Pa koliko sam vidjeo na wikipediji stadion prima 11.700 znaci dobili smo vise od 5% ulaznica sto znaci da nemamo pravo da se zalimo. Uglavnom i da prima stadion i 15.000 mislim da je cifra sasvim ok. Oni dobijaju tek 200 ulaznica.adillovic je napisao/la:620 ulaznica
premalo,sta vi mislite???
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
mislio sam na to da ce nas sigurrno vise otic od ovih 620zeljocity je napisao/la:Pa koliko sam vidjeo na wikipediji stadion prima 11.700 znaci dobili smo vise od 5% ulaznica sto znaci da nemamo pravo da se zalimo. Uglavnom i da prima stadion i 15.000 mislim da je cifra sasvim ok. Oni dobijaju tek 200 ulaznica.adillovic je napisao/la:620 ulaznica
Pa moze nas otici xxx ali to sto smo dobili od njih je posteno po meni i nemamo se sta bunit.adillovic je napisao/la:mislio sam na to da ce nas sigurrno vise otic od ovih 620zeljocity je napisao/la:Pa koliko sam vidjeo na wikipediji stadion prima 11.700 znaci dobili smo vise od 5% ulaznica sto znaci da nemamo pravo da se zalimo. Uglavnom i da prima stadion i 15.000 mislim da je cifra sasvim ok. Oni dobijaju tek 200 ulaznica.adillovic je napisao/la:620 ulaznica
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
White shoes never lose !
U pravu si, ići će dosta raje s namjerom da tamo kupi kartu a i vjerovatno im Željo nije atraktivan pa zbog toga neće biti pun stadion. U ligi im je prosjek oko 10.000... Mogu se raja nadati da će biti karti kad tamo stignu.ipetm je napisao/la:Ma nije Slovenija. Kupi kartu i stani na drugu tribinu...
adillovic je napisao/la:e jb to kad ne mozemo zajedno na tribinu ...
Gostujući sektor (kavez) je dio južne tribine, znači pored tog kaveza je normalna tribina, gdje će naši navijači moći kupiti karte i stati pored, i tako dobiješ istu tribinu...
White shoes never lose !
pa to je vec nestoipetm je napisao/la:adillovic je napisao/la:e jb to kad ne mozemo zajedno na tribinu ...
Gostujući sektor (kavez) je dio južne tribine, znači pored tog kaveza je normalna tribina, gdje će naši navijači moći kupiti karte i stati pored, i tako dobiješ istu tribinu...
Sta mislis ako ih dodje vise od 200 da ih nece pustiti na sjever, nigdje veze.zeljocity je napisao/la:Pa koliko sam vidjeo na wikipediji stadion prima 11.700 znaci dobili smo vise od 5% ulaznica sto znaci da nemamo pravo da se zalimo. Uglavnom i da prima stadion i 15.000 mislim da je cifra sasvim ok. Oni dobijaju tek 200 ulaznica.adillovic je napisao/la:620 ulaznica
Isto vazi i za nase tamo karti za jug ce biti 100%
Nije to do nas, oni su samo toliko i tražili. Da su tražili 3.000 ovi naši bi im garant dali.zeljocity je napisao/la:Pa koliko sam vidjeo na wikipediji stadion prima 11.700 znaci dobili smo vise od 5% ulaznica sto znaci da nemamo pravo da se zalimo. Uglavnom i da prima stadion i 15.000 mislim da je cifra sasvim ok. Oni dobijaju tek 200 ulaznica.adillovic je napisao/la:620 ulaznica
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Kako si ti bistar momakAsharaK je napisao/la:Meni nije ni bitno koliko će nam dati ulaznica kad nemam para da odem
Nesto slicno kao kone protiv Levskog, i oni su ocekivali da vec u prvoj utakmici izgube sve sanse a onda se sve okrenulo.
Komsije iskreno ja kao navijac Sarajeva bi volio da tako bude, ali Plzen je mnogo jaci od Levskog sada pa samo vidi rezultata Plzena prosle godine...Elegant je napisao/la:Da nas hoce neka luda sreca potrefit da odigramo tamo 0:0 ili 1:1, pa mislim da bi Kosevo bilo krcato a onda ih svim silama napasti.
Nesto slicno kao kone protiv Levskog, i oni su ocekivali da vec u prvoj utakmici izgube sve sanse a onda se sve okrenulo.
Napoli-Plzen:0-5, sa Milanom igrali X, cini mi se Atletiko M su dobili ali opet neka vam je sretno abd volio bih da prodjete i da zaradite sretno.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Evo za optimiste, nikad lakše do paraPlzen (Cze) - Zeljeznicar (Bih)
bet-at-home 1 x 2
1.15 6.50 12.50
Onda te put došao cenera skupljeChWilla je napisao/la:a ako ne dobiju, onda nije.
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin, Allosio, b00t, BarbareZeljin, benko21, Bonton, Cautinho, CentarsutNaClanak921, doncarlo, drzgemboadislic, DUVNO1921, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Galantni, GavranBeli, Giba87, GIBRA, Google Adsense [Bot], Hamagara, Hansestadt, Hazre, itatabisine, Jarodwest, knoa, Krajina1999, lakilone, Levin, LjozeKontraOmnes, Lynx, Mahalasi, ManIng, mavi, Miki82, PeppermintSA, Puas, ristagrad, supervizor, tiagofaria25, ultra1987, Vanja8, Vjecnobordo, WeekendOffender, Wilshere10, yurrr i 536 gostiju.