Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Tommy 1:1 u setovima, a Sabine ima 5:2 u drugom setu, no Samantha je dobila prvi set.
#ToTiSvaboNekiHaNeutral je napisao/la:Tommy 1:1 u setovima, a Sabine ima 5:2 u drugom setu, no Samantha je dobila prvi set.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Strasnoooo! **** ti travu! Nadam se da nista nije ozbiljno!Lillard je napisao/la:Kakav pad Delpotra![]()
Max Allegri
hajde Sabineeeeee 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Moja računica je da Stosur prođe i da u slijedećem kolu ide na Serenu jer je jedna od rijetkih igračica koja ima igru da joj zaprijeti, pa ako napravi iznenađenje onda da takva izmorena dođe Lauri na megdan, koja bi tako imala neku šansu da prođe u polufinale. Znam da je ovo trenutno bajka braće Grimm, ali i konj je umro u nadiNeutral je napisao/la:Tommy 1:1 u setovima, a Sabine ima 5:2 u drugom setu, no Samantha je dobila prvi set.
taj konj ti umire danas, dobila drugi set i fino otvorila treci 
http://www.youtube.com/watch?v=YNlQjp2aBh8Greivis je napisao/la:#ToTiSvaboNekiHaNeutral je napisao/la:Tommy 1:1 u setovima, a Sabine ima 5:2 u drugom setu, no Samantha je dobila prvi set.
Navijam za njih
@Duke
Sabine će da dominira, samo da prođe ovu jaku Samanthu koja sili kao i Serena. Nada umire posljednja !
Sabine pravi break, konj na izdisaju 
Sabine mi je, uz Radwansku, daleko najdraža teniserka, baš duša onako.
Povrede su nju debelo unazadile, a i psihički je još vrlo labilna da bi pravila značajnije rezultate i da bi ostvarila neki kontinuitet.
Ima ogroman prostor za napredovanje, da ne govorim da ima bolji servis od Nadala.
6-1 u trećem setu.
Sada na Serenu vjerovatno, nema tu puno šansi.
Povrede su nju debelo unazadile, a i psihički je još vrlo labilna da bi pravila značajnije rezultate i da bi ostvarila neki kontinuitet.
Ima ogroman prostor za napredovanje, da ne govorim da ima bolji servis od Nadala.
6-1 u trećem setu.
Sada na Serenu vjerovatno, nema tu puno šansi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bgm. Haas-u se mora odati postovanje. Covjek sa 35 kuka igra ovako dobro.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dok ne uđe u TOP 10 i ne osvoji završni masters, ništa od njega. 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
bravo Sabine, fin preokret al mislim da se za nju Wimbledon zavrsava protiv Serene, kako god, srce na teren i 200 % mogucnosti pa sta bude 
- Sportfanatik
- Kontakt:
Princeza Robson prolazi zasluženo među 16. Do kraja Laura, ti i Andy
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Princeza Laura od 20:00 igra drugo kolo dubla (sa Lisom Raymond) protiv kombinacije Groenefeld/Peschke.Sportfanatik je napisao/la:Princeza Robson prolazi zasluženo među 16. Do kraja Laura, ti i Andy
- Sportfanatik
- Kontakt:
Tako joj tepaju domaći navijači. Ma prolaze to, ova Raymond je pojam za parove, znam da je s Huber dominirala. Murray-Južni u ponedjeljak, trebao bi biti lagan zalogajDukeOfWellington je napisao/la:Princeza Laura od 20:00 igra drugo kolo dubla (sa Lisom Raymond) protiv kombinacije Groenefeld/Peschke.Sportfanatik je napisao/la:Princeza Robson prolazi zasluženo među 16. Do kraja Laura, ti i Andy
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
gledam sad ovaj donji dio zrijeba i ne vidim ama bas nikakvu prijetnju Murrayu na putu do finala, kako su svi u ovome dijelu poispada i predali...pustili britinca da proba napokon donjeti titulu britancima....
ali zato ce u gornjem dijelu biti svega tu ce biti odlicnih meceva vec sad od 1/8 ce biti predobrih meceva....Hass i Djokovic ce biti jako zanimljiv mec ( kontam da ce Novak proci ovoga vcrs)
ali zato ce u gornjem dijelu biti svega tu ce biti odlicnih meceva vec sad od 1/8 ce biti predobrih meceva....Hass i Djokovic ce biti jako zanimljiv mec ( kontam da ce Novak proci ovoga vcrs)
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Baš sam to spominjao juče, dobro je birala partnerku. Danas je napravila totalno čudo protiv Eraković. Odgledao sam dosta njenih mečeva i nikad se nije vratila iz rezultatskog deficita, a kamo li iz rezultatskog ponora kakav je imala danas, oduševljen sam. Nadam se da može pored Kanepi, a protiv Serene će biti užasno teško, naravno da bi bilo odlično kad bi Lisicki dobila Serenu, ali sve je to na tankim nogama. Ipak, očekuje se značajan napredak na listi nakon ovog Wimbledona.Sportfanatik je napisao/la: Tako joj tepaju domaći navijači. Ma prolaze to, ova Raymond je pojam za parove, znam da je s Huber dominirala. Murray-Južni u ponedjeljak, trebao bi biti lagan zalogaj
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj Chardy nema igru ni sa osnovne linije a ni n mrezi. Slabo igra a igra protiv Novaka koji opet ne igra nesto posebno ali ipak bolje od ovog 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Razgovor Rogera i Rafe 
F: Rafa?
N: Ko je to?
F: To sam ja Rafa.
N: Rodžere?
F: Da, Rodžer je.
N: Oh, Rodžere, video sam. I ti si ispao sa Vimbldona. Bio sam tužan kada sam video Rodžere. Uvek navijam za tebe kada ja ne igram.
F: I ja za tebe Rafa. Bio sam tužan kada sam video da si ispao tako rano.
N: Šta sada radiš?
F: Ništa. Toliko mi je dosadno Rafa. Dosadno, dosadno, dosadno.
N: I meni je.
F: Jutros sam složio sve trake za glavu koje imam.
N: I ja sam moje složio takođe.
F: Toliko mnogo traka za glavu.
N: Da. Toliko mnogo traka za glavu.
F: Reci mi, Rafa, šta rade ljudi kada ispadnu ovako rano sa turnira?
N: To je brutalno. Moraš neko vreme da budeš odvojen od televizora. Bez gledanja tenisa.
F: Uh, znam. Ja gledam druge sportove. Reci mi nešto, ko je Tibou?
N: Tibou? Mislim da on igra kriket.
F: Ali nisi siguran.
N: Nisam.
F: Definitivno ima mnogo vesti o Tibou na televiziji.
N: Trebalo je da se sretnemo Rodžere. Svi su to očekivali od nas. Bilo je toliko uzbuđenja oko tog duela.
F: Da, u četvrtfinalu. To bi bilo malo bezveze. Kao da Roling Stonsi sviraju kao predgrupa za Marun 5. Kao neka uvreda, jel da?
N: Verovatno Rodžere. Imamo toliko zajedničkih sećanja na Vimbldon. Tri finala.
F: Da. Ja sam dobio dva.
N: Istina. Ali ja sam dobio poslednje. Ono koje svi pamte.
Tišina
N: Rodžere? Rodžere?
Tišina
F: Sećam se Rafa. To finale mi je teško palo. Često ga se sećam, nas dvojice dok pada mrak. Ti kako grizeš trofej, a ja kako držim onaj tanjir.
N: Žao mi je Rodžere.
F: Rafa, kaži mi šta si radio prošle godine?
N: Ne razumem?
F: Pa prošle godine. Šta si radio kada si ispao u drugom kolu. Izgubio si od Lukaša Rosola.
N: Uh, to je bilo teško za mene. Napravio sam pauzu.
F: Pa otišao si na veliki odmor Rafa. Nisi igrao US open, ni Australijan open. Čak ni Šangaj Roleks masters.
N: Tačno. Ali kada sam se vratio osvojio sam skoro sve.
F: Jesi, osvojio si skoro sve. Izgledao si neverovatno Rafa. Ali sada se ovo dogodilo.
N: 'Ovo'. Kada tako kažeš zvuči užasno.
F: Pa i jeste užasno Rafa. Ovo se ne događa Rodžeru. Nije se dogodilo već desetak godina.
N: Zvučiš kao da te je sramota.
F: Nije me sramota. Ja sam osvojio 17 Gren slemova Rafa.
N: Ja sam osvojio 12 Rodžere a tek mi je 27 godina.
F: I, koga bi voleo da vidiš sada kao pobednika na Vimbldonu?
N: Moramo podržati Endija Rodžere.
F: Da, slažem se. Bilo bi dobro da Endi osvoji, bilo bi baš slatko. I to bi bila sjajna priča.
N: Poetska.
F: Bilo bi dobro za tenis.
N: Da. To bi bilo dobro za tenis.
F: Naravno, da sam i ja osvojio to bi takođe bilo dobro za tenis.
N: A šta misliš o Noletu Rodžere? Šta ako Nole osvoji?
Tišina
F: Izvini, nisam te čuo, da li si rekao nešto? Tražio sam šal za svog kućnog ljubimca sovu.
N: Ma zaboravi. Ništa. Rodžere, da li nekada razmišljaš o kraju?
F: Ne govori to Rafa. Ostalo je još mnogo putovanja. Mnogo finala. Još mnogo trofeja.
N: Ja se nadam. Ja obožavam te dane.
F: Rafa, moram da te pitam nešto.
N: Da Rodžere?
F: Da li su ti potrebne Najki patike sa narandžastim đonom? One što su zabranili na Vimbldonu. Nikada nisu nošene. Imam ih otprilike zilion. Potpuno su nečuvene.
N: Pa ne. Imam i ja dosta patika. Meni je jednostavno dosadno.
F: I meni. Baš, baš mi je dosadno.
N: Vidimo se u Nujorku Rodžere.
F: Nadam se Rafa.
N: Pod reflektorima.
F: Za sve bi bilo dobro.
N: To bi bilo dobro za tenis Rodžere.
F: Da Rafa. To bi baš bilo dobro za tenis.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ipak ništa od drugog kola. Sutra princeza igra prvo kolo mixa skupa sa Flemingom protiv slovačke kombinacije Polašek/Husarova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.