nego, ja bih do Svjetskog prvenstva donijeo kakvu uredbu za sudije da onim gadnim Španjolcima svaki put kad dignu ruku, mahnu ili prigovore na neku sudijsku odluku (što oni rade stalno i iritiraju do neba) odmah spucaju žuti karton
Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
ma Azzuri su uvijek najjači kad je najpotrebnije, taktički i tehnički najodgovornija reprezentacija uvijek bila i bit će + imaju najškolovanije igrače (zato i ne čudi kad uleti niotkuda kakav Balzareti, Grosso i slični, pa se onda cijeli svijet čudi kako dojučerašnji anonimus sa 30-ak godina odigra najbolje na nekoj određenoj poziciji)
nego, ja bih do Svjetskog prvenstva donijeo kakvu uredbu za sudije da onim gadnim Španjolcima svaki put kad dignu ruku, mahnu ili prigovore na neku sudijsku odluku (što oni rade stalno i iritiraju do neba) odmah spucaju žuti karton
Undici stelle - ACM 1899
-
Braveheart23
- Kontakt:
Neka neka polako se vraca sve ono koliko su sretni bili... od pobjednicke ekipe ostace samo jedna sugava luzerska reprezentacija, unistili su svoju ligu, postaje sve losija, pa tako ce i reprezentacija...
Braveheart23 je napisao/la:Neka neka polako se vraca sve ono koliko su sretni bili... od pobjednicke ekipe ostace samo jedna sugava luzerska reprezentacija, unistili su svoju ligu, postaje sve losija, pa tako ce i reprezentacija...
Go Home, you are drunk
Allegri je gospodin!
-
Braveheart23
- Kontakt:
A jebga malo se popilo, a ne volim Italiju, odnosno njihovu reprezentaciju 
- korisnikforuma
- Kontakt:
De Rossi sinoc.
106 tačnih dodavanja, najbolji na meču, čuveni Xavi iza njega
14 tačnih dugih dodavanja od ukupno 15 pokušaja
1 ključni pas za gol-šansu
3 klizeća starta
7 presječenih lopti
4 izbacivanja lopti ispred svoga gola
Prvo poluvrijeme je igrao kao zadnji vezni, ostatak utakmice kao štoper.
Juventus Stadium has been chosen to host the Nazionale for the first time on September 10 for the WC qualifier v Czech Republic
106 tačnih dodavanja, najbolji na meču, čuveni Xavi iza njega
14 tačnih dugih dodavanja od ukupno 15 pokušaja
1 ključni pas za gol-šansu
3 klizeća starta
7 presječenih lopti
4 izbacivanja lopti ispred svoga gola
Prvo poluvrijeme je igrao kao zadnji vezni, ostatak utakmice kao štoper.
Juventus Stadium has been chosen to host the Nazionale for the first time on September 10 for the WC qualifier v Czech Republic
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ma cojk je WC kad se malo podrudi, da su Pirlo i Marcha malo pocerali kao on sinoc sigurno bi dobili utakmicu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Pa De Rosi kad mu se igra i jest ta klasa i kategorija igraca. WC igraci, na igrici oni od 5 zvjezdica
, kao i Pirlo. To je ta klasa samo na drugoj poziciji u timu, samo kad im se igra. Markizio vec nije ni blizu toga igralo mu se ne igralo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Barzagli, Marchisio i Pirlo propustaju utakmicu u nedjelju. Chiellini i DDR su upitni
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ma igrat će skroz druga postava. Ni Buffon neće branit'.
Allegri je gospodin!
eh, danas očekujem gol od Candreve
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Buffon; Maggio, Astori, Chiellini, De Sciglio; Candreva, De Rossi, Montolivo; Diamanti, Gilardino, El Shaarawy
Interesantna mi je uloga Giovinca, prva je zamjena napadačima, ali onda kada se rotira više od pola tima, ne počinje.
Gilardino naravno ima zacementirano mjesto u postavi.
Prognoza: 2-1 za Urugvaj.
Uvijek bude kontra kada ja "blatim" Italiju.
Interesantna mi je uloga Giovinca, prva je zamjena napadačima, ali onda kada se rotira više od pola tima, ne počinje.
Gilardino naravno ima zacementirano mjesto u postavi.
Prognoza: 2-1 za Urugvaj.
Uvijek bude kontra kada ja "blatim" Italiju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipe
- Kontakt:
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Candreva je veoma podcjenjen igrac.Forza Italia bez puno umora, sam nek odrade utakmicu i svi zdravi dodju kuci.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Jebla majku ova gore plavusica, mozda profula rezultat, ali uvijek pogodi pobjednika.
Smoreni talijani protiv fizicki jakih urugvajaca, bas me zanima ishod, ja zasad ne mogu nista prognozirati. Po meni su sanse 50-50 %.
I da bog da faraon vise zabio, pa dosta je vise bilo.
Smoreni talijani protiv fizicki jakih urugvajaca, bas me zanima ishod, ja zasad ne mogu nista prognozirati. Po meni su sanse 50-50 %.
I da bog da faraon vise zabio, pa dosta je vise bilo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma mogu Azuri do pobjede samo ako budu igrali igru koju oni znaju mogu sigurno pa ljudi su bili bolji od spanije i sad naravno da mogu da osvoje trece mjesto. 
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Reko sam ja .. Diamanti najbolja ljevica u Serie A .. 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Molim da mi neko kaže je li komentator izgovorio prezime Gilardino u toku I dijela?
EL Sharawy nevidljiv, da nije bilo onog duplog pasa i šuta pomislio bih da Italija igra sa 2 igrača manje.
Nadam se da ću vidjeti Giovinca umjesto Gilardina.
EL Sharawy nevidljiv, da nije bilo onog duplog pasa i šuta pomislio bih da Italija igra sa 2 igrača manje.
Nadam se da ću vidjeti Giovinca umjesto Gilardina.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.