A ovaj sastav iz Gazzette i nije nesto poseban budimo realni

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
...a ti si dovodjenjem Barzaglija,Bonuccija,Pirla bio ubijedjen u onako dominantnu igru i dobru odbranu?IlPrincipino je napisao/la:Jbg procitaj kako se pise. Poprilicno ste sigurni da uzimate drugo mjesto. Neko cak i spominje Scudetto. I ja kontam da ce Inter da se bori za LP ali da ce to biti teze nego sto vi ocekujete.
Da su to samo ta tri igraca pa haj ali nisu. Gdje je Vidal, Licht i ostali? A prvenstveno Conte?neroazzuro je napisao/la:...a ti si dovodjenjem Barzaglija,Bonuccija,Pirla bio ubijedjen u onako dominantnu igru i dobru odbranu?IlPrincipino je napisao/la:Jbg procitaj kako se pise. Poprilicno ste sigurni da uzimate drugo mjesto. Neko cak i spominje Scudetto. I ja kontam da ce Inter da se bori za LP ali da ce to biti teze nego sto vi ocekujete.
Livorno are very close to an agreement with nter for young starlets Francesco Bardi and Marco Benassi
nisam procitao ranije a i postavio sam malo da zaje.bavam @aduTritolone je napisao/la:Bardi i Benassi idu na posudbu u Livorno, to se zna vec par dana, a za Bessu se zanima Sunderland. Izgleda da je onaj "nas" na radu u Sunderlandu opasno zagriza za mlade Interove igrace
According to Gazzetta dello Sport, Inter could use any of Longo, Duncan, Bardi, & Benassi to try & sign Nainggolan from Cagliari.
vidio si prosle sezone sta je bilo. ne moram objasnjavatifarisija je napisao/la:po meni bez da zelim provocirati milan ne predstavlja nikakvu opasnost, previse polovnjaka imaju, kao cjelina malo bolje izgledaju, napoli, inter, roma pa i lacio imaju vise kvalitetnih pojedinaca od milana
jeste kad ne vidis dalje od nosa, koji su to extra pojedinci kod vas, ja cu ti samo neke nase nabrojati, De Sciglio, Balotelli, El 92, Montolivo, dakle sve su to i reprezentativci, uz Abatea naravno, a tu je i preporodjeni Pazzini,, reci to nekome kome si bjezao 12-12 bodova a na kraju zavrsio iza njih u dubokom minusu je stvarno smijesno... vidjet cemo dal si upravu kad krene nova sezona, ovako sve je to nagadjanje.farisija je napisao/la:po meni bez da zelim provocirati milan ne predstavlja nikakvu opasnost, previse polovnjaka imaju, kao cjelina malo bolje izgledaju, napoli, inter, roma pa i lacio imaju vise kvalitetnih pojedinaca od milana
Tako je iza Milana nego sta a koje to Milana nadigro osim barce na camp nou poslije katastrofalnih 7-8 kola ja msm u 2013 da milan ima samo 1 porazIlPrincipino je napisao/la:Da su to samo ta tri igraca pa haj ali nisu. Gdje je Vidal, Licht i ostali? A prvenstveno Conte?neroazzuro je napisao/la:...a ti si dovodjenjem Barzaglija,Bonuccija,Pirla bio ubijedjen u onako dominantnu igru i dobru odbranu?IlPrincipino je napisao/la:Jbg procitaj kako se pise. Poprilicno ste sigurni da uzimate drugo mjesto. Neko cak i spominje Scudetto. I ja kontam da ce Inter da se bori za LP ali da ce to biti teze nego sto vi ocekujete.
Inter ce sigurno biti bolji nego prosle sezone ali ne treba sada letiti. Zapamtite Stramourinha. Ocekujem da se Inter bori za LP ali i ocekujem da zavrsi 4. iza Milana.
nije jos nista oficijelno, al prica se da ce zavrsit sad preko vikenda..8mil Baselu a njemu ugovor od 1milharis10 je napisao/la:jeste klepili Dragovića?
Momak,kako imas obraza bilo sta pricat nakon ove sezone i uguravanja u LP? Kvalitet Milanove ekipe je jako diskutabilan!milanist je napisao/la:jeste kad ne vidis dalje od nosa, koji su to extra pojedinci kod vas, ja cu ti samo neke nase nabrojati, De Sciglio, Balotelli, El 92, Montolivo, dakle sve su to i reprezentativci, uz Abatea naravno, a tu je i preporodjeni Pazzini,, reci to nekome kome si bjezao 12-12 bodova a na kraju zavrsio iza njih u dubokom minusu je stvarno smijesno... vidjet cemo dal si upravu kad krene nova sezona, ovako sve je to nagadjanje.farisija je napisao/la:po meni bez da zelim provocirati milan ne predstavlja nikakvu opasnost, previse polovnjaka imaju, kao cjelina malo bolje izgledaju, napoli, inter, roma pa i lacio imaju vise kvalitetnih pojedinaca od milana
neroazzuro je napisao/la:Momak,kako imas obraza bilo sta pricat nakon ove sezone i uguravanja u LP? Kvalitet Milanove ekipe je jako diskutabilan!milanist je napisao/la:jeste kad ne vidis dalje od nosa, koji su to extra pojedinci kod vas, ja cu ti samo neke nase nabrojati, De Sciglio, Balotelli, El 92, Montolivo, dakle sve su to i reprezentativci, uz Abatea naravno, a tu je i preporodjeni Pazzini,, reci to nekome kome si bjezao 12-12 bodova a na kraju zavrsio iza njih u dubokom minusu je stvarno smijesno... vidjet cemo dal si upravu kad krene nova sezona, ovako sve je to nagadjanje.farisija je napisao/la:po meni bez da zelim provocirati milan ne predstavlja nikakvu opasnost, previse polovnjaka imaju, kao cjelina malo bolje izgledaju, napoli, inter, roma pa i lacio imaju vise kvalitetnih pojedinaca od milana
Posto je Botta ozlijedjen mislim da ce ga poslat na posudbu, a isto i Duncana, Benassija, Bardija..ako koji od njih ostane jos boljeBeppe je napisao/la:A Botta, a Duncan?? Izbaci Jonathana i Rickya slobodno!!
Dragovic nije nista bolji igrac od ovih mladih koje smo prodali za sitne novce, ali mi se ocigledno vodimo onom trava je uvijek zelenija ...
Svadjao sam se Pupiem oko toga ali pojeo sam g... u pravu si bio u potpunosti!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.