Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
ali sada ima vecinski udio,,dakle,kontrolise sve 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- L'Avvocato
- Kontakt:
Možda bude manje blata po Juventusu ove godine.
Fiat gigant!
Fiat gigant!
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
manje blata?zanimljivo
a zasto vama smeta kada neko nesto napise sto se juventusu i juventinima ne svidja a toliko vam odgovarao Tuttosport koji je uvijek i uvijek ce blatit svaki klub u Serie A osim juventusa?ja koliko znam Gazzetta,Tuttosport,Calciomercato.com,Sportitalia,SkySport,RAI,Sportmediaset,Mediaset Premium nikad ama bas nikad nisu pricali lijepo o Interu(druge klubove ne pratim,tako ako se ko nadje nek se javi) osim kad bas moraju(naravno u ovo i dalje ne spada Tuttosport),kada je Inter osvojio Kup ili Scudetto,,jedini koji pise lijepo o Interu je Fcinternews.it i jedini je kojem vjerujem,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- L'Avvocato
- Kontakt:
Vala Tuttoshit niko ne prati ... veće amatere od njih ne poznajem.
A sto se tice Gazzette, citam ih cisto zbog informacija o calciu i da vidim koliko hejta su sposobni ispoljiti prema Juventusu.
A sto se tice Gazzette, citam ih cisto zbog informacija o calciu i da vidim koliko hejta su sposobni ispoljiti prema Juventusu.
★★★
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Gazzetta delo shit bilo zutilo to ce i ostat,ko sto neko gore rece, do novinara je koji tamo rade.FIAT sumnjam da ce sad krenut mjenjat sve novinare i postavljat urednike koji vole Juve, gazzetta ce ostat hejtersko smeće koje je uvijek bila kad je Juve u pitanju.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Carlos Javier Acuña Caballero iz Djirone potpisao za Udineze ,ali ide na pozajmicu u Wotford.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
gojzerica
- Kontakt:
Hamšik odigrao sve utakmice u ligi, wow.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Hamsik 35,a vala i Gio 18
double laugh.
p.s. Guarin vrijedi ko Pogba

p.s. Guarin vrijedi ko Pogba
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- IlPrincipe
- Kontakt:
Fakat sereka De Laurentis .. postujem Hamsika al daaaaj brate Vidal je barem 2x korisniji igrač od njega pa i Jovetic i Balotelli.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Dosta igraca sa prenapuhanom cijenom... Vucinic, Giovinco, Asamoah pa i El Shaarawy je premalo odigrao da bi vrijedio €27m. Ima ih i podcijenjenih, Hernanes je kvalitetom sigurno u rangu Marchisia i Hamsika.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Hamsik igra evo vec bar 4 godine konstantno dobro,,tacno znas kako ce ti odigrati svaku sezonu,,zato nemojte zezat da ne vrijedi 35,,pa yebo vas led jedan Lucas kosta 45 miliona ili Sanchez,zasto bi onda Hamsik vrijedio 25?
za Giovinca nema sanse da bih izdvojio 18,,i ne razumijem kako ste tako dvolicni,do neki dan ste pisali da za vas Isla vrijedi 18,,Isla 18 a Hamsik 25 jel'? 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Hamsik jedan od najboljih igraca lige. Ta cifra od 35 miliona je i vise nego opravdana.
★★★
takoL'Avvocato je napisao/la:Hamsik jedan od najboljih igraca lige. Ta cifra od 35 miliona je i vise nego opravdana.
momci, dajte mi savjet, u dilemi sam
drug iz Hrvatske ide u Auronzo, tamo se Lazio tradiocionalno priprema za novu sezonu, pa sam u dilemi da l' da pošaljem dres Candreve da ga isti potpiše sa posvetom za mene, logično
ali, to nosi određene posljedice, npr, nakon nekoliko pranja potpis bi vjerovatno izblijedio, a to mi se baš i ne sviđa .. sa druge strane, mogu dres ostaviti kući ili da ga uramim sebi za dušu 
uglavnom, Candreva mi je jako drag igrač, poslije Marchettija najdraži
zato sam i kupio dres, a njegov autogram bi mi onako baš značio, ako shvatate šta želim da vam kažem
pa, šta biste vi napravili, da l' biste vi dali da vaš omiljeni igrač potpiše dres vašeg kluba?
drug iz Hrvatske ide u Auronzo, tamo se Lazio tradiocionalno priprema za novu sezonu, pa sam u dilemi da l' da pošaljem dres Candreve da ga isti potpiše sa posvetom za mene, logično
uglavnom, Candreva mi je jako drag igrač, poslije Marchettija najdraži
pa, šta biste vi napravili, da l' biste vi dali da vaš omiljeni igrač potpiše dres vašeg kluba?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- korisnikforuma
- Kontakt:
Imam odličnu ideju, uzmi dres od Marchettija sa potpisom, ionako nisi golman pa nećeš nosit golmanski, a uzmi i Candrevin bez potpisa 
Uozbiljio si se u poslednjih godinu dana.L'Avvocato je napisao/la:Hamsik jedan od najboljih igraca lige. Ta cifra od 35 miliona je i vise nego opravdana.
Fali nam stari, prepredeni @Advokat.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne moze se preko nekih stvari 
EDIT: JTS šalji obavezno i uokviri. To se ne propusta.
EDIT: JTS šalji obavezno i uokviri. To se ne propusta.
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.