-bratstvo ali kazem opet je ovo nezvanicno a plus ima i dobre uslove sto znaci da bi mogli biti kompletni uz to ova pojacanja i lagano hit sezone i stvarno mi je drago sto su ovi igraci ostali to su nasi igraci koji su tu vec preko 5 godina ja to smatram nasim igracima!!!!!!!!!!
Ma momci su odlicni , iskreni i sve... Sto je najbitnije ekipa bi trebala ostat na okupu i jos se pojacat i trenerom i jos na par pozicija u ekipi sto je stvarno sjajnoBratstvo81 je napisao/la:Eh ovo je vec jedna radosna vijest za nas klub znaci nema nigdje kao ovdje tako i treba biti i svaka cast sto su momci tako iskreni a malo sam čačko preko razni ljudi ovo za Šušu i slobodo mnogi su mi rekli da nema od toga nista nezz koliko da mu nude njemu je bratstvo-bratstvo ali kazem opet je ovo nezvanicno a plus ima i dobre uslove sto znaci da bi mogli biti kompletni uz to ova pojacanja i lagano hit sezone i stvarno mi je drago sto su ovi igraci ostali to su nasi igraci koji su tu vec preko 5 godina ja to smatram nasim igracima!!!!!!!!!!
Eto i zvanicno nase prvo pojacanje dolazi iz banovicke Buducnosti Elvin Suljic , napadac 
Auuu jest me danas krenulo , eto nakon sto je ozvaniceno da niko nije napustio Bratstvo , dosla su i dva pojacanja jedan je spic iz banovicke Buducnosti Elvin Suljic , te Armin Delić vezni igrac iz Gradine.Takode dobili smo pojacanje u vidu trenera jer je sada i zvanicno novi trener Amir Durgutovic.Nek se malo i na ovoj temi prica o necemu osim o politici 
Super je ovo sve samo moram da kazem da ne zaboravimo
da smo i do sada u ove 3 goidine imali paklenu ekipu, nadam se
da ce sa ovim" pojacanjima " stvari ici i biti jos bolje , u svakom slucaju ne znam
zbog cega odlazi Nuce ali njemu jedno veeeeeeeeeliko HVALA ipak je on poslozio
ovu ekipu .
Super ako niko ne ide iz Bratstva a jedan "j.e.b.e.n" napadac nam sigurno treba
pa ili Smajlovic ili Suljic ili oba sto da ne
uz Mujku

samo ne treba srljat na ulazak ko gradina pa da use-remo sve ko oni sad
da ce sa ovim" pojacanjima " stvari ici i biti jos bolje , u svakom slucaju ne znam
ovu ekipu .
pa ili Smajlovic ili Suljic ili oba sto da ne
Ne znam zasto Nuce odlazi al znam da dolazi covjek koji ima uefa licencu tj moze voditi i premijer ligu a i viseALBOX je napisao/la:Super je ovo sve samo moram da kazem da ne zaboravimo
ovu ekipu .
pa ili Smajlovic ili Suljic ili oba sto da neuz Mujku
![]()
Iz Bratstva zasad samo Mevka razmatra odlazak u Banovice.Licno ja bi se rijesio Golmana pogotovo Mese , Prljaca i moze ostat i rijesio bi se tog Mevke koji toliko usporava igru a na klupi dzaba sjedi Murselovic koji samo ceka da eksplodira
https://www.facebook.com/NKBRATSTVOGRACANICA" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
''Kako se saznaje od GRACANICKE radio stanice prvoligas BRASTVO se pojacaje sa nekoliko nogometasa iz SREBRENIKA naime blizu potpisa su za njihov klub su fudbaleri SMAJLOVIC DELIC SKAHIC koji ce najvervatnije pojacati ovu ekipu za narednu sezonu''
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pa ja sam to vec govorio , Delic je vec sve dogovorio sa upravom,Smajlovic pregovara mada je sad upitno dal ce doc posto je doveden iz Banovica napadac (iako bi volio da i on dode) a Skahic mozes li mi samo rec kolko ima godina on ? Skahic ce vjerovatno doc u slucaju odlaska Efendica jer ja kolko znam Skahic moze igrat desnog beka.Nego mozes li mi rec gdje si ovo procitao ?Benjo_AFC86 je napisao/la:''Kako se saznaje od GRACANICKE radio stanice prvoligas BRASTVO se pojacaje sa nekoliko nogometasa iz SREBRENIKA naime blizu potpisa su za njihov klub su fudbaleri SMAJLOVIC DELIC SKAHIC koji ce najvervatnije pojacati ovu ekipu za narednu sezonu''
-
Bratstvo81
- Kontakt:
Ma nezz sta bi reko,nisam protiv dovodjenja igraca kvalitetni ali na ovu postojecu ekipu treba dovesti 2 spica i jednog srednjg veznog igraca ali kvalitetna i to je,ali ako nastavimo sa gomilanjem dovodjenja igraca odma mi dodje i sjetim se kad je ibrak doso i svu nasu djecu rastjero i na kraju se borili za opstanak,jer nama treba igrac tipa smajlovic,delic i dobar golman ali sad se spominje taj skahic koji je bek,stoper i jos neki odbrambenih igraca pa gdje ce oni igrati pored ovi nasih odbrambenih igraca efndic,šuša,pantic,timkov,kadic jer malo mi je glupo jer ce sva ovo nasa djeca koje ima eto nakon toliko godina opet pustit u propast ali vidjet cemo sta ce biti.cesc4 je napisao/la:Pa ja sam to vec govorio , Delic je vec sve dogovorio sa upravom,Smajlovic pregovara mada je sad upitno dal ce doc posto je doveden iz Banovica napadac (iako bi volio da i on dode) a Skahic mozes li mi samo rec kolko ima godina on ? Skahic ce vjerovatno doc u slucaju odlaska Efendica jer ja kolko znam Skahic moze igrat desnog beka.Nego mozes li mi rec gdje si ovo procitao ?Benjo_AFC86 je napisao/la:''Kako se saznaje od GRACANICKE radio stanice prvoligas BRASTVO se pojacaje sa nekoliko nogometasa iz SREBRENIKA naime blizu potpisa su za njihov klub su fudbaleri SMAJLOVIC DELIC SKAHIC koji ce najvervatnije pojacati ovu ekipu za narednu sezonu''
Biće to još jedna sezona lova na premijer ligu a onda u martu iduće sezone najavit da je cilj bit među tri i afirmacija mladih igrača,,,,od domaćih igrača iduće sezone samo Šuša i Kadija ostali nek se jave Muji u Malešiće...
Daso sebi doveo pomoćnika iz Gradačca..

Daso sebi doveo pomoćnika iz Gradačca..
Joj covjece kako si ti naporan ja tebe ne mogu shvatit ni sekunde.Ja shvatam da svako ima pravo na misljenje al brate dragi ti si naporan nenormalno HALOO ovo je sportski forum NE POLITICKI daj okani se vise politike **** ga kolac....Stvarno ne vjerujem kako ti za svaki post koji neko objavi imas odgovor da je tu uvezana politika.De mi reci sta ti onda podrazumjesvas pod dobrim desavanjima u klubu ?**** je napisao/la:Biće to još jedna sezona lova na premijer ligu a onda u martu iduće sezone najavit da je cilj bit među tri i afirmacija mladih igrača,,,,od domaćih igrača iduće sezone samo Šuša i Kadija ostali nek se jave Muji u Malešiće...![]()
Daso sebi doveo pomoćnika iz Gradačca..![]()
![]()
![]()
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ko je taj, gdje igra(pozicija),kako, statistika prosle sezone ?cesc4 je napisao/la: Ne znam zasto Nuce odlazi al znam da dolazi covjek koji ima uefa licencu tj moze voditi i premijer ligu a i vise![]()
Iz Bratstva zasad samo Mevka razmatra odlazak u Banovice.Licno ja bi se rijesio Golmana pogotovo Mese , Prljaca i moze ostat i rijesio bi se tog Mevke koji toliko usporava igru a na klupi dzaba sjedi Murselovic koji samo ceka da eksplodira![]()
1947!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
i golman Zukić iz Gradine u Bratstvo.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.