Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la sarajlija89 » 05 dec 2009, 11:57

ljubav je napisao/la:Ovo je otvoreno velicanje holokausta.

Znaci, mogu ja otvoriti temu o Himmleru.
ljubavi :mrgreen: hhhh... :lol: : ...mojne ba toga...danas sam dobro raspollozen...siguran u pobjedu aBd ;) a to tvoje nema veze sa juventusom
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 dec 2009, 12:08

Svi golovi Del Piera protiv intera

[youtube][/youtube]

jedan slobodnjak za raju :mrgreen:

[youtube][/youtube]

DA GA HOCE JOJ NANO...DA GA HOCE JOJ NANICE...DA GA HOCE ZABIT ALEX... JOJ NANO NANICE :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 05 dec 2009, 12:13

Kako nema veze?

http://www.i_n_d_e_x./sport/clanak/tifosi-juventusa-respektiraju-boyse-zagrebacke-ustase-nemojte-odustati-/462891.aspx
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 05 dec 2009, 12:16

nerko , navijati za svoj klub ne znaci da trebas nekom psovati majku ili ga nazivati glupim , nacin na koji ti to radis je uzasan ovdje mogu razgovarati sa ljudima koji su na suprotnim stranama a da iznosimo cinjenice , misljenja , zelje a da ne budemo nekulturni , vulgarni , neobrazovani , smanji malo dozivljaj jer ja ti necu dopustati ni da mi psujes niti da me postavljas za glupana . toliko od mene nadam se samo da ces ovo shvatiti kao dobronamjernu opasku a na da krenes u jos neku raspravu jer mi to nije cilj

IO SONO INTERISTA

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 dec 2009, 12:21

ljubavi :mrgreen: nissi stavio URL al znam na sta mislis.....idi par stranica unazad pisalo se o tom...da opet ne raspravljamo....pa procitaj

a legy jbt sto sve shvatas licno tako...nije nista reko tebi...odnosi se na inter i covjek ne voli inter isto ko i svi juventini...tvoje ime nije ni spomeno ;)

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 05 dec 2009, 12:31

sarajlija89 je napisao/la:ljubavi :mrgreen: nissi stavio URL al znam na sta mislis.....idi par stranica unazad pisalo se o tom...da opet ne raspravljamo....pa procitaj

a legy jbt sto sve shvatas licno tako...nije nista reko tebi...odnosi se na inter i covjek ne voli inter isto ko i svi juventini...tvoje ime nije ni spomeno ;)
Sramota je da postoji tema o fasistickom klubu.
To su cinjenice i sam znas da je to tako.

Ova tema je upravo takva.

Kad ces u Engleskoj vidjeti rasisticke uzvike i velicanje holokausta, tipa "Hajl, Hitler!".
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 dec 2009, 12:47

ljubav je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:ljubavi :mrgreen: nissi stavio URL al znam na sta mislis.....idi par stranica unazad pisalo se o tom...da opet ne raspravljamo....pa procitaj

Kad ces u Engleskoj vidjeti rasisticke uzvike i velicanje holokausta, tipa "Hajl, Hitler!".
ej ba...strpliv sam bio...nemoj o tom,necu da se rasprravljamo i kvarimo temu..vrati se par stranica unazad pa procitaj vec smo pisali o tom objasnili kako stoje stvari........a engleze i ne mozes poredit to su zivotinje i huligani kakvih nema

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 dec 2009, 12:48

ljubav je napisao/la:

haj o-d-j-e-b-i u skokovima.! vazi?

ako vec nisi informisan o tome, onda nemoj raspravljati..! :twisted:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 05 dec 2009, 13:10

sarajlija89 je napisao/la: ej ba...strpliv sam bio...nemoj o tom,necu da se rasprravljamo i kvarimo temu..vrati se par stranica unazad pa procitaj vec smo pisali o tom objasnili kako stoje stvari........a engleze i ne mozes poredit to su zivotinje i huligani kakvih nema

Zasto me nazivas zivotinjom?

Ovo su cinjenice i postoje neoborivi dokazi koji pokazuju pravo lize ovog fasistoidnog kluba.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 05 dec 2009, 13:16

legy je napisao/la:nerko , navijati za svoj klub ne znaci da trebas nekom psovati majku ili ga nazivati glupim , nacin na koji ti to radis je uzasan ovdje mogu razgovarati sa ljudima koji su na suprotnim stranama a da iznosimo cinjenice , misljenja , zelje a da ne budemo nekulturni , vulgarni , neobrazovani , smanji malo dozivljaj jer ja ti necu dopustati ni da mi psujes niti da me postavljas za glupana . toliko od mene nadam se samo da ces ovo shvatiti kao dobronamjernu opasku a na da krenes u jos neku raspravu jer mi to nije cilj

IO SONO INTERISTA

Legy, jesi li slucajno primijetio da je ova tema posvecena Juventusu,a ne Interu??? Tako da, tek kad me vidis da sam u vasoj temi napisao nesto protiv Intera,onda se javi. Ovako ti da meni govoris sta da pisem,stvarno je smijesno. Sarajlija ti je dobro rek'o,ja nigdje nisam spomenuo navijace Intera, vec klub Inter uopste i onog njegovog zubatog lopova Morattija, i zato nemas se sta nac uvrijedjenim.
A pogledaj malo forume svog kluba pa da vidis kako se ''kulturno,obrazovano'' odnose prema Juventusu. Ja ne idem na te forume,al ponekad na JB vas citiraju,pa tako znam.
Mene samo interesuje Juventus i nasa reprezentacija,nisam ja poput pojedinih Bayernovih navijaca koji nam dodju ovdje da podj.ebaju jer imaju kompleks od Juventusa. Ili evo ovaj ovdje sa nickom ljubav,sta mu to treba u zivotu??? Jbg navikli smo da nam zavide jer smo najveci 8-) i svi bi najradije da nas nema, da potonemo ali JUVE IS BACK ON THE TRACK AND IT'S TIME FOR A PAYBACK!!!!
Pozz za tebe.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 dec 2009, 14:46

Forza Juve!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 dec 2009, 18:02

zanima me posto je juventus velik klub koliko navijaca dolazi na stadion :D ???
1974---1975---1976---2001---2013---2020

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 dec 2009, 18:21

Saurman je napisao/la:zanima me posto je juventus velik klub koliko navijaca dolazi na stadion :D ???
procentualno, prema ispunjenošću stadiona, najviše u italiji ;)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 dec 2009, 18:33

Moze li Juve do pobjede? :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 05 dec 2009, 18:35

L'Avvocato je napisao/la:
Saurman je napisao/la:zanima me posto je juventus velik klub koliko navijaca dolazi na stadion :D ???
procentualno, prema ispunjenošću stadiona, najviše u italiji ;)
Ovi jadnici u procentima racunaju. :D

Koliko je to oko 40%?
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 dec 2009, 18:39

HAj ba dosadan si vise, ljubavi....fino ti je receno da setas, i sad se ufati za usi i setaj. Ti se nasao nekog nazivati jadnicima na ovome podforumu. Goni se ba. I svi vi, boli vas racku koliko, ko i sta dolazi gdje dolazi i kada, jasno??

Znam ja, kad si VELIKI onda svakog interesuje puno toga, al ko vam je kriv kad niste bili pametni pa od malehna se uputiti na pravi put, ha ya :D ...
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 dec 2009, 18:40

Trasimaco je napisao/la:Moze li Juve do pobjede? :mrgreen:
DaBogda jarane ali eto ... nadam se :)

@ za ovog retarda gore - više od 80%

gradi se novi stadion ... na ovaj i ne može više stati od 28 hiljada ... s obzirom da se 15% uvijek ostavi za goste ispada da dostupni dio stadiona ispunjavamo skoro u potpunosti ;)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 dec 2009, 18:43

englezi hajmo ba..bjezite sa teme ako nemate sta pametno reci.....i domah oni spominju navijace..ako vec tako gledate..pogledajte goatovanja....to ni jedan tim nema na svijetu toliku podrsku na strani..protiv rome nas je bilo najmanje 10 000 u rimu..sta ba pricate...poznato je da juve nema navijace u torinu pa je zato i posjeta na stadionu manja a i satdion je kapaciteeta 25 000.....vidjecete kad napravimo novu arenu...svaku tekmu ce bit pun pa onda pricajte

i opet podsjecanje...jer ce ga i veceras zabit...ALEX SVI GOLOVI PROTIV INTERA

[youtube][/youtube]

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 05 dec 2009, 18:43

L'Avvocato je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Moze li Juve do pobjede? :mrgreen:
DaBogda jarane ali eto ... nadam se :)

@ za ovog retarda gore - više od 80%

gradi se novi stadion ... na ovaj i ne može više stati od 28 hiljada ... s obzirom da se 15% uvijek ostavi za goste ispada da dostupni dio stadiona ispunjavamo skoro u potpunosti ;)

:D
25 000
:D :D :D :D :D

Pa vise raje doce WBA gledat.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 dec 2009, 18:44

Ja, i sta sad???? :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Voland i 2 gosta.