Kao da gledam. "Bolje papak iz periferije nego p*der iz Londona" i slicno tome.
Od subote bogatiji za jos jedno ime. Neizbjezno.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Arshavin told Sport Express: "The fact is I didn't want to stay in England, this was clear since January.
"I don't regret anything, but I had to leave.
"It was a punishment sat on the bench. To train even though you know you won't play - it is psychologically difficult.
"I nearly suffered depression, but I didn't because I'm mentally strong. The monotony of life there was crushing me."
According to the Manchester Evening News, Arsenal are set to bid for Manchester United's wantaway striker Wayne Rooney. Rooney, who requested a transfer for the second time shortly before Sir Alex Ferguson's retirement, has been on-again, off-again linked with Arsenal over the summer, usually through the medium of Twitter, the Daily Mail, Daily Star and the Metro. This is the first report that is in a paper with some spectrum of reliability; as a local Manchester paper, the Manchester Evening News has solid information with regards to Manchester United.
ovaj post znaci kraj za forumdonCorleone1892 je napisao/la:Nezamislivo je da poredite religiju i gey pitanjePa svaka religija je protiv gayeva tako da su ova dva pojma kao nebo i zemlja
![]()
Ja na sam pojam engleski fudbal si stvorim sliku
i iz ovog filma i nekih dokumentaraca sam naučio da su engleski navijači zafrkani i to pravo![]()
I nije mi jasno da jedan ovakav engleski huligan koji navija za Arsenal može prihvatiti da bude zajedno sa gayeom na tribini
šta reć a ne zaplakatMarsal je napisao/la:Must watch
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto je najgore sve posudbe,ne mozemo ih ni prodati.Rockefeller je napisao/la:Gervinho haman u Marseilleu. Jao operacije lopata. Sve ih Wenger rastjera.
-Mannone u Sunderland
-Djuouru u HSV/Hannover
-Gervinho u Marseille
-Bendtner u HSV/Eintracht/drugo
To je ono sto se ocekuje u naredna dva tri dana. Ostane jos Park i haman da niko vise. Mozda Diaby zbog problema sa zdravljem iako nije los kao ovi.
Pa kojeg će ti vraga na klupi, ovako smo se riješili kloca, riješili makar polovine njegovih primanja i najvjerovatnije ovo znači dolazak drugog krilnog igrača.Head je napisao/la: Jest da nije dobar u glavu al' covjek je najbolji tehnicar u ekipi,nismo ga trebali pustati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.