gledao sam Garo utakmicu i samo znam da ovakvom igrom ne mozete do pobjede u Torinu,jedino ako se nesto drasticno ne promjeni u vasoj igri za ova 3,4 dana u sto cisto sumnjam al ajd ja vam iskreno zelim da pobjedite Juve i prodjete dalje pa da se Bayern i Real opet sastanu u 1/8 finalageronimo je napisao/la:Vidi, kako je to Jemsonja zakljucioJameS je napisao/la:ako sa ovom igrom mislite pobjediti Juventusa bolje vam je nemojte ni ici u TorinoNije valjda da si pratio utakmicu, ili mozda nase komentare!?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Ma je li to imamo "dve" pobjede zaredom. Pa , lagano lošom igrom idemo naprijed. Nisam gledao utakmicu, bio sam zauzet, ali malo sam na teletekstu pratio, i drago mi je bilo kada vidjeh 2:1.
Super Mario opet zabija, možda nije dobar u igri, ali momak zabija. I na početku sezone je zabijao, ne znam ni što ga je ikako izbacivao.
Super Mario opet zabija, možda nije dobar u igri, ali momak zabija. I na početku sezone je zabijao, ne znam ni što ga je ikako izbacivao.
Al' BRUNO je najjaci. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bgm tri, ako se gleda i Europa.Rz88 je napisao/la:Ma je li to imamo "dve" pobjede zaredom. Pa , lagano lošom igrom idemo naprijed. Nisam gledao utakmicu, bio sam zauzet, ali malo sam na teletekstu pratio, i drago mi je bilo kada vidjeh 2:1.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ti to zelisJameS je napisao/la: ja vam iskreno zelim da pobjedite Juve i prodjete dalje pa da se Bayern i Real opet sastanu u 1/8 finala
Mi smo prosli dobro, vise nego dobro, vidicemo sutra zabare i...prekosutra (?) tvoje kraljevice, sta oni pruzaju pred vazne meceve u LP-a
Vom Jäger zum Gejagten
zabari bi mogli i izgubiti,mi cemo laganice dobiti Almeriju a onda u utorak i Marseille valja pregazitigeronimo je napisao/la:Ti to zelisJameS je napisao/la: ja vam iskreno zelim da pobjedite Juve i prodjete dalje pa da se Bayern i Real opet sastanu u 1/8 finala, da vam je da nam oderete guzove
Prvo skoci pa reci hop
![]()
Mi smo prosli dobro, vise nego dobro, vidicemo sutra zabare i...prekosutra (?) tvoje kraljevice, sta oni pruzaju pred vazne meceve u LP-a
SutiJameS je napisao/la: mi cemo laganice dobiti Almeriju a onda u utorak i Marseille valja pregaziti
Da ne spamamo vise, svako u svoj tor
Vom Jäger zum Gejagten
hahahha ajd ALLAHIMANETgeronimo je napisao/la:SutiJameS je napisao/la: mi cemo laganice dobiti Almeriju a onda u utorak i Marseille valja pregazitimog'o bi te ovaj opaki navijac cuti, pa eto belaja
![]()
Da ne spamamo vise, svako u svoj tor, do sljedeceg druzenja
Evo sada malo kad bolje razmislim vama bih najbolji potez bio da vi njega posudite Borussi Dortmund, jer on igraju stil fudbala koji njemu odgovara. Kod "vukova" tesko da ce protiv Misketa, a imaju zamjenu u Zianiju i Kahlenbergu, kod Hoffenheima Luiz Gustavo i Carlos Eduardo su jedan svijet ispred njega, a HSV i Werder ne igraju taj stil fudbala, vec igraju preko brzih krilinih napadaca. Borussia i onako ne moze dovoditi skupa pojacanja, a on je sigurno u Bayernu nezadovoljan i Bayern se rijesi problema, isto kao Dortmund.geronimo je napisao/la:Pa u tu gore pomenutu cetvorku ce se vratit, pa kad zablista, onda nazad na Isaramerosm je napisao/la: A ja sam licno 100% ubijedjen da je dovoeden samo iz razloga sto je pomenuta gore cetvorka za njega pokazala interes.
Zakljucak na kraju bude win-win-win situacija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Holger je igračina, strašan igrač.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Prihodi kluba kažu drugačije.GunnerS je napisao/la:Care, ako nisi znao, Arsenal svake godine ima buđet isti kao i Manchester United ako ne i jači.. Predprošle godine Arsenal je bio najbogatiji tim, dok ove godine je jedini tim koji nije poslovao u minusuFRANK RIBERY je napisao/la:
Za razliku od tebe meni je nerealno da Dzeko ode na zimu u Arsenal kad svi znaju da Arsenal nema 30 mil eura da da za Dzeku.Njihov cjeli budžet na transfere kreće se oko tog iznosa.U zadnjih 6-7 godina Arsenal najviše što je dao za jednog igrača bilo je 16 mil eura.Wenger je ipak završio ekonomski faklutet. Ove godine Arsenal ima na raspolaganju, ustvari Wenger ima na raspolaganju 70 miliona funti
I vjerovo ili ne al za Arshavina je se dalo 17 miliona funti, Nasri je došao za nekih 13 miliona funti... To su najskuplja pojačanja jer su to i najstariji članovi koji su došli u Arsenal
![]()
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nek smo dobili... jest da nismo igrali neki lijep nogomet, butko nam je spasio dva čista eurogola...
ovo je dobro za samopouzdanje igrača koje je bilo skroz poljuljano!
Gomez je golom pokazao klasu!
Protiv Juveta, uvjeren sam da će se borit do kraja... nema veze ako ne prođemo, neću da kritikujem...
Samo bilo bi lijepo Robbena umjesto Pranjića od početka u utorak, i ako Bilal bude sposoban od drugog poluvremena, ako ništa nek uđe u 70' i nek završi sve
Doći će Bayern na svoje, samo lagano!!
ovo je dobro za samopouzdanje igrača koje je bilo skroz poljuljano!
Gomez je golom pokazao klasu!
Protiv Juveta, uvjeren sam da će se borit do kraja... nema veze ako ne prođemo, neću da kritikujem...
Samo bilo bi lijepo Robbena umjesto Pranjića od početka u utorak, i ako Bilal bude sposoban od drugog poluvremena, ako ništa nek uđe u 70' i nek završi sve
Doći će Bayern na svoje, samo lagano!!
Ne znam, al teško će protiv Juve-a ići, pogotovo ako igrali kao večeras :/
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
zabit´ protivnicima
a zabiti i juvetu...barem tricu
sinoc smo igrali taman onoliko koliko nam je i trebalo
pobjeda, 3. bodicha i trece misto na tabeli...to se broji
nadam se da ce nas salke iznenaditi losim rezultatom
a sad...pred 25.000 navijaca...stadio municipale benito mussolini...milionskom publikom kraj malih ekrana...
llllllllllet´s get reeeeeeeeeeeeady to rrrrrrrrrrruuuuuuuuuuummmmmmbllleeeeeeeeeeee
[youtube][/youtube]
sinoc smo igrali taman onoliko koliko nam je i trebalo
pobjeda, 3. bodicha i trece misto na tabeli...to se broji
nadam se da ce nas salke iznenaditi losim rezultatom
a sad...pred 25.000 navijaca...stadio municipale benito mussolini...milionskom publikom kraj malih ekrana...
llllllllllet´s get reeeeeeeeeeeeady to rrrrrrrrrrruuuuuuuuuuummmmmmbllleeeeeeeeeeee
[youtube][/youtube]
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima li kakvih informacija za Buytena???? Jel ozbiljnija ona sljiva ispod oka, ili je samo prolazno da tekma sa Juve-om.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kazu da nije nista strasno da ce biti spreman protiv jeventusa,,fakat bi nam bujten nedostajao jer vidi se da demikelis nije u top formi,,,omerbavarac je napisao/la:Ima li kakvih informacija za Buytena???? Jel ozbiljnija ona sljiva ispod oka, ili je samo prolazno da tekma sa Juve-om.
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Moj Bilal;Arsenal je jedini veliki europski klub koji posluje u plusu,a baš nam je navijač Bayerna našao nešto govoriti o prihodima,siguran sam da su naši prihodi duplo veci od vašihFRANK RIBERY je napisao/la:Prihodi kluba kažu drugačije.GunnerS je napisao/la:Care, ako nisi znao, Arsenal svake godine ima buđet isti kao i Manchester United ako ne i jači.. Predprošle godine Arsenal je bio najbogatiji tim, dok ove godine je jedini tim koji nije poslovao u minusuFRANK RIBERY je napisao/la:
Za razliku od tebe meni je nerealno da Dzeko ode na zimu u Arsenal kad svi znaju da Arsenal nema 30 mil eura da da za Dzeku.Njihov cjeli budžet na transfere kreće se oko tog iznosa.U zadnjih 6-7 godina Arsenal najviše što je dao za jednog igrača bilo je 16 mil eura.Wenger je ipak završio ekonomski faklutet. Ove godine Arsenal ima na raspolaganju, ustvari Wenger ima na raspolaganju 70 miliona funti
I vjerovo ili ne al za Arshavina je se dalo 17 miliona funti, Nasri je došao za nekih 13 miliona funti... To su najskuplja pojačanja jer su to i najstariji članovi koji su došli u Arsenal
![]()
Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
sve mi je uredu kad neko kaze moj tim. hajd to. ali kad kaze nasi prihodi, to fakat prelazi mjeru. no offense.
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:sve mi je uredu kad neko kaze moj tim. hajd to. ali kad kaze nasi prihodi, to fakat prelazi mjeru. no offense.
Dobro ba malo sam pretjero šta odma protiv mene...To ja napiso pošto je Boro Primorac u upravi Arsenala pa reko Boro je naš pa su i prihodi naši
Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Moj Bilal;Arsenal je jedini veliki europski klub koji posluje u plusu,a baš nam je navijač Bayerna našao nešto govoriti o prihodima,siguran sam da su naši prihodi duplo veci od vaših
[/quote]
nije uvreda niti sta drugo, ali ovo samo idiot moze izjavit

nije uvreda niti sta drugo, ali ovo samo idiot moze izjavit
Che
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.