RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
nisu ništa izgubili na kondiciji a ni na igri...čestitke momcima na pobjedi... 
Velež-Osjek 1:0 strijelag Okić, iz penala, penal bio na Hajdareviću. Ibro prezadovoljan. Izgleda ove sezone imamo novi Velež: 
Nadam se bogami da je tako,mada ne sumnjam da će Ibrin rad donijeti kako napredak u igri tako i u rezultatskom smislu.Samo treba pustiti čovjeka da radi po svom programu,jel' ko našao onog Letića?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Cestitke momcima na pobjedi
Ima li igdje video od ovog priloga sto je Alem pisao?
Lijepo je čuti da smo pobijedili, ali to je samo prijateljska utakmica. Vidjet ćemo u prvenstvu šta smo radili ovo ljeto.
Je li zadovoljio taj '' Švicarac'' ?
Je li zadovoljio taj '' Švicarac'' ?
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Rodjeni cestitke na pobjedi. S obzirom da je Osijek ako izuzmemo Dinamo u rangu Hajduka,Rijeke i ostalih Hr prvoligasa plus ako je Ibro dao sansu svim igracima kao sto je govorio onda je ovo dobra stvar koja ulijeva nadu pred pocetak sezone. Jest da su pripreme tek pocele ali jos jednom svaka cast. FORZA
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Je li ovo Sevko nosi cenera na dresu i kapitensku traku 
- pravnik1981
- Kontakt:
Ako nosi,zasluzeno nosiAMADUDI je napisao/la:Je li ovo Sevko nosi cenera na dresu i kapitensku traku
Čestitke na pobjedi,a Osijek je trenutno dno Hrvatske lige,možda je samo Dragovoljac lošiji.moRAja je napisao/la:Rodjeni cestitke na pobjedi. S obzirom da je Osijek ako izuzmemo Dinamo u rangu Hajduka,Rijeke i ostalih Hr prvoligasa plus ako je Ibro dao sansu svim igracima kao sto je govorio onda je ovo dobra stvar koja ulijeva nadu pred pocetak sezone. Jest da su pripreme tek pocele ali jos jednom svaka cast. FORZA
Pa vidim po slikama sa jucerasnje tekme da nosi broj 10 i kap.traku,i jest zasluzio momak nas jos nije iznevjerio.
-
Forza velez
- Kontakt:
Hocemo titulu 
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Večeras finale sa Olimpicom u 20:00, a jucer smo pobjedili Osijek 1:0 a nastupalo je i juniora i kadeta:
VELEŽ: Oštraković, Hebibović, Merzić, Kodro, Zvonić, Čemalović, Okić, Hajdarević, Ramović, Majkić, Marić
Još su igrali: Ćosić (junior), Kikić, Bešo (junior), Bašić (kadet), Rašević, Zuhrić (junior), Mahinić, Jusufbašić.
VELEŽ: Oštraković, Hebibović, Merzić, Kodro, Zvonić, Čemalović, Okić, Hajdarević, Ramović, Majkić, Marić
Još su igrali: Ćosić (junior), Kikić, Bešo (junior), Bašić (kadet), Rašević, Zuhrić (junior), Mahinić, Jusufbašić.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
čim letića nije bilo na pripremama u slavoniji, za njega, ako se uopšte vrati, je početak sezone izgubljen...slobodno ga treba halaliti...

onaj prilog što tražite da postavim, to sam gledao jučer na vašoj RTM, tražio sam ga i nisam mogao naći...sada se samo čeka taj famozni UO.
Brzi kakvo dno. Osijek svake godine mlatne Hajduk ili Dinamo i zadnju sezonu je bio na sredini a s obzirom da je Hr liga jaca od nase znaci da ima pomaka u igri Veleza. Ne njajke-sta trebamo dobijat Fiorentinu ili Betis da bi ti bio zadovoljanbrzi je napisao/la:Čestitke na pobjedi,a Osijek je trenutno dno Hrvatske lige,možda je samo Dragovoljac lošiji.moRAja je napisao/la:Rodjeni cestitke na pobjedi. S obzirom da je Osijek ako izuzmemo Dinamo u rangu Hajduka,Rijeke i ostalih Hr prvoligasa plus ako je Ibro dao sansu svim igracima kao sto je govorio onda je ovo dobra stvar koja ulijeva nadu pred pocetak sezone. Jest da su pripreme tek pocele ali jos jednom svaka cast. FORZA
HalalosumAlemC85 je napisao/la:čim letića nije bilo na pripremama u slavoniji, za njega, ako se uopšte vrati, je početak sezone izgubljen...slobodno ga treba halaliti...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Osijek bi se prošetao ovakvom Premijer Ligom. Možda bi ga trenutno Željo mogao ugroziti.
Smoke Weed Everyday!
ako Letic nije negdje u stranoj drzavi u zatvoru ili mozda u bolnici ,onda ga je sigurno neko bacio sa mosta u neko Norvesko more i ajkule ga pojele, nema drugemoRAja je napisao/la:HalalosumAlemC85 je napisao/la:čim letića nije bilo na pripremama u slavoniji, za njega, ako se uopšte vrati, je početak sezone izgubljen...slobodno ga treba halaliti...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA RODJENIIIIIII
Oderati Olimpica danas i pokazati hrvatskoj javnosti a u Bosanskohercegovackom fnalu ko je ko
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
jedino ako ga interpol na nadje, pa ga na silu dovedu.AlemC85 je napisao/la:onaj prilog što tražite da postavim, to sam gledao jučer na vašoj RTM, tražio sam ga i nisam mogao naći...sada se samo čeka taj famozni UO.
rodjak je napisao/la:ako Letic nije negdje u stranoj drzavi u zatvoru ili mozda u bolnici ,onda ga je sigurno neko bacio sa mosta u neko Norvesko more i ajkule ga pojele, nema drugemoRAja je napisao/la:HalalosumAlemC85 je napisao/la:čim letića nije bilo na pripremama u slavoniji, za njega, ako se uopšte vrati, je početak sezone izgubljen...slobodno ga treba halaliti...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moj Leticu, umjesto da ovu sezonu odigras ko nikad ,privuces na sebe paznju i utopis se negdje vani za dobru lovu ti povlacis amaterske poteze cccc,nisi mi jasan stare mi moje.I ako si otiso negdje za par stoja brzo ces ti nazad ,a onda mozes u kantonalnu ligu
![]()
FORZA RODJENIIIIIII
Oderati Olimpica danas i pokazati hrvatskoj javnosti a u Bosanskohercegovackom fnalu ko je ko
A sta bi od onakog momka,mi ga hvalili,gotivili a on nama ovako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.