FRANK RIBERY je napisao/la:daffy je napisao/la:cega ce izgubiti?? pa sagledaj malo bolje statistike, 4 kluba iz Italije prolaze dalje u LP, dok sva tri Njemacka idu u Europa Ligu.. sto je vrh svaba.. Wolfsburg nema sanse da pobjedi Manchester, Bayern ce se obrukati na Olimpicu, dok od je Stuttgart mozda i zavrsiti 4.. ako ne 4 onda Europa Liga.. ma nema sanse da vi ista uzmete..

Koliko nemaš pojima govori i činjenica da Stuttgart ima 4 boda ispred Rangersa, ali će ipak završiti četvrti.Poklopi se i nepiši postove tipa neznalice.Ne ide ti u prilog.
-.-' lol, to sam tek tako rekao.. u smislu da nemogu nista.. znam dobro grupe i sta se sve desava nista ti ne brini

..
sto se tice igraca, ja nemogu da vjerujem sta sam sada cuo.. da imate bolji tim od nas.. ok, nemogu se praviti da nisam cuo.. sta vi imate? Ribery i Roben.. sta jos imate? nista. cinjenica.. ustvari, imate i Lahma koji ce navjerovatnije otici iz kluba.. takodjer treba spomenuti da i Ribery hoce da ide iz kluba.. jedino sto se Roben spasio iz Reala pa nasao Bayern kao trenutno prebivaliste..
Diego, Melo, Chiellini, Del Piero, Trezeguet, Camoranesi, Sissoko.. necu govoriti ove sto su 'srednja' klasa.. ako je tebi Del Piero polovnjak onda nemoj gledati fudbal nikad vise, nemoj molim te.. nemoj Bogati vise gledati.. bio je polovnjak i protiv Real Madrida?? jeste jeste, pa je ispracen sa Bernabea sa aplauzom.. ali opet, on je polovnjak..
vi nemate nista mlado u ekipi!.. sve dede ****.. a nasa omladinska skola najjaca na svijetu.. iz nje izasli Giovinco, Marchisio, Ariaudo i De Ceglie.. imate li covjeka koji moze zatvoriti Giovinca?? nema! jos ako Camoranesi bude zdrav do tada.. haha.. najbolje krilo na svijetu samo kada mu se igra, a kada mu se ne igra onda je kita.. i onda u sredini Diego.. kako planirate zatvoriti tu trojicu.. jer igramo sa formacijom 4-2-3-1.. primit cete 5 golova.. halo!..
pa onda zadnji vezni.. Melo i Sissoko.. ko ima ovakve veznjake jso na svijetu, osim Barce?? niko.. dva razbijaca koja je lakse preskociti nego pored njih proci.. nama na klupi sjedi mali Marchisio koji je sigurno jedan od najboljih mladi veznjaka na svijetu.. Poulsen i Tiago.. koji bi vama bili glavni igrac nama ne dobivaju priliku.. i najsladje sam ostavio za kraj
Gianluigi Buffon.. kada budete imali ovakvog golama na golu, javite se.. do tada, samo šššššššššššššššš!