ljubaviljubav je napisao/la:Ovo je otvoreno velicanje holokausta.
Znaci, mogu ja otvoriti temu o Himmleru.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
ljubaviljubav je napisao/la:Ovo je otvoreno velicanje holokausta.
Znaci, mogu ja otvoriti temu o Himmleru.
Sramota je da postoji tema o fasistickom klubu.sarajlija89 je napisao/la:ljubavinissi stavio URL al znam na sta mislis.....idi par stranica unazad pisalo se o tom...da opet ne raspravljamo....pa procitaj
a legy jbt sto sve shvatas licno tako...nije nista reko tebi...odnosi se na inter i covjek ne voli inter isto ko i svi juventini...tvoje ime nije ni spomeno
ej ba...strpliv sam bio...nemoj o tom,necu da se rasprravljamo i kvarimo temu..vrati se par stranica unazad pa procitaj vec smo pisali o tom objasnili kako stoje stvari........a engleze i ne mozes poredit to su zivotinje i huligani kakvih nemaljubav je napisao/la:Sramota je da postoji tema o fasistickom klubu.sarajlija89 je napisao/la:ljubavinissi stavio URL al znam na sta mislis.....idi par stranica unazad pisalo se o tom...da opet ne raspravljamo....pa procitaj
a legy jbt sto sve shvatas licno tako...nije nista reko tebi...odnosi se na inter i covjek ne voli inter isto ko i svi juventini...tvoje ime nije ni spomeno
To su cinjenice i sam znas da je to tako.
Ova tema je upravo takva.
Kad ces u Engleskoj vidjeti rasisticke uzvike i velicanje holokausta, tipa "Hajl, Hitler!".
haj o-d-j-e-b-i u skokovima.! vazi?ljubav je napisao/la:Sramota je da postoji tema o fasistickom klubu.sarajlija89 je napisao/la:ljubavinissi stavio URL al znam na sta mislis.....idi par stranica unazad pisalo se o tom...da opet ne raspravljamo....pa procitaj
To su cinjenice i sam znas da je to tako.
Ova tema je upravo takva.
Kad ces u Engleskoj vidjeti rasisticke uzvike i velicanje holokausta, tipa "Hajl, Hitler!".
sarajlija89 je napisao/la: ej ba...strpliv sam bio...nemoj o tom,necu da se rasprravljamo i kvarimo temu..vrati se par stranica unazad pa procitaj vec smo pisali o tom objasnili kako stoje stvari........a engleze i ne mozes poredit to su zivotinje i huligani kakvih nema
legy je napisao/la:nerko , navijati za svoj klub ne znaci da trebas nekom psovati majku ili ga nazivati glupim , nacin na koji ti to radis je uzasan ovdje mogu razgovarati sa ljudima koji su na suprotnim stranama a da iznosimo cinjenice , misljenja , zelje a da ne budemo nekulturni , vulgarni , neobrazovani , smanji malo dozivljaj jer ja ti necu dopustati ni da mi psujes niti da me postavljas za glupana . toliko od mene nadam se samo da ces ovo shvatiti kao dobronamjernu opasku a na da krenes u jos neku raspravu jer mi to nije cilj
IO SONO INTERISTA
procentualno, prema ispunjenošću stadiona, najviše u italijiSaurman je napisao/la:zanima me posto je juventus velik klub koliko navijaca dolazi na stadion???
Ovi jadnici u procentima racunaju.L'Avvocato je napisao/la:procentualno, prema ispunjenošću stadiona, najviše u italijiSaurman je napisao/la:zanima me posto je juventus velik klub koliko navijaca dolazi na stadion???
DaBogda jarane ali eto ... nadam seTrasimaco je napisao/la:Moze li Juve do pobjede?![]()
L'Avvocato je napisao/la:DaBogda jarane ali eto ... nadam seTrasimaco je napisao/la:Moze li Juve do pobjede?![]()
![]()
@ za ovog retarda gore - više od 80%
gradi se novi stadion ... na ovaj i ne može više stati od 28 hiljada ... s obzirom da se 15% uvijek ostavi za goste ispada da dostupni dio stadiona ispunjavamo skoro u potpunosti