FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipino
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la IlPrincipino » 29 jun 2013, 14:15

Jbg procitaj kako se pise. Poprilicno ste sigurni da uzimate drugo mjesto. Neko cak i spominje Scudetto. I ja kontam da ce Inter da se bori za LP ali da ce to biti teze nego sto vi ocekujete.

A ovaj sastav iz Gazzette i nije nesto poseban budimo realni ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 29 jun 2013, 14:19

Borba za LP. Ne vjerujem da je iko spomenuo scudetto. To je dugorocni cilj.

S obzirom na konkurenciju ako se dovedu Isla i Nainggolan mislim da smo uz Napoli i Fiorentinu najveci kandidati za LP...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 29 jun 2013, 14:55

IlPrincipino je napisao/la:Jbg procitaj kako se pise. Poprilicno ste sigurni da uzimate drugo mjesto. Neko cak i spominje Scudetto. I ja kontam da ce Inter da se bori za LP ali da ce to biti teze nego sto vi ocekujete.

...a ti si dovodjenjem Barzaglija,Bonuccija,Pirla bio ubijedjen u onako dominantnu igru i dobru odbranu?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 29 jun 2013, 15:03

prosle sezone sam bio veliki optimista pa se razocarao, ali bilo je tu i previse pehova. ove ocekujem da bi trebali biti bolji od 9tog mjesta, koliko bolji to cemo jos vidjeti, ipak tu moze biti jos dosta toga, sve zavisi koga cemo dovesti, ovo sad sto se spominje mislim da nije dovoljno za 3 mjesto, treba bar dva vrhunska igraca dovesti, da bi bili sigurni za 3 mjesto, sto se tice napada tu smo dobri icardi, belfodil, palacio, militto, i naravno handa na golu ok, sve ostalo treba popunjavati, ima jos do dosta do pocetka sezone pa cemo znati na cemu smo

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 29 jun 2013, 15:09

neroazzuro je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:Jbg procitaj kako se pise. Poprilicno ste sigurni da uzimate drugo mjesto. Neko cak i spominje Scudetto. I ja kontam da ce Inter da se bori za LP ali da ce to biti teze nego sto vi ocekujete.

...a ti si dovodjenjem Barzaglija,Bonuccija,Pirla bio ubijedjen u onako dominantnu igru i dobru odbranu?
Da su to samo ta tri igraca pa haj ali nisu. Gdje je Vidal, Licht i ostali? A prvenstveno Conte?

Inter ce sigurno biti bolji nego prosle sezone ali ne treba sada letiti. Zapamtite Stramourinha. Ocekujem da se Inter bori za LP ali i ocekujem da zavrsi 4. iza Milana. ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 29 jun 2013, 15:13

Livorno are very close to an agreement with nter for young starlets Francesco Bardi and Marco Benassi
;)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jun 2013, 15:15

Bardi i Benassi idu na posudbu u Livorno, to se zna vec par dana, a za Bessu se zanima Sunderland. Izgleda da je onaj "nas" na radu u Sunderlandu opasno zagriza za mlade Interove igrace :roll:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 29 jun 2013, 15:19

po meni bez da zelim provocirati milan ne predstavlja nikakvu opasnost, previse polovnjaka imaju, kao cjelina malo bolje izgledaju, napoli, inter, roma pa i lacio imaju vise kvalitetnih pojedinaca od milana

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 29 jun 2013, 15:27

Tritolone je napisao/la:Bardi i Benassi idu na posudbu u Livorno, to se zna vec par dana, a za Bessu se zanima Sunderland. Izgleda da je onaj "nas" na radu u Sunderlandu opasno zagriza za mlade Interove igrace :roll:
nisam procitao ranije a i postavio sam malo da zaje.bavam @adu :mrgreen:

btw
According to Gazzetta dello Sport, Inter could use any of Longo, Duncan, Bardi, & Benassi to try & sign Nainggolan from Cagliari.
;)
farisija je napisao/la:po meni bez da zelim provocirati milan ne predstavlja nikakvu opasnost, previse polovnjaka imaju, kao cjelina malo bolje izgledaju, napoli, inter, roma pa i lacio imaju vise kvalitetnih pojedinaca od milana
vidio si prosle sezone sta je bilo. ne moram objasnjavati :mrgreen:

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 29 jun 2013, 15:55

Mauricio Isla je sve bliže Interu. Kako navodi Gianluca Di Marzio sa Sky Sporta, danas je distanca izmedju Juventusa i Intera vrlo mala. Dva kluba su udaljena za samo 1 milion eura, Juventus traži 6.5 dok Inter nudi 5.5 milliona. Sporazum je vrlo blizu.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 29 jun 2013, 16:18

farisija je napisao/la:po meni bez da zelim provocirati milan ne predstavlja nikakvu opasnost, previse polovnjaka imaju, kao cjelina malo bolje izgledaju, napoli, inter, roma pa i lacio imaju vise kvalitetnih pojedinaca od milana
jeste kad ne vidis dalje od nosa, koji su to extra pojedinci kod vas, ja cu ti samo neke nase nabrojati, De Sciglio, Balotelli, El 92, Montolivo, dakle sve su to i reprezentativci, uz Abatea naravno, a tu je i preporodjeni Pazzini,, reci to nekome kome si bjezao 12-12 bodova a na kraju zavrsio iza njih u dubokom minusu je stvarno smijesno... vidjet cemo dal si upravu kad krene nova sezona, ovako sve je to nagadjanje.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

kole96
Kontakt:

Post Postao/la kole96 » 29 jun 2013, 16:41

IlPrincipino je napisao/la:

Da su to samo ta tri igraca pa haj ali nisu. Gdje je Vidal, Licht i ostali? A prvenstveno Conte?

Inter ce sigurno biti bolji nego prosle sezone ali ne treba sada letiti. Zapamtite Stramourinha. Ocekujem da se Inter bori za LP ali i ocekujem da zavrsi 4. iza Milana. ;)
Tako je iza Milana nego sta a koje to Milana nadigro osim barce na camp nou poslije katastrofalnih 7-8 kola ja msm u 2013 da milan ima samo 1 poraz :D :D :D

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 29 jun 2013, 16:42

jeste klepili Dragovića?

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 jun 2013, 16:49

haris10 je napisao/la:jeste klepili Dragovića?
nije jos nista oficijelno, al prica se da ce zavrsit sad preko vikenda..8mil Baselu a njemu ugovor od 1mil
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jun 2013, 17:02

Kakav je Dragovic? Jel ga gleda netko?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 jun 2013, 18:10

nemam pojma, ja ga nisam gledo al sam cito da ga hvale

Sad kad imamo love 8-), treba iskesirat Nainggolana i ne davat djecu u zamjenu..

ovako ja zamisljam da bi to trebalo izgledat kad dodju jos Isla i Dragovic

slika

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 29 jun 2013, 18:18

A Botta, a Duncan?? Izbaci Jonathana i Rickya slobodno!!

Dragovic nije nista bolji igrac od ovih mladih koje smo prodali za sitne novce, ali mi se ocigledno vodimo onom trava je uvijek zelenija ...

Svadjao sam se Pupiem oko toga ali pojeo sam g... u pravu si bio u potpunosti!!
Amar Osim selektor BiH

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 29 jun 2013, 18:30

milanist je napisao/la:
jeste kad ne vidis dalje od nosa, koji su to extra pojedinci kod vas, ja cu ti samo neke nase nabrojati, De Sciglio, Balotelli, El 92, Montolivo, dakle sve su to i reprezentativci, uz Abatea naravno, a tu je i preporodjeni Pazzini,, reci to nekome kome si bjezao 12-12 bodova a na kraju zavrsio iza njih u dubokom minusu je stvarno smijesno... vidjet cemo dal si upravu kad krene nova sezona, ovako sve je to nagadjanje.
Momak,kako imas obraza bilo sta pricat nakon ove sezone i uguravanja u LP? Kvalitet Milanove ekipe je jako diskutabilan!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 29 jun 2013, 18:33

milanist je napisao/la:
Momak,kako imas obraza bilo sta pricat nakon ove sezone i uguravanja u LP? Kvalitet Milanove ekipe je jako diskutabilan!

pa normalno uvijek se Milan gura. sta cu vam ja kad nemate Berlua,, dok vas ne mogu ni pogurati koliko ste zaostali. ajd da vam treba navuc par bodova do LP al brate u vasem slucaju nemoguce :D, i onda imas meni nesto reci. ja sam samo iznio realne cinjenice.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 jun 2013, 18:39

Beppe je napisao/la:A Botta, a Duncan?? Izbaci Jonathana i Rickya slobodno!!

Dragovic nije nista bolji igrac od ovih mladih koje smo prodali za sitne novce, ali mi se ocigledno vodimo onom trava je uvijek zelenija ...

Svadjao sam se Pupiem oko toga ali pojeo sam g... u pravu si bio u potpunosti!!
Posto je Botta ozlijedjen mislim da ce ga poslat na posudbu, a isto i Duncana, Benassija, Bardija..ako koji od njih ostane jos bolje :D Negdje sam cito da se Mazzari interesovo za Jonathana pa sam ga zato ostavio

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.