NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 29 jun 2013, 15:18

Benjo_AFC86 je napisao/la:i golman Zukić iz Gradine u Bratstvo.
Izvor ? Imas li sto posto gdje da pise da su Zukić, Škahić, Delić, Smajlović D. presli u Bratstvo. Ja znam zasad da je sve rijesio jdino Delic dok sam cuo da se sa ovom trojicom pregovara ?
www.nkbratstvogracanica.com

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 29 jun 2013, 15:20

Ljumani_Banovici je napisao/la:
cesc4 je napisao/la: Ne znam zasto Nuce odlazi al znam da dolazi covjek koji ima uefa licencu tj moze voditi i premijer ligu a i vise ;)
Iz Bratstva zasad samo Mevka razmatra odlazak u Banovice.Licno ja bi se rijesio Golmana pogotovo Mese , Prljaca i moze ostat i rijesio bi se tog Mevke koji toliko usporava igru a na klupi dzaba sjedi Murselovic koji samo ceka da eksplodira ;) :D
Ko je taj, gdje igra(pozicija),kako, statistika prosle sezone ?
To je Husejn Mevkic igra na poziciji veznog igraca onako dobar igrac mada po meni dosta usporava igru.Statistika prema transfermarktu 24 odigrane utakmice nije se upisivo u listu strijelaca kao ni u asistente , al vise posla obavlja u defanzivi.Ima dobru solidan pregled igre i takode solidan pas.Ako te zanima jos nesto pitaj :D

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 29 jun 2013, 15:37

Joj covjece kako si ti naporan ja tebe ne mogu shvatit ni sekunde.Ja shvatam da svako ima pravo na misljenje al brate dragi ti si naporan nenormalno HALOO ovo je sportski forum NE POLITICKI daj okani se vise politike **** ga kolac....Stvarno ne vjerujem kako ti za svaki post koji neko objavi imas odgovor da je tu uvezana politika.De mi reci sta ti onda podrazumjesvas pod dobrim desavanjima u klubu ?[/quote]

Kakva politika o čemu ti pričaš,navedi u postu gdje je pomenuta politika,,,, A DOBRA DEŠAVANJA U KLUBU BI BILO TO DA IGRAČI IZ OMLADINSKOG POGONA DOBIJU ŠANSU,,u ovim okolnostima jedina opcija im je NK Malešići...svi hvalite malog Mrkoviča a na njegovo mjesto dolaze dva igrača,Mursel treba da eksplodira a dolazi igrač na njegovu poziciju,,,pa,,,po završetku sezone se pričalo i to uveliko o afirmaciji mladih igrača pa što se odustalo...i dobra vijest bi bila da je održana skupština kluba na kojoj je izabran novi upravni odbor ili produžen mandat aktualnom i na kojoj je prihvaćena ponuda jedne Gračaničke firme za generalnog sponzora za iduću sezonu,itd,,,

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 29 jun 2013, 15:40

**** je napisao/la:Joj covjece kako si ti naporan ja tebe ne mogu shvatit ni sekunde.Ja shvatam da svako ima pravo na misljenje al brate dragi ti si naporan nenormalno HALOO ovo je sportski forum NE POLITICKI daj okani se vise politike **** ga kolac....Stvarno ne vjerujem kako ti za svaki post koji neko objavi imas odgovor da je tu uvezana politika.De mi reci sta ti onda podrazumjesvas pod dobrim desavanjima u klubu ?
Kakva politika o čemu ti pričaš,navedi u postu gdje je pomenuta politika,,,, A DOBRA DEŠAVANJA U KLUBU BI BILO TO DA IGRAČI IZ OMLADINSKOG POGONA DOBIJU ŠANSU,,u ovim okolnostima jedina opcija im je NK Malešići...svi hvalite malog Mrkoviča a na njegovo mjesto dolaze dva igrača,Mursel treba da eksplodira a dolazi igrač na njegovu poziciju,,,pa,,,po završetku sezone se pričalo i to uveliko o afirmaciji mladih igrača pa što se odustalo...i dobra vijest bi bila da je održana skupština kluba na kojoj je izabran novi upravni odbor ili produžen mandat aktualnom i na kojoj je prihvaćena ponuda jedne Gračaničke firme za generalnog sponzora za iduću sezonu,itd,,,[/quote]

Pricam o tome da ti znas uvjek da ce to bit sad najavljivanje pa ce bit odustajanje jer znam na sta mislis. Igraci dobijaju priliku , ako dode novi trener niko ne moze garantovat sta ce bit.Afirmacija mladih igraca nije moguca u pocetku sezone nego kao sto je bilo i sad ako nemozes ispast i nemozes uc onda pusti djecu pa nek gubimo po 10:0 a sad mozda sa ovim trenutnim kadrom i jos pojacanjima se moze i napas premijer liga od prvog kola. A za premijer ligu je potrebno 60 bodova to je 15 domacih i 5 gostujucih pobjeda sto nasoj trenutnoj a kamoli pojacanoj ekipi nije nikakav problem ;)

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 29 jun 2013, 15:49

Pa gdje su tu afirmisani igrači iz netom završene sezone,šta bi s njima,,a da se nebi prepucavali čućemo se u proljetnom dijelu sezone,,projekta premijer lige nije moguć bez generalnog sponzora a u ovakvom ustrojstvu kluba jednostavno je nemoguće pronać generalnog sponzora,,,

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 29 jun 2013, 15:52

**** je napisao/la:Pa gdje su tu afirmisani igrači iz netom završene sezone,šta bi s njima,,a da se nebi prepucavali čućemo se u proljetnom dijelu sezone,,projekta premijer lige nije moguć bez generalnog sponzora a u ovakvom ustrojstvu kluba jednostavno je nemoguće pronać generalnog sponzora,,,
Afirmiso se nije niko jer svi su i pre previse mladi za to pa tom Mrkovicu je tek 17 godina sta ocekujes da on igra sa 17 u prvom timu stani treba proc juniore pa tek onda.Eto raspravljat se necemo ja ti kazem da se ove sezone zeli nesto vise u odnosu na zadnje dvije godine to je neko moje misljenje kad sagledam cijelu situaciju.A sponzora pa sto opcina ne bi mogla biti ? A uostalom ni Variplast ne bi odbio da bude generalni sponzor to garantujem ;) :D

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 29 jun 2013, 15:56

cesc4 je napisao/la:
**** je napisao/la:Joj covjece kako si ti naporan ja tebe ne mogu shvatit ni sekunde.Ja shvatam da svako ima pravo na misljenje al brate dragi ti si naporan nenormalno HALOO ovo je sportski forum NE POLITICKI daj okani se vise politike **** ga kolac....Stvarno ne vjerujem kako ti za svaki post koji neko objavi imas odgovor da je tu uvezana politika.De mi reci sta ti onda podrazumjesvas pod dobrim desavanjima u klubu ?
Kakva politika o čemu ti pričaš,navedi u postu gdje je pomenuta politika,,,, A DOBRA DEŠAVANJA U KLUBU BI BILO TO DA IGRAČI IZ OMLADINSKOG POGONA DOBIJU ŠANSU,,u ovim okolnostima jedina opcija im je NK Malešići...svi hvalite malog Mrkoviča a na njegovo mjesto dolaze dva igrača,Mursel treba da eksplodira a dolazi igrač na njegovu poziciju,,,pa,,,po završetku sezone se pričalo i to uveliko o afirmaciji mladih igrača pa što se odustalo...i dobra vijest bi bila da je održana skupština kluba na kojoj je izabran novi upravni odbor ili produžen mandat aktualnom i na kojoj je prihvaćena ponuda jedne Gračaničke firme za generalnog sponzora za iduću sezonu,itd,,,
Pricam o tome da ti znas uvjek da ce to bit sad najavljivanje pa ce bit odustajanje jer znam na sta mislis. Igraci dobijaju priliku , ako dode novi trener niko ne moze garantovat sta ce bit.Afirmacija mladih igraca nije moguca u pocetku sezone nego kao sto je bilo i sad ako nemozes ispast i nemozes uc onda pusti djecu pa nek gubimo po 10:0 a sad mozda sa ovim trenutnim kadrom i jos pojacanjima se moze i napas premijer liga od prvog kola. A za premijer ligu je potrebno 60 bodova to je 15 domacih i 5 gostujucih pobjeda sto nasoj trenutnoj a kamoli pojacanoj ekipi nije nikakav problem ;)[/quote]

Ma meni je problem samo radi ove djece sto ce se rastjerat sto je upravu ovaj predhodni post jer niko jos nezz kakav je ovaj trener jer ostat cemo samo na svoja 2 igraca iz gracanice Kadija i Šuša sto mi je zabrinjavajuce a isto tako da je osto trener Nuce i pored ovih igraca koji trebaju da dodju on bi davao sansu ovim mladim igracima pa u sledecoj godini pored Šuše i Kadića nek iskoci 1-2 domaca igraca to je uspjeh,po meni velika greska samo sto je Nuce smjenjen ne kazem nista protiv ovog trenera ali nuce sa 80% ove ekipe je zajedno 3 i vise god ljudi nije to malo zna kako koji dise o tome govorim po meni to je greska uprave velika a cijenim da se dovede 3-4 kvalitetna igraca a da sad pocnu ponovo gomilat to mi ne mirise na dobro jer npr vise bi volio da je tu mali zahirovic nego taj škahic ili sad da ne nabrajam mali mrkovic ili taj suljic,to je samo moje misljenje,i otkud ta info ja sam cuo i procito da iz gradine dolaze smajlovic,zukic,delic a za ovog skahica uopste nisam cuo.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 29 jun 2013, 16:04

pa općina već sad daje više od 100000 km iz budžeta,,,jedino da podignu kredit pa da još pojačaju,,,,kakav Variplast nemoj bit smiješan,,,

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 29 jun 2013, 16:09

Za Skahica je javljeno na radio Gracanici da je i on u pregovorima kao i ova trojica, a potvrdeno je da sva cetvorica pregovaraju s Bratstvom i na stranici Gradine.Mada je Delic zasad sve rijesio dok za ovu trojicu jos ne znam kakva je situacija al ne sumnjam da ce se i sa njima dogovorit ;)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 30 jun 2013, 11:16

Da Vas malo obradujem i sto se tice stadiona. Ove godine se vjerovatno tribine natkrivaju. A sljedece godine aBd sredjuju se tribine i podtribinski prostor, odnosno svlacionice ispod tribine. :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 jun 2013, 11:30

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Da Vas malo obradujem i sto se tice stadiona. Ove godine se vjerovatno tribine natkrivaju. A sljedece godine aBd sredjuju se tribine i podtribinski prostor, odnosno svlacionice ispod tribine. :D
Otkud ti to ? :D

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 30 jun 2013, 11:48

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Da Vas malo obradujem i sto se tice stadiona. Ove godine se vjerovatno tribine natkrivaju. A sljedece godine aBd sredjuju se tribine i podtribinski prostor, odnosno svlacionice ispod tribine. :D
Super .
BosnaE

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 30 jun 2013, 11:49

cesc4 je napisao/la:
Eh pa da si i ti sinoc otiso na Miligram, cuo bi. :D

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 30 jun 2013, 11:55

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
I ja sam sinoc na koncertu saznao mnogo stvari jer su bili svi prisutni veci organi bratstva :D :D

Jos ce biti promjena i nista jos nije sigurno i za pojacanja i za trenera tako da je sve jos jedan veliki ?

Tako ako je jos ko bio na koncertu nek javi moglo se skupit info jos kad se malo cvrcne :D to je to..

Igraci koji su spominjani za slobodu ostaju svi i bilo je kontakata za sve koji su spominjani ali neki od njih nisu ni pomislili da odu :roll: sad vi odlucite ko su ti igraci ja samo prenosim info od sinoc.

Ako ima kakvi svjezi vjesti pisite....

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 jun 2013, 12:33

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Hahaha jesil jos sta sazno ? :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 jun 2013, 12:40

@Bratstvo81 Vjeruj mi na rijec u ovo godinu i po dana otkad vodim stranicu Bratstva pogrijesio sam samo sa jednom informacijom i to zato sto se prerano saznala.... Promjena ce biti mnogo,puca se na P.L. eto kako momak prije mene rece on je sazno da se i stadion sreduje (tj.tribine) sto je jos jedan znak.Sto se pojacanja tice Delic iz Gradine i Suljic iz Banovica su vec pojacali nasu ekipu (prico sam licno s njima) dok se i dalje pregovara sa trojcem iz Gradine (Smajlovic-spic,Zukic-golman te Skahic-stoper i desni bek ali mislim da ce Skahic doc u slucaju odlaska Efe jer ne vidim drugi razlog),ali su sva trojica blizu potpisa za Bratstvo.Sto se trenera tice u stalno sam kontaktu sa gosp.Durgutovicem i jutros mi je javio da je pricao sa upravom nasom i ceka da mu jave njihov konacan odgovor.Od igraca jos niko nije napustio klub,sto najvise raduje Panta,Mujka,Susa ostaju 100 % dok za Efendica nisam siguran,jer on nije tu on je u Francuskoj al kako mi je jedan njegov drug reko ako se vrati blize je nama nego Slobodi al opet ko zna...Sto se tice odlaska Mevka vaga jednu ponudu iz Banovica al jos nije nista odlucio i to je to ...

E ako jos neko nesto zna BUJRUM!!!!!

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 30 jun 2013, 16:27

Efendic nije u francuskoj vidjam ga svaki dan u gradu.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 jun 2013, 16:31

Skojevski je napisao/la:Efendic nije u francuskoj vidjam ga svaki dan u gradu.
Aha onda mora da se vratio , znam da je bio kod sestre trazio radnu dozvolu al ne znam sta je bilo na kraju od svega toga ;) :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 jun 2013, 17:36

Efendic vise nije igrac Bratstva,sve je dogovorio sa Slobodom te u utorak dolazi ovde po papire. Eto svi vi koji ste pitali sta ce nam Skahic sad to mozete vidjet dolazi kao zamjena za Efu,i mogu vam rec da je momak stvarno kvalitetan igrac i da nista ne gubimo odlaskom Efendica. :mrgreen:

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 30 jun 2013, 18:39

cesc4 je napisao/la:Efendic vise nije igrac Bratstva,sve je dogovorio sa Slobodom te u utorak dolazi ovde po papire. Eto svi vi koji ste pitali sta ce nam Skahic sad to mozete vidjet dolazi kao zamjena za Efu,i mogu vam rec da je momak stvarno kvalitetan igrac i da nista ne gubimo odlaskom Efendica. :mrgreen:
Samo da i u nas ne bude kao sa slobodom dolaze neka pojacanja i 2 dana prije priprema ljudi odlaze,ja mislim da ovdje na forumu nema niko 100% informacije koje su u klubu i o pojacanjima i o odlascima pa evo i za trenera jos nije sve cisto 60% ljudi u carsiji govori da je Muslimovic ostao trener i nije mi prvi put jasno zasto uopste je i dobio otkaz A sto se tice efendica hvala mu bio je korektan i sve najbolje u nastavku karijere a vidit cemo sta je sa tim skahicem da li je profil igraca koji bi mogao zamjeniti efendica,kazem jos niko nema 100% informacija opet kazem CESC4 ima info sad koliko su one tacne ja bih iskreno volio da su ovi pomenuti igraci pojacali bratstvo.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.