Transferi, igrači Premijer Lige BiH

sarajlija89
Kontakt:

Re: Transferi,igrači Premijer Lige BiH

Post Postao/la sarajlija89 » 03 dec 2009, 13:49

prva na kosevu 3-3...sva tri gola sami sebi dali bukvalno nakon nasih gresaka....dilaver nam dao dva gola koliko se sjecam....a kod 2-2 seko sam izaso na golmana i fulio...da je tu zabio mi bi bili prvaci siguran sam....u zenici 1-1-----kazu da su nas sudije zaebale....al nisam bio pa ne mogu potvrdit.

samo moram rec da je nasa kadetska generacija katastrofalana :mrgreen: za razilu od juniora koji su daleko najaci
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 dec 2009, 13:51

U nas kući, Sarajevo povelo sa 0:1, a onda su dobili mislim crveni karton, i trebali smo kod kuće dobiti ali eto. Nigdje nije nikoga sudija oštetio, ali eto. Da ne kvarimo više temu, šta je bilo , bilo je.

drug

Post Postao/la drug » 03 dec 2009, 17:11

Stole iz Bora je napisao/la:
drug je napisao/la:Ta prica da su Dzeku nazivali klocem je cisto sranje. To su govorili mahalasi sa sjevera. To je tribina na koju vecinom dolaze stariji navijaci da bi gledali utakmicu, ne da bi navijali. Medju njima ima pametnjakovica koji seru po svemu i svakome. Da Messi igra za Zelju i njemu bi nasli manu. Oni nisu mjera jer pojma nemaju. Dzeko nije otisao radi njih . Nas klub je tada poceo da tone i puno bolje je sto je otisao nego da je ostao. On je nas igrac i kraj price. Pored toga mislim da je on uzdanica svih Bosanaca i Hercegovaca i to je najbitnije. Igra za repku i svi ga trebamo podrzatai.
Ja bih se radovao i skorinim golovima li ga nikad ne bih volio vidjeti u nasem dresu.
Ako vec spominjes sjever onda se to kaze da ima na sjeveru kvazinavijaca, tranzistor-navijaca, internet-navijaca koji su to govorili za Dzeku. Ima nas na sjeveru dosta koji Zelju pratimo jos davno prije rata. Ja sam poceo da gledam utakmice, mislim, 87-me godine a ima njih koji su gledali i puno prije mene. I mi sa sjevera smo nekad isli redovno na sva gostovanja, i mi smo nekad bili na jugu kao i ti sada. Prosao sam sa Zeljom citavu BiH vise puta, obisao gradove, mjesta i kasabe i ne volim da me neko stavlja u isti kos sa onim navijacima na sjeveru koji su tu samo kad Zelji ide dobro i koji pljuju na sve i svakoga. U petoj minuti jednom igracu psuju sve zivo a za dvadeset minuta ga dizu u visine.

A sto se tice rasprave u vezi Dzeke, manite se te price sa njima. Oni ce se uvjek hvatati te izjave kaku su neki za njega govorili da je kloc bez obzira sto je to manjina u odnosu na ukupan broj navijaca i simpatizera. Nema veze sto je uknjizio 40-tak utakmica u prvom timu do odlaska u Cesku i sto je bio kapiten u juniorskom timu, najbolji strijelac u istom, najbolji strijelac tog takmicenja on "nije nas" .. 8-)
Prijatelju i ja sam na skoro svim tekmama na sjeveru. Na jug idem kad je derbi jer necu da dijelim tribiniu sa pitarima. Procitaj prve dvije-tri recenice opet pa ces vidjeti da sam rekao da tu idu navijaci da gledaju utakmicu (takav sam i ja u 14 utakmica na grbavici, navijam kad svi ustanemo, urlam...) Medju takvim navijacima ima i onih koji bi najboljeg nazvali klocem. Pozdrav

@ada- ako cemo tako onda velezov posljednji talent je bio Barbarez

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 03 dec 2009, 18:41

sta je sa smrikom nekim iz celika kazu da je dobar dao je prosle sezone jedan gol
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 dec 2009, 18:53

tax je napisao/la:sta je sa smrikom nekim iz celika kazu da je dobar dao je prosle sezone jedan gol
Smriko je napadac,prosle sezone za juniore preko 30 golova dao i prvi strijelac bio,,na ljeto trebo s Zahirovicem u Hamburg na probu al im se nesto oko viza iskomplikovalo i ne odu, obojica se na pocetku sezone teze povrjede i operisu,Smriko samo 1 tekmu odigro :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 dec 2009, 09:21

Sturm želi Barišića iz Širokog, a i Topić je na meti nekim klubovima 8-)
moglo bi se stogod i zaraditi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 04 dec 2009, 10:35

topić,odmah prodaji(vjerojatno se neko zabunio pa ga hoće uzet)a barišić ako će u šturm bit će tu i nešto love,ali onda bi na njegovo mjesto trebali nešto dovodit a i stopera također

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 04 dec 2009, 12:21

ne znam po čemu se mnogi okomili na ovoga topića, nije loš možda malo spor, ali za našu ligu....mozda grijesim jer nisam ga gledao mnogo puta kao ovi domaći navijači

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 dec 2009, 13:53

bh hrvat je napisao/la:ne znam po čemu se mnogi okomili na ovoga topića, nije loš možda malo spor, ali za našu ligu....mozda grijesim jer nisam ga gledao mnogo puta kao ovi domaći navijači
po meni on ne bi mogao ni za GOŠK igrat...ali eto..još bolje ako ga prodamo 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 04 dec 2009, 22:53

[/quote]kakve vam koristi sto je bio vas heheheheh ja mislim nikakve sta ste vise zapeli bio nas pa bio nas[/quote]

Bilo mi muka prije odgovoriti svim onim koji misle da Dzeko nije nas, da je postao igrac u Ceskoj, Njemackoj... E ovako za sve ove neupucene koji misle da Dzeko nije Zeljin, Zeljo ce dobiti 3% od njegovog sljedeceg transfera na osnovu parametra "solidarnosti", odnosno obestecenja koje ce neki klub dati Wolfsburgu a ono se dijeli na 95% timu u kojem sada igra, odnosno Wolfsburgu a ostalih 5% dijele Teplice 2% i Zeljo 3%.
Dzekino obestecenje se krece oko 30 miliona eura a jednostavnom matematickom operacijom se dolazi do cifre od 900 000 eura koje ce dobiti Zeljo, odnosno 1,8 miliona KM a bogami kako se razvija situacija to obestecenje moze i rasti jer procitah da Veh (trener Wolfsburga) spominje i cifru od 40 miliona eura za Dzekine papire.
Ovo obestecenje nema nikakve veze sa naknadom za treniranje koji je takodjer jedan od parametara kojim se placa tim gdje je igrac ponikao.
Eto moj smijesni koliko (1,8 miliona KM) Zeljo ima koristi od Dzeke i jeste on je nas i bice uvijek samo nas a vi ostali samo sanjajte da cete ikad stvoriti igraca kao sto je Dzeko.

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 04 dec 2009, 23:18

bomber je napisao/la:
kakve vam koristi sto je bio vas heheheheh ja mislim nikakve sta ste vise zapeli bio nas pa bio nas[/quote]

Bilo mi muka prije odgovoriti svim onim koji misle da Dzeko nije nas, da je postao igrac u Ceskoj, Njemackoj... E ovako za sve ove neupucene koji misle da Dzeko nije Zeljin, Zeljo ce dobiti 3% od njegovog sljedeceg transfera na osnovu parametra "solidarnosti", odnosno obestecenja koje ce neki klub dati Wolfsburgu a ono se dijeli na 95% timu u kojem sada igra, odnosno Wolfsburgu a ostalih 5% dijele Teplice 2% i Zeljo 3%.
Dzekino obestecenje se krece oko 30 miliona eura a jednostavnom matematickom operacijom se dolazi do cifre od 900 000 eura koje ce dobiti Zeljo, odnosno 1,8 miliona KM a bogami kako se razvija situacija to obestecenje moze i rasti jer procitah da Veh (trener Wolfsburga) spominje i cifru od 40 miliona eura za Dzekine papire.
Ovo obestecenje nema nikakve veze sa naknadom za treniranje koji je takodjer jedan od parametara kojim se placa tim gdje je igrac ponikao.
Eto moj smijesni koliko (1,8 miliona KM) Zeljo ima koristi od Dzeke i jeste on je nas i bice uvijek samo nas a vi ostali samo sanjajte da cete ikad stvoriti igraca kao sto je Dzeko.[/quote]
Znas sta ce zeljo dobit od dzekinog narednog transvera,jednu veeeelikuuu k... ;)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 04 dec 2009, 23:20

pojesce vas zavist hordasi :D hihih
zapeli za dzeku eto nek nije on zeljin igrac
recite samo oliko vasih iraca igra u repci dzemica
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 04 dec 2009, 23:35

tax je napisao/la:pojesce vas zavist hordasi :D hihih
Je li ovo recenica ili propali pokusaj haiku poezije?
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 04 dec 2009, 23:46

ultra@rajvosa je napisao/la:
bomber je napisao/la:
kakve vam koristi sto je bio vas heheheheh ja mislim nikakve sta ste vise zapeli bio nas pa bio nas
Eto moj smijesni koliko (1,8 miliona KM) Zeljo ima koristi od Dzeke i jeste on je nas i bice uvijek samo nas a vi ostali samo sanjajte da cete ikad stvoriti igraca kao sto je Dzeko.[/quote]
Znas sta ce zeljo dobit od dzekinog narednog transvera,jednu veeeelikuuu k... ;)[/quote]

Transver, zar nisi nista drugo mogao skontati kao odgovor. Ljubomora ja cudo a da si malo pametan prvo bi procitao pravilnik Fifa pa se onda javio al gdje ces ti to, matematika ti nije jaca strana pa imas problem sa velikim ciframa al zato nemas sa veeelikim k......

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 05 dec 2009, 00:14

Zeljeznicar nece dobiti nista od buduceg transfera koji se naziva -Training Compensation jer postoje dva uslova a koja on neispunjava a to je da potpisuje prvi profi ugovor i da je transfer u sezoni u kojoj puni 23 god.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 dec 2009, 00:18

santos je napisao/la:Zeljeznicar nece dobiti nista od buduceg transfera koji se naziva -Training Compensation jer postoje dva uslova a koja on neispunjava a to je da potpisuje prvi profi ugovor i da je transfer u sezoni u kojoj puni 23 god.
To je Dzeko namjerno zbog onog kloc i Nikicevog tresenja sljiva.Pamti pa vrati :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 05 dec 2009, 00:42

harishp je napisao/la:
santos je napisao/la:Zeljeznicar nece dobiti nista od buduceg transfera koji se naziva -Training Compensation jer postoje dva uslova a koja on neispunjava a to je da potpisuje prvi profi ugovor i da je transfer u sezoni u kojoj puni 23 god.
To je Dzeko namjerno zbog onog kloc i Nikicevog tresenja sljiva.Pamti pa vrati :lol:
Zivite u zabludi, i da imalo znate o fifinom pravilniku koji se odnosi na transfere, znali bi da klub koji potpise prvi profesionalni ugovor sa igracem koji kasnije ostvaruje druge transfere u evropi, od svakog narednog transfera bez obzira na novcanu tezinu dobija 5 %! Sta mislite odakle Velezu pare na pocetku jesenjeg dijela ??? Velez su svi otpisivali, ali se onda desio transfer kao iz vedra neba Vladavica u Red Bull Salzburg i Velez je dobio svojih 5 % jer je Vladavic prvi profesionalni ugovor potpisao upravo sa Velezom... Mozda je ovo neka ljubomora, ali dzaba se raspravljate kad su neke stvari dovoljno jasne.

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 05 dec 2009, 10:44

Ako si dobro procitao ono sto sam ja napisao shvatio bi da ja uopste nisam spomenuo da cemo dobiti pare za "training compensation" nego za drugi parametar a to je "solidarnost" pa zato ako ti nije tesko potrazi pravilnik fifa i procitaj. Ustvari, boli me vise ona stvar da li vi vjerujete ili ne ali Dzeko je nas pa vi i dalje raspletite kako nije.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 05 dec 2009, 13:53

bomber je napisao/la:
Ako si dobro procitao ono sto sam ja napisao shvatio bi da ja uopste nisam spomenuo da cemo dobiti pare za "training compensation" nego za drugi parametar a to je "solidarnost" pa zato ako ti nije tesko potrazi pravilnik fifa i procitaj. Ustvari, boli me vise ona stvar da li vi vjerujete ili ne ali Dzeko je nas pa vi i dalje raspletite kako nije.
Moram da ti kazem da si u pravu jer sam mislio da se radi samo o kompenzaciji za trening do 23 god. i nije bila neka provokacija, ovo ce biti super stvar da se desi bez obzira o kom klubu u BH da se radi

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 05 dec 2009, 22:25

tax je napisao/la:pojesce vas zavist hordasi :D hihih
dota ćiro,lugušić,džemica
SAFET SUŠIĆ

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: supervizor, Vanja8 i 40 gostiju.