GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Lillard
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lillard » 30 jun 2013, 21:12

Hebes sve vise.

Odose 2 momka koji zajedno imaju 30 godina jbemu sve! Da im sve svega...

Ali mozda Mamic sluti kraj pa prodaje dok moze. Ali tesko je u to povjerovati. Pa i nek gospoda i dalje crta hebene formacije i sanja Ligu Prvaka.

DOCI CE I TAJ DAN ODYEBAT CE NARKOMAN!!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 jun 2013, 21:17

Heller je napisao/la:Koji je maher ovaj Maminjo, dva bubuljičava momčića sa **** frizurama za 20.000.000€ prod´o :lol:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

malenica
Kontakt:

Post Postao/la malenica » 30 jun 2013, 21:28

Cuj najjaci Dinamo :lol: :lol: , toliko sam puta cuo izraz "atomski" Dinamo a kad ono obična rupa za napucavanje, ako je istina za ovaj transfer maminju opet treba skinut kapu, ne volim ga i jedva čekam da ode iz svetinje ali što se tice trgovanja stvarno mu treba odat priznanje
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 jun 2013, 21:32

Sta bi mu trebao skinut kapu?

Pose*em se na njega. Ljudi, zar ne shvacate vise???? Dinamo je postao firma. Nista drugo nije vazno ocito. Prodaju se djeca, prodaje se buducnost ovog kluba!

Zasto je dobar trgovac?

Za Kovacica je dobio 11 mil + dodatno za neke ostvarene ciljeve Intera. Za godinu, dvije bi vrijedio duplo vise. Isto tako Jedvaj I Halil. Ma bez obzira da su ponudili ne znam koliko, Dinamo tj. Mamic ima para koliko hoce i ne mora prodavat sve sto se moze.

A Halilovic i Jedvaj su za par godina mogli kostat jos vise ako vam je do heben prodaje samo stalo.

malenica
Kontakt:

Post Postao/la malenica » 30 jun 2013, 21:41

Po meni osobno prodao im je mačke u vreći, pogotovo tu mislim na Jedvaja, sjeti se Lovrena kojeg je Lyon platio 8 miliona a pokazao se kao potpuno promašena investicija

Pa čovjek je dobar trgovac, možeš ga volit, možeš ga mrzit ali stvarno zna prodavat, ne volim ga ni ja, gadi mi se i on i jurčić i sve vezano uz upravljačku strukturu kluba i apsolutno se slažem da se dinamo pretvorio u privatnu prčiju al
VOLA LAZIO VOLA

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 jun 2013, 21:42

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hayley <3

malenica
Kontakt:

Post Postao/la malenica » 30 jun 2013, 21:45

Livnjak a kaj je tebi smiješno :mrgreen:
VOLA LAZIO VOLA

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 jun 2013, 21:47

Sve oko tog kluba. Glavni sinonim za Dinamo je postala trgovina, samo se gleda za koliko će se koga prodati i koliko će nula najsposobniji okrenuti.
Hayley <3

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 jun 2013, 22:30

Mamic ko da je u Engleskoj zanat ucio!

Oni mogu uvalit prosjek za 20mil al on ih preskace i sa djecom dize toliku lovu 8-)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

denirob
Kontakt:

Post Postao/la denirob » 30 jun 2013, 23:38

ma trebali su cekat jos 2 3 godine za halilovica. vidite, prodali su ga u jedan od onih klubova b kategorije u svojoj drzavi. znaci nesto kao lacio roma i fiorentina u italiji, schalke leverkuzen u nje, valencia i atletiko u spa, pa tako tottenham u eng... da je ceko 2 3 godine mogo je duplo vise zaradit i prodat ga u a klub, kao sto ce to i totenham uradit, tipa reala bayerna manchestera barce chelsea.... nabrajam.
ja mislim da su PRE rano postupili. a alen se pokazo da ce bit igrachina jer vec sad zabija golove..... trebali su cekat jos
i totenham ce za 2 3 god poduplat svoju investiciju plus ce imat super napadaca

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 30 jun 2013, 23:44

Maminjo kralj.

8-)

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 jun 2013, 23:48

malenica je napisao/la:Po meni osobno prodao im je mačke u vreći, pogotovo tu mislim na Jedvaja, sjeti se Lovrena kojeg je Lyon platio 8 miliona a pokazao se kao potpuno promašena investicija

Pa čovjek je dobar trgovac, možeš ga volit, možeš ga mrzit ali stvarno zna prodavat, ne volim ga ni ja, gadi mi se i on i jurčić i sve vezano uz upravljačku strukturu kluba i apsolutno se slažem da se dinamo pretvorio u privatnu prčiju al
Pa ga je Lyon uvalio Southamptonu za 10-ak milki :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 30 jun 2013, 23:53

tyler durden je napisao/la:Maminjo kralj.

8-)
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 jul 2013, 00:31

Eto vam ga onda...Lako je pricat kad je vam on nije u klubu...Ma sve ce se to rasplest. Kad nasmrkani zavrsi u zatvoru gdje mu je i mjesto divit cete mu se onda.

FG14
Kontakt:

Post Postao/la FG14 » 01 jul 2013, 00:49

Lillard je napisao/la:Sta bi mu trebao skinut kapu?

Pose*em se na njega. Ljudi, zar ne shvacate vise???? Dinamo je postao firma. Nista drugo nije vazno ocito. Prodaju se djeca, prodaje se buducnost ovog kluba!
.
Zar ti ne shvatas da je fudbal,tacnije sport jedan veliki biznis.. Nista drugo osim para nije ni bitno. Kakva ljubav crna,to je ostavljeno nama pijunima. :)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 jul 2013, 00:52

FG14 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Sta bi mu trebao skinut kapu?

.
Zar ti ne shvatas da je fudbal,tacnije sport jedan veliki biznis.. Nista drugo osim para nije ni bitno. Kakva ljubav crna,to je ostavljeno nama pijunima. :)
Shvacam ja to. Ali vi to gledate sve sa strane. Drugo je biti tu. Gledati kako jedan covjek unistava klub.

FG14
Kontakt:

Post Postao/la FG14 » 01 jul 2013, 00:57

Ejs sa strane? Navijac sam Sarajeva citav zivot,gledam kako se komadic po komadic otkida. Od rata pa do dana danasnjeg. Samo sto su rukovodioci moga kluba nesposobni,nemaju slifa kao Mamic. Ovaj bi Suljica utopio za 5 milki ojra,e'o glave ako ne bi. :mrgreen: Doduse,sumnjam da bi se zalio s obzirom da su ljudi svake godine prvaci i ucesnici LP. ;)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 jul 2013, 01:03

Govorim sa strane gledate na Dinamo pa sve mjerite u parama.

Evo problem sto klince proda sa 16 godina, ali te pare nestanu..Ma ne da mi se isto ponavljat milijun puta.

denirob
Kontakt:

Post Postao/la denirob » 01 jul 2013, 01:12

e stvarno jest tesko jedno halilovica prodat za dobru paru :lol: mali najveci prospekt u evropi, najmladji igrac da ikad igra u ligi sampiona yebote. da je ceko jos 2 god mogo je duplo vise zaradit :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 jul 2013, 01:20

To je to.Sad imamo love,financijsku stabilnost.Sljedeća sezona je ta.Prezimljavanje u Europi.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.