Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Cisto sumnjam da cemo iduce sezone igrati u 4-3-3, jer Conte nije isprobavao ove sezone tu formaciju, a druga stvar je ta sto ova formacija po svemu sudeci donosi rezultate, te sa njom cemo konkurentno parirati Barci (bas kao sto je Italija Spaniji), a vjerovatno ce i Guardiola taj sistem ubaciti u Bayern.
S toga ne moze se tek tako govoriti treba nam lijevo/desno krilo jer u 3-5-2 nema krila nego su bekovi. Krila su mnogo ofanzivnija s minimalnim defanzivnim zadacima. Sad ostaje da se vidi ko ce se dovesti. Ako se dovede neko tipa Kolarov, Armero, Zuniga (za lijevu stranu) ili Piszcek za desnu, mada cisto sumnjam jer imamo Lichta i Caceresa, znaci da igramo 3-5-2. A bude li to Jo-jo, Nani ili neko takvog profila, znaci da igramo 4-3-3.
Igraci tipa Vucinic/Giovinco/Jovetic su dosta polivalentni i mogu i na krilo i napred kao centarfor, s toga mislim da Sebu i Mirka treba zadrzati, neosporan su kvalitet koji nam je valjao ove dvije sezone.
S toga ne moze se tek tako govoriti treba nam lijevo/desno krilo jer u 3-5-2 nema krila nego su bekovi. Krila su mnogo ofanzivnija s minimalnim defanzivnim zadacima. Sad ostaje da se vidi ko ce se dovesti. Ako se dovede neko tipa Kolarov, Armero, Zuniga (za lijevu stranu) ili Piszcek za desnu, mada cisto sumnjam jer imamo Lichta i Caceresa, znaci da igramo 3-5-2. A bude li to Jo-jo, Nani ili neko takvog profila, znaci da igramo 4-3-3.
Igraci tipa Vucinic/Giovinco/Jovetic su dosta polivalentni i mogu i na krilo i napred kao centarfor, s toga mislim da Sebu i Mirka treba zadrzati, neosporan su kvalitet koji nam je valjao ove dvije sezone.
Zadnja izmjena: caseres, dana/u 29 jun 2013, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- Trequartista
- Kontakt:
Pa evo i Menucci, neki faktor u Fiorentini, je mogućnost prelaska Jovetića u Juve ostavio otvorenom. Kaže da dolazak Teveze ne isključuje dolazak i Jovetića.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Zavisi od protivnika. Imamo igrače da možemo biti toliko fleksibilni i mijenjati formaciju. Sezona je duga, nekad će trebati 4-3-3, nekad 3-5-2 i mislim da i Conte tako razmišlja i da bi to ispravno bilo, jer svi bi imali neku dovoljnu minutažu.Cisto sumnjam da cemo iduce sezone igrati u 4-3-3
Žao bi mi bilo da Mirko ode, pa čak i Seba, ali isto tako volio bih Jovetića da uzmemo. Vučinić, Giovinco, Llorente, Tevez, Jovetić. Bilo bi sasvim dovoljno za rotaciju, pa možda čak i Matri da ostane, ako je spreman biti džoker.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Čuj jo-jo phahaha.. inače, mudo od igrača (ono labudovo).. Dajte ba ouzbiljite se, imamo Teveza, Gia i Vučka koji su puno bolji i korisniji igrači od njega. Uključite malo logiku, na toj poziciji secunda punte i lijevog krila već imamo 3 igrača. Treba nam desno krilo i lijevi bek. Ako bi prodali Marchisia najlogičnije rješenje bi bilo dovest Verrattia.
Neću više pisat u vezi transfera, sere mi se od pomisli da ćemo dovest jo-ju
FJ
Neću više pisat u vezi transfera, sere mi se od pomisli da ćemo dovest jo-ju

FJ
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
kopiraj tekstIlCapitano je napisao/la:http://****.ba/vijest/57084.html
![]()
![]()

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
- IlCapitano
- Kontakt:
Igrače koje vrijede 120 miliona Marotta doveo za 25 miliona
Giuseppe Marotta je uz Antonio Contea jedan od najzaslužnijih ljudi zašto je torinski Juventus ponovo preuzeo primat u italijanskoj Seriji A i što se taj klub vraća u sami vrh evropskog fudbala.
Zahvaljujući svojim pregovaračkim spobnostima generalni direktor Stare dame je na transferima možda i ključnih igrača uspio da uštedi oko 100 miliona čime je znatno doprinio da klub polako izađe iz minusa.
Marotta je doveo Barzaglia koji je danas jedan od najboljih defanzivaca sa samo 300 hiljada eura, Pirlo je došao besplatno, Vidal je plaćen oko 12 miliona, potentni napadač Llorente je također došao kao slobodan igrač, mladi talentovani Pogba je plaćen 300 hiljada eura, a posljednja u nizu Marottinih akvizicija je Carlos Tevez koji će baš kao i Vidal biti plaćen 12 miliona eura.
Poznata stranica Transfermarkt danas vrijednost šestorice spomenutih igrača procjenjuje na oko 120 miliona. Tako Barzagli vrijedi 12, Pirlo 10, Pogba 18, Vidal 35, Llorente 20 i Tevez 35 miliona eura.
Mnogi navijači Juventusa Marotti zamjeraju zbog njegove nesposobnosti da dovede vrhunskog igrača, ali nakon ovako pozitivnog poslovanja definitivno je ušutkao sve kritičare.
Mjera. Ako ikad Marcha ode samo Veratti na njegovoj poziciji i niko više.golden je napisao/la:Čuj jo-jo phahaha.. inače, mudo od igrača (ono labudovo).. Dajte ba ouzbiljite se, imamo Teveza, Gia i Vučka koji su puno bolji i korisniji igrači od njega. Uključite malo logiku, na toj poziciji secunda punte i lijevog krila već imamo 3 igrača. Treba nam desno krilo i lijevi bek. Ako bi prodali Marchisia najlogičnije rješenje bi bilo dovest Verrattia.
Neću više pisat u vezi transfera, sere mi se od pomisli da ćemo dovest jo-ju![]()
![]()
FJ
Za Jovetića sam siguran da će se zadnji dan roka dovest a Vučinića prodat'.
Uglavnom Marotta se igra menadžera

Allegri je gospodin!
Juventus Stadium domaćin reprezentaciji
Utakmica kvalifikacija za Svetsko Prventsvo između Italije i Češke, koja je zakazana za 10. septembar 2013. godine, biće odigrana na stadionu Juventusa.
Nakon šest odigranih utakmica, Italija je u prednosti od četiri boda u odnosu na drugoplasiranu Bugarsku, a pet bodova u odnosu na Češku koja zauzima treću poziciju u kvalifikacionoj grupi.
Narednu utakmicu Italija će odigrati 6. septembra 2013. godine kao domaćin u Palermu protiv selekcije Bugarske.
U septembru 2009. godine su Azzurri poslednji put igrali u Torinu, na stadionu Olimpico. Italija, koju je tada predvodio Marcello Lippi, savladala je Bugare rezultatom 2:0.
Utakmica kvalifikacija za Svetsko Prventsvo između Italije i Češke, koja je zakazana za 10. septembar 2013. godine, biće odigrana na stadionu Juventusa.
Nakon šest odigranih utakmica, Italija je u prednosti od četiri boda u odnosu na drugoplasiranu Bugarsku, a pet bodova u odnosu na Češku koja zauzima treću poziciju u kvalifikacionoj grupi.
Narednu utakmicu Italija će odigrati 6. septembra 2013. godine kao domaćin u Palermu protiv selekcije Bugarske.
U septembru 2009. godine su Azzurri poslednji put igrali u Torinu, na stadionu Olimpico. Italija, koju je tada predvodio Marcello Lippi, savladala je Bugare rezultatom 2:0.
Allegri je gospodin!
Zvanično, Llorente dolazi u ponedjeljak na medicinske preglede, u utorak predstavljanje i presica kao i što je bio slučaj sa Tevezom, sve popraćeno live streamingom. 
Bit će interesantno koji će broj izabrati, mislim da će 14 uzeti, da smo Paolina na vrijeme prodali, mogao je uzeti 11.
City navodno ponudio 12M eura i Pantilimona za Jovetića.

Bit će interesantno koji će broj izabrati, mislim da će 14 uzeti, da smo Paolina na vrijeme prodali, mogao je uzeti 11.
City navodno ponudio 12M eura i Pantilimona za Jovetića.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja se nadam da će uzeti 17, pa da opet gledamo napadački tandem 10-17.

Je li ovo Cameron Diaz i dalje lovi piletinu, Pogba je premlad za nju?! 
Da obojica prođu kroz SA, batina bi dobili zbog obuće, doduše, više Giroud.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jeste Diaz 
Kad bi Pogba prošao kroz Sarajevo, bilo bi da je ganci(rom-da se neko ne nađe uvrijeđen)

Kad bi Pogba prošao kroz Sarajevo, bilo bi da je ganci(rom-da se neko ne nađe uvrijeđen)

Ja te volim, volim Željo..
'Ta ima premlad, kad čamuga isuče sablju, broji ga Diaz u stopama, ne u godinamaPogba je napisao/la:Je li ovo Cameron Diaz i dalje lovi piletinu, Pogba je premlad za nju?!

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
" onclick="window.open(this.href);return false;
odmah kupiti
odmah kupiti

31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Sta vi znate sta je danas moderno 

Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
Ljudi svi se ovih dana bazirali naTeveza ali dolazi nam jos jedan majstor tj strasno pojacanje Llorente jedva cekam utorak i predstavljanje

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.