odlican videoMarsal je napisao/la:Must watch
" onclick="window.open(this.href);return false;
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
sve u svemu mi trebamo biti zadovoljni ako dovedemo Fellainia i Higuaina, ako nista drugo to nagovjestava drugaciju transfer politiku
Upravo tako, to bi bio veliki korak naprijed u transfer politici Arsenala.
Zato se nadam da ce prestati kukanje o prepalenosti igraca i da ce se dovesti POJACANJA.
Ovo su igraci koji su napustili Arsenal (zanimljivo, sve free).
Martin Angha 1.FC Nürnberg free transfer
Denílson São Paulo free transfer
Reice Charles-Cook Unbekannt free transfer
James Shea Unbekannt free transfer
Sanchez Watt Colchester free transfer
Philip Roberts Unbekannt free transfer
Nigel Neita Unbekannt free transfer
Josh Rees Unbekannt free transfer
Conor Henderson Unbekannt free transfer
Jernade Meade Unbekannt free transfer
Samir Bihmoutine Unbekannt free transfer
Sead Hajrovic Unbekannt free transfer
Elton Monteiro FC Brügge free transfer
Jordan Wynter Bristol City free transfer
Craig Eastmond Colchester free transfer
Kyle Ebecilio FC Twente free transfer
Sébastien Squillaci Unbekannt free transfer
Andrey Arshavin Zenit S-Pb free transfer
Zato se nadam da ce prestati kukanje o prepalenosti igraca i da ce se dovesti POJACANJA.
Ovo su igraci koji su napustili Arsenal (zanimljivo, sve free).
Martin Angha 1.FC Nürnberg free transfer
Denílson São Paulo free transfer
Reice Charles-Cook Unbekannt free transfer
James Shea Unbekannt free transfer
Sanchez Watt Colchester free transfer
Philip Roberts Unbekannt free transfer
Nigel Neita Unbekannt free transfer
Josh Rees Unbekannt free transfer
Conor Henderson Unbekannt free transfer
Jernade Meade Unbekannt free transfer
Samir Bihmoutine Unbekannt free transfer
Sead Hajrovic Unbekannt free transfer
Elton Monteiro FC Brügge free transfer
Jordan Wynter Bristol City free transfer
Craig Eastmond Colchester free transfer
Kyle Ebecilio FC Twente free transfer
Sébastien Squillaci Unbekannt free transfer
Andrey Arshavin Zenit S-Pb free transfer
- BluesForever
- Kontakt:
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Žirokopter će nositi zastavu na početku prajd kolone.
Čelsi prvi favorit za titulu?
Džejmi Karager uveren da će londonski 'Plavci' osvojiti Premijer ligu naredne sezone
Legenda Liverpula, koja je na kraju minule sezone, odlučila da 'okači kopačke o klin', Čelsiju daje najveće šanse da se okiti titulom šampiona Engleske sledeće sezone.
„Ako baš moram da tipujem, svoj glas dajem Čelsiju.
Mnogo su jaki kao tim. Prošle sezone su najbolja tri igrala u Ligi bili Bej, Suarez i Van Persi, ali su četvrti i peti Mata i Azar, koi će dogodine biti još bolji.
Sada će imati Murinja na čelu, i mislim da su najveći favorirti.“ rekao je 35-godišnji Karager za 'Sky Sports'.
Karager smatra da još samo dva kluba imaju šanse za titulu, a to su Mančester Siti i Mančester Junajted.
Džejmi Karager uveren da će londonski 'Plavci' osvojiti Premijer ligu naredne sezone
Legenda Liverpula, koja je na kraju minule sezone, odlučila da 'okači kopačke o klin', Čelsiju daje najveće šanse da se okiti titulom šampiona Engleske sledeće sezone.
„Ako baš moram da tipujem, svoj glas dajem Čelsiju.
Mnogo su jaki kao tim. Prošle sezone su najbolja tri igrala u Ligi bili Bej, Suarez i Van Persi, ali su četvrti i peti Mata i Azar, koi će dogodine biti još bolji.
Sada će imati Murinja na čelu, i mislim da su najveći favorirti.“ rekao je 35-godišnji Karager za 'Sky Sports'.
Karager smatra da još samo dva kluba imaju šanse za titulu, a to su Mančester Siti i Mančester Junajted.
IN smo za Torresa, daj da ga Profa pretvori u onog napadaca kakav je i bio 
Taman kupite Higuaina i Torresa. I odlican trojac imate. 
- Marsal
- Kontakt:
Ako će cijena Torrketa biti do 10 miliona funti i ako će igrat za normalnu platu isplati se rizikovat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
3. Jula ce Cezar i Higuain biti predstavljeni klubu i navijacima. Daily Mail.
Nije nemoguce, sigurno ce biti predstavljeni prije 4.7. odnosno turneje.. tako su cini mi se i tri pojacanja proslo ljeto.
Poslali smo 20 m za Rooneya, sad je to cista istina.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ey-2010734" onclick="window.open(this.href);return false;
mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/arsenal-transfer-news-fernando-torres-2011565
Torres i Pipita? I jos Fellaini i sve smo blizi tituli ovim pojacanjima, Torres rekao da zeli da ostane ali ga Jose ne zeli, Wengeru kupi ga jos nije prekasno..
Nije nemoguce, sigurno ce biti predstavljeni prije 4.7. odnosno turneje.. tako su cini mi se i tri pojacanja proslo ljeto.
Poslali smo 20 m za Rooneya, sad je to cista istina.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ey-2010734" onclick="window.open(this.href);return false;
mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/arsenal-transfer-news-fernando-torres-2011565
Torres i Pipita? I jos Fellaini i sve smo blizi tituli ovim pojacanjima, Torres rekao da zeli da ostane ali ga Jose ne zeli, Wengeru kupi ga jos nije prekasno..
- Marsal
- Kontakt:
Čim Mirror objavi to mora bit istina.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kad bolje razmislim ne bi ovo bilo lose,mora imati nesto u sebi kad je dominir'o u Liverpoolu,Madridu i u Spanskoj reprezentaciji.Mada izmedju Torresa i Higuaina uvijek bi izabrao Pipitu.Inace, sve ovo me raduje jer kako stvari stoje Girouda cu gledati samo u FA i Carling kupu sto me jako raduje.Marsal je napisao/la:Ako će cijena Torrketa biti do 10 miliona funti i ako će igrat za normalnu platu isplati se rizikovat.
1946
Higuain, Rooney i Torres, sigurno je tacno. A i nema svrhe dovoditi slabije igrace od onih koji su trenutno tu.
Inace, glupa odluka pustiti Gervinha.
Inace, glupa odluka pustiti Gervinha.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cini se meni da ces ti Higuaina gledati u FA kupu. Giroud ce pokazati da je bolji.
Celik!3,2,2.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Rockefeller
- Kontakt:
Ja se ne bih bunio po pitanju transfera Torresa u Arsenal al' mislim da je to patka. Zasad je najizglednije da ce doci Higuain, Rooney i Cesar al' jos uvijek je to samo tracanje, nista sigurno iako smatram da je Higuain Arsenalov.
Haman da je danas poslata ponuda Unitedu od 21 mio. funti za Rooneya. Za nadati se je da ce je i prihvatiti.
Takodje se prica po internetu da je Everton prihvatio 23 mio. funti za Fellainija al' da se sada cjenkaju oko plate, buduci da Fellaini hoce 100k funti. Ako je tako, ja mislim da ce se oni naci negdje oko toga.
Svi su se mediji stisali. A to je obicno znak (kad je u pitanju Arsenal) da ce se ubrzo dogoditi neki transfer. Pomalo sam i ja nestrpljiv.
Haman da je danas poslata ponuda Unitedu od 21 mio. funti za Rooneya. Za nadati se je da ce je i prihvatiti.
Takodje se prica po internetu da je Everton prihvatio 23 mio. funti za Fellainija al' da se sada cjenkaju oko plate, buduci da Fellaini hoce 100k funti. Ako je tako, ja mislim da ce se oni naci negdje oko toga.
Svi su se mediji stisali. A to je obicno znak (kad je u pitanju Arsenal) da ce se ubrzo dogoditi neki transfer. Pomalo sam i ja nestrpljiv.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nit` ste poslali ponudu nit` ce bilo koja ponuda biti prihvacena jer je jasno da Rooney ne ide nigdje dok se ne obavi razgovor sa Moyesom, a posebno ne ponuda nekog od rivala iz PremaRockefeller je napisao/la: Haman da je danas poslata ponuda Unitedu od 21 mio. funti za Rooneya. Za nadati se je da ce je i prihvatiti.
Za nadati se da ste vi skontali da je Higuain vas i da od Rooneya nema nista i da vam nije ni potreban pored Pipite i GiroudaArsenal bid for Rooney no more than rumour (from reputable ****)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakav Rooney u Arsenalu? To možemo samo sanjati jer se to neće dogoditi,ako će iz Uniteda odlaziti u neki drugi engleski klub,to će biti Chelsea.Ovo povezivanje s nama je samo jedna u nizu dimnih bombi da se navijači napale.Doći će Higuain i to će biti sve od napadača,i tu je ovaj mladi francuz već.Nadam se dolasku Fellainija jer nam fali takav igrač u vezi.Ako su mogli dat Podolskom negdje oko 100 tis tjedno,ne vidim u čemu je sad problem s Fellainijem.
Zar je moguce da ocekujete 2 napadaca da ce doci ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.