Idemo laganoKix je napisao/la:Nisi, imam ga i jaHead je napisao/la:Jesam jedini koji je forsir'o Verdasca

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Idemo laganoKix je napisao/la:Nisi, imam ga i jaHead je napisao/la:Jesam jedini koji je forsir'o Verdasca
pironkova možda prije 2-1, može Martićka do seta barem, može i do pobjede ako bude mirna ali po meni uzima set sigurnoHead je napisao/la:Igro sam Lopeza,Zemlja Del Potro vise od 31 gema,Pironkova tacan rezultat 2:0.
Citizen-X je napisao/la:svaka castMatador je napisao/la:Na onom od juce ostao Gulbis za 99 km , a sad uplatio 2 :
Djokovic - Chardy (+9.5) 2
Bryan / Bryan
Mirnyi/Tecau
Bhupathi/Knowles
Paes/Stepanek
Ulog 15 km , dobitak 54
F.Lopez 2
Tomic 2
Ulog 5 km , dobitak 37 .
moRe l pitanje sto?
jerbo od tomica nikad nece bit nista jedino da Dihtung proda mec danas - a Lepi nije da nema igre na travi - ali su mu udarci jako mekani i slabi...od Tomica nikad nece bit ni covjeka ni sportiste ni tenisera - drmn'o je neku lovicu i poteg'o onog gore za muda... tipicni bosanski parmak.
Iako mi je sijsling uzeo pola dobitka predajom,necemo se zalitiDelpa10 je napisao/la:Pozdrav prijatelji,idemo ovako danas:
Dodig - Sijsling 1 1,95 KV 1![]()
Dugo sam se mislio izmedju vise gemova i keca,al ipak sam se odlucio da cu natezat za dodiga koji u zadnje vrijeme stvarno dobro igra. I Sijsling je u odlicnoj formi,dobiti raonica 3 - 0 nije lako,al ipak je presudilo to sto sijsling vise zavisi od servisa od dodiga. Jednostavno odlicna je kvota na dodiga i mislim da ce lakse dolaziti do break prilike ako sijslinga ne bude konstanto slusao servis,plus dodig je veliki borac,cak iako izgubi set dovoljno je jak da se vrati protiv jednog ipak osrednjeg igraca u dobroj formi.
Berdych - K. Anderson tr2 1,65![]()
Kao sto sam vec govorio,K. Anderson je jedan od mojih najdrazih igrac. Kvotu 1,65 da nece izgubiti 3-0 moram uzeti,iako je to malo navijacki i normalno da je berdych kojeg je suvisno komentirati favorit,tesko da moze racunati na lak mec i on to zna. K. Anderson je sigurno u stanju uzeti set i mozda pomrsiti racune cehu,ako ne i to sigurno da minimalno jedan set uvodi u tie break a tu je sve moguce.
Haas - F. Lopez 1 1,45![]()
F. Lopez odlicno igra na travi u zadnje vrijeme i servis ga dobro sluzi,i ovdje sam mislio o nekim gemovima al ipak jako tesko ce lopez poraziti strasnog tommya. Iako je moguce da ga i namuci,haas je i psihicki jaci i ima bolju igru,sasvim pristojna kvota za keca,uzeo bi mozda i manju.
Robson - Erakvoic tr2 1,43![]()
Robson igra dobro i favorit je,al jednostavno gledao sam erakovicku nekoliko puta i mislim da je nemoguce da izgubi 2-0 ovaj mec.
Benn/Zimm - Dim/Nil 1 1,6![]()
Ovaj par mi je vjerovatno najsigurniji od svih,bennetau i zimonjic idu dalje,prosli mec su gubili 2 - 1 i glatko su ga uzeli sa 6-2 6-1 meni se cini,sad su jos sigurniji da mogu nesto napraviti.
Stvarno šteta za onu dvojicu, to su trebali bit lagani prolazi, al yebat ga. Kad neće - neće!bevanda4 je napisao/la:Pikado:
Thornton R. - Lewis J. 1 @1,20
Nicholson P. - Brown S 1 @1,50
Baxter R. - Wade J. 2 @1,35
Van Gerwen M. - Rand S. 1 @1,15
Taylor P. - Winstanley D. 1 @1,15
Od većih kvota dodajem
Hamilton A. - Anderson G. 1 @1,90
The Hammer je poznat po svojoj borbenosti i comebackovima. Da se igra do 7 i tog čovjeka vodite 6-0, rijetko tko bi sebi dozvolio opuštanje. Mislim da sam s ovom rečenicom sve rekao. Kad je u formi, gušt mi ga je imat na tiketu i pogledat meč. Nadam se da će i večeras biti tako.
Ukupna kvota: 6,1060
Delpa10 je napisao/la:Uh sutra strasni dan tenisa,stanje na racunu se fino popravilo pa danas cemo jedan dnevni i jedan vecernji i dosta![]()
Honka - Jaro 1 1,6
Strommen - Follo ps1 1,5
Sirius - Dalkurd 1 1,5
Vasalund - Sandvikens zx2 1,7
Djurgaden - Osters p.p. 1 1,9
ulog 25,8 dobitak 300.
Kratka analiza: Strommen,Sirius i Vasalund smatram sigurnijim parovima jer strommen i vaslund su dvije utakmice koje sam izabrao za golove gledajuci statistike i omjere,plus sto i na najboljim kladionicima spada kvota na 3 plus golova. Sirius je najbolja ekipa trece lige i iako je dalkurd drugi po kvaliteti su puno iza njih plus domaci teren,kec ne bi trebao doci u pitanje iako bi i tu opklada na golove bila dobra.
Negdje sam procitao da Djurgaden igra posljednju utakmicu na ovom stadionu jer sele. Stadion je rasprodan,ekipa je usla u formu u zadnje vrijeme,bit ce jako motivisani i moram ih uzeti na kvotu 1,9 protiv slabog ostersa. Honka 1 cisto gledajuci tabelu i kako igraju kuci.
Sretno nam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.