Meni najbolji igrac Brazila. Od ovih ofanzivnijih.Donnie Darko je napisao/la:Zasto Moura nikako ne igra?
I mene to cudi najvise.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Meni najbolji igrac Brazila. Od ovih ofanzivnijih.Donnie Darko je napisao/la:Zasto Moura nikako ne igra?
50-50 su šanse ako Španije bude igrala kao protiv Italije . Ako bude igrala kako zna 99-1% su šanse .Backspace je napisao/la:Urugvaj tesko....![]()
Spain-Brazil sanse su 50-50% opet ja bi volio da osvoji spanija kojoj jedino ne dosataje ovaj trofej.
Scolari ima rezultate kao malo ko.miki_92 je napisao/la:Hernanes treba da igra na mjestu Oscara, a Moura treba da ima prednost ispred Hulka
normalno ovo je nemoguce, jer Scolari sjedi na klupi

dzaba mu iskustvo kad mu je trenutna forma ravna qrcu i nije nikakav faktor na terenuM4kaveli je napisao/la:Scolari ima rezultate kao malo ko.miki_92 je napisao/la:Hernanes treba da igra na mjestu Oscara, a Moura treba da ima prednost ispred Hulka
normalno ovo je nemoguce, jer Scolari sjedi na klupi
Stari je to lisac.
I meni bi recimo Moura igrao prije HULKA, ali vjerovatno Felipe ima neke svoje razloge zasto ga drzi na klupi, bilo da je premlad, takticki neodgovoran ili nesto trece.
Hulk je dosta iskusniji ..
RickBlaine je napisao/la:Nadamo se penalima u obe utakmice.
Samo kako bi se poremetila programska shema BHT-a.
To ti ka'emDukeOfWellington je napisao/la:Ljudi će ostat bez uzbudljive epizode serije Gorko-Slatko. Fora je ova proslava ulaska Hrvatske u EU, napustiće proslavu baš kad bude najuzbudljivije

Chiellini se opasno nalozio na rukomet.Goalgetter je napisao/la:Slab Uruguaj zasad. Italija mnogo aktivnija, i zasluzeno dosli do vodstva. Mislim da je Uruguaj ostecen zbog onog igranja rukom Chiellinija, za ono se moglo svirati penal.
Apc je napisao/la:Edison Cavani gospodin![]()
Odbrana turniraApc je napisao/la:Apc je napisao/la:Edison Cavani gospodin![]()
EDIT : Bravo ĐIĐI kakve dvije odbrane

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.