Druga Liga - grupa Jug
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
Drago mi je radi Ljubuškog i Sloge... zanimljiv grb, podsjeća na grbo New York Cosmosa. 

Hayley <3
Napad na 1.federacijsku ligu je zanimljiv, al prvo bi tribalo vratiti publiku na stadion. U prosjeku se skupi 10-50 gledatelja.
Mislim da od ovog nema ništa - opet borba za opstanak.
A grb je katastrofa, neznam kako nekom može past napamet ideja za ovakvim grbom.
Mislim da od ovog nema ništa - opet borba za opstanak.
A grb je katastrofa, neznam kako nekom može past napamet ideja za ovakvim grbom.
Tek za 2-3 sezone mogu ići na prvu ligu jer nemaju igračkog kadra za takvo nešto sljedeće sezone
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Generalno je grb najmanji problem, vjerujem neke buni to što - nema šahovnice jer bi kao eto svaki Hrvatski klub to morao imati!? Što se mene tiče uopće ne mora imati neki izražen nacionalni predznak. Ovaj je moderan i simpatičan.
Ono što je bitno je da je stara uprava maknuta i da su tu došli mladi ljudi. Očito je bilo nezadovoljstvo igrača i ljudi koji dolaze na utakmice pasivnošću i drugim interesima stare uprave, sad bi to moralo biti gotova priča.
Prvi korak je oformiti mlade uzraste za što ima dovoljno vremena da se krene u novu sezonu. Ovo za sad izgleda i više nego dobro, navodni sponzori (već su na dresu pa je to valjda dogovoreno!?) - Dnevni List, Croatia osiguranje, Premier, Elektroprivreda, Rofix itd... znači nije to ona priča ići od kafića do kafića i tražit 100,00 KM.
Za Prvu ligu čisto sumnjam jer bi nam trebalo 4-5 igrača da se možemo tući sa Troglavom, Turbinom, Brotnjom, Tomislavom, Slogom U i početi donositi pobjede van Babovca.
Pozitivna atmosfera za sad postoji, rezultate rada ćemo vidjeti tek na jesen...
Kako će sve ovo Bigeste proživjeti ostaje da vidimo
Ono što je bitno je da je stara uprava maknuta i da su tu došli mladi ljudi. Očito je bilo nezadovoljstvo igrača i ljudi koji dolaze na utakmice pasivnošću i drugim interesima stare uprave, sad bi to moralo biti gotova priča.
Prvi korak je oformiti mlade uzraste za što ima dovoljno vremena da se krene u novu sezonu. Ovo za sad izgleda i više nego dobro, navodni sponzori (već su na dresu pa je to valjda dogovoreno!?) - Dnevni List, Croatia osiguranje, Premier, Elektroprivreda, Rofix itd... znači nije to ona priča ići od kafića do kafića i tražit 100,00 KM.
Za Prvu ligu čisto sumnjam jer bi nam trebalo 4-5 igrača da se možemo tući sa Troglavom, Turbinom, Brotnjom, Tomislavom, Slogom U i početi donositi pobjede van Babovca.
Pozitivna atmosfera za sad postoji, rezultate rada ćemo vidjeti tek na jesen...
Kako će sve ovo Bigeste proživjeti ostaje da vidimo

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
samo da ne bude ko sa lokomotivom pa i ramom prosle godine....najavljivali se neke visoke pozicije a zna se sta je bilo....mada mi ova prica ne lici na to......u svakom slucaju sretno....grb je zanimljiv...valjda ce i dresovi biti zuto - zeleni
Naravno treba bit -šahovnica u jednom kutu, duvan, grožđe, škija, šahovnica možda na vrhu kamen, krš i maslina vino ganga Neretva + sve to u šahovniciBEBEK je napisao/la: A grb je katastrofa, neznam kako nekom može past napamet ideja za ovakvim grbom.

Mene više podsjeća na Brazil 2014.

Evo i dresova, ŽUTI i PLAVI s tim da je koliko vidim i LEDO sponzorjasta je napisao/la:samo da ne bude ko sa lokomotivom pa i ramom prosle godine....najavljivali se neke visoke pozicije a zna se sta je bilo....mada mi ova prica ne lici na to......u svakom slucaju sretno....grb je zanimljiv...valjda ce i dresovi biti zuto - zeleni

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Izjava - žuta predstavlja sunce a zelena teren. ahahahahhahahahahahahaRdje94 je napisao/la:Naravno treba bit -šahovnica u jednom kutu, duvan, grožđe, škija, šahovnica možda na vrhu kamen, krš i maslina vino ganga Neretva + sve to u šahovniciBEBEK je napisao/la: A grb je katastrofa, neznam kako nekom može past napamet ideja za ovakvim grbom.![]()
Mene više podsjeća na Brazil 2014.![]()
Evo da je Sloga veljački klub pa žuto ili federacijski pa zeleno.
Ako nemate ideja - uzmite ovaj moj grb.

Što se tiče Bigestea, svejedno im je, niti jedni ni druge ne možete gore, samo ih možda smeta što ste ovih dana jedna od češćih tema.
P.S. Teško da ćete uspiti sastaviti omladinski pogon, dice i volje je sve manje.
Akademski kipar i dizajner. Ajme majko, svatko li danas sebi pridjeve daje. Ja sam amater u grafičkom dizajnu, a za ovog Alilovića akademski dizajner.
www.facebook.com/hnkvisici
Luka Menalo, iz Višića u Dinamo!

16-ogodišnji Luka Menalo koji je odradio prošlu sezonu za seniore HNK 'Višići' našao se među trojicom koji su prošli selekciju od 70 mladih igrača u nogometnom klubu Dinamo, te će sa kadetima i juniorima Dinama krajem mjeseca srpnja otputovati u Tursku na pripreme.

16-ogodišnji Luka Menalo koji je odradio prošlu sezonu za seniore HNK 'Višići' našao se među trojicom koji su prošli selekciju od 70 mladih igrača u nogometnom klubu Dinamo, te će sa kadetima i juniorima Dinama krajem mjeseca srpnja otputovati u Tursku na pripreme.
www.facebook.com/hnkvisici
Za iducu sezonu najvjerovatnije ce se boriti: Brotnjo,Posusje i Turbina a mozda i neko cetvrti 

ja bih dodao Tomislav i Troglav na ovaj tvoj spisak.Citluk je napisao/la:Za iducu sezonu najvjerovatnije ce se boriti: Brotnjo,Posusje i Turbina a mozda i neko cetvrti
Tomislavu ne dajem neku nadu posto je polovica igraca otislo a medu njima i trener...I Troglavu takoder ne dajem jer se rijetko koja ekipa ekspresno vratila u visi rang.To je samo moje misljenje ,tko zna moze svasta da se desi!
Turbina i Brotnjo glavni favoriti a iz prikrajka priliku čekaju Troglav i Tomislav po mom mišljenju
,Posušju ne dajem nikakve šanse
.

Nemo nas dizat odmah po mome misljenju Brotnjo nije glavni favorit,ali je svakako medu favoritima 

ne dižem nikoga nego realno ako je takva situacija kod Tomislava a Troglav je tek ispao normalno da Brotnjo nakon Turbine ima najveće šanseCitluk je napisao/la:Nemo nas dizat odmah po mome misljenju Brotnjo nije glavni favorit,ali je svakako medu favoritima

nemora ništa značiti prije dvije sezone Troglav i Brotnjo su se borili za titulu, prošle sezone Brotnje nigdje nije bilo. zato nemora značiti da če se Turbina boriti za vrh. više dajem šansi Brotnju i Troglavu a za tomislav neznam ako ti tako kažeš da je situacija.Grdan je napisao/la:ne dižem nikoga nego realno ako je takva situacija kod Tomislava a Troglav je tek ispao normalno da Brotnjo nakon Turbine ima najveće šanseCitluk je napisao/la:Nemo nas dizat odmah po mome misljenju Brotnjo nije glavni favorit,ali je svakako medu favoritima.
Jeli iko poceo sa priremama za novu sezonu??
Prateci malo ove forume, pa stranicu od sloge uskoplje dosao sam do zakljucka da Brotnjo definitivno ima najsmijesnije internet navijace u citavoj drzavi, haha, ali opet navijam za vas da udjete, ipak je ostalo neko ime od kluba i stadion, uvjeti odlicni, steta da trunu u 3. ligi, za 1. ligu federacije da dovedu 7-8 igraca, pokupe sve sto valja iz Hercegovine, to bi bilo odlicno, da Zrinjski i Široki salju svoje igrace na posudbe, ali sve je to fino zamisljeno, a stvarnost je miljama daleko!hnkvisici je napisao/la:Opet Brotnjo favorit?
Ja koliko sam čuo kreće se s pripremama 15.7 a prvenstvo počinje 17.8hnkvisici je napisao/la:Opet Brotnjo favorit?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.