kupis hdmi kabal ja ga platio 16 KM - metara i jedan dio kabla spojis dole sa centralnom gdje ti je graficka a drugi dio povezes za tv-omPapastathopoulos je napisao/la:ljudi, ukratko...kako da povezem racunar sa TV-om preko HDMI ? koje kablo mi treba, koji vrag ? mozete i rijecima, a i slikovito, samo da skontam...hvala
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Sad ne znam dal' imas na racunaru HDMI ulaz. Ako nemas trebat ce ti nastavak na ovaj kabal kako bi mogao u komp. utrpati.
btw. Samo kazes hocu hdmi kabal
- Papastathopoulos
- Kontakt:
da nije to mozda ovako nesto ?

jer ovaj sto je @soxx postavio ne moze nikako jer jedan ovakav kraj ide u TV, al dje cu ovakav drugi strpat ?

jer ovaj sto je @soxx postavio ne moze nikako jer jedan ovakav kraj ide u TV, al dje cu ovakav drugi strpat ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
najbolja opcija ti je:Papastathopoulos je napisao/la:ljudi, ukratko...kako da povezem racunar sa TV-om preko HDMI ? koje kablo mi treba, koji vrag ? mozete i rijecima, a i slikovito, samo da skontam...hvala

Ili

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ljudi, ja mislim da ja uopste nemam takav prikljucak za komp, tj ovakav:

kako cu onda to prikopcat ?
zar nije ovo logicnije ?

lijevi kraj u TV, a desni gdje je graficka ?
kako cu onda to prikopcat ?
zar nije ovo logicnije ?

lijevi kraj u TV, a desni gdje je graficka ?
E jbg, ja kontam ti imaš HDMI na računaru/laptopu
ja se ravnam po sebi
ja se ravnam po sebi
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa de skontaj neko rjesenje za mene 
Re:
daj mi slikaj pozadinu centralne ili reci model laptopaPapastathopoulos je napisao/la:Pa de skontaj neko rjesenje za mene
hoce neko racunar kupiti ili u dijelovima ? stoji mi dzaba a na pik mi mrsko postavljati konfiguracije cu poslati na pp.
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
iVar je napisao/la:daj mi slikaj pozadinu centralne ili reci model laptopaPapastathopoulos je napisao/la:Pa de skontaj neko rjesenje za mene

@lindegard de konfu u pp
uff ocisti taj racunar 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Kazem ti ako nemas u kompu HDMI ulaz samo reci da hoces nastavak na kabal kako bi mogao u komp jer nemas HDMI ulaz. Znat ce onaj ko radi sta trebas. U mene prijatelj je tako morao uzeti
.
A mozda imaju i kablove vec tako napravljene na jednoj strani HDMI za tv a na drugoj nesto sto ti paše u komp
A mozda imaju i kablove vec tako napravljene na jednoj strani HDMI za tv a na drugoj nesto sto ti paše u komp
rješenje je slijedeće...
da iskoristiš taj drugi konektor pored VGA (taj kabal plavi što ide u monitor) na način da mu nađeš odg. ekstenziju u ovaj VGA "format" sa 15 pinova (iglica) i onda spojiš ovim kablom na tv..ovo plavo (vga prikljucak ide na to) i hdmi u televiziju

da iskoristiš taj drugi konektor pored VGA (taj kabal plavi što ide u monitor) na način da mu nađeš odg. ekstenziju u ovaj VGA "format" sa 15 pinova (iglica) i onda spojiš ovim kablom na tv..ovo plavo (vga prikljucak ide na to) i hdmi u televiziju

- Papastathopoulos
- Kontakt:
A da ja jednostavno kazem prodavacu ovo sto je @soxx naveo ?iVar je napisao/la:rješenje je slijedeće...
@neo jok ja, ni mene niko ne cisti
Al' si zapustio ovo kućište. Usisivač Rainbow je idealan za ovu prašinu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
adisice je napisao/la:čisti ga svaki drugi bajram
i to ramazanski
Uzeo laptop nema drivera za win 7
Ako ima neko dobar torrent windows 8 moze PM hvala unaprijed
Ako ima neko dobar torrent windows 8 moze PM hvala unaprijed
HZ87
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ne cistim ga nikako pa ja ne skontah do sad da mu nesto fali
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46 i 7 gostiju.