Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Fallout
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Dobre su al ja stavio Mafiju 2 da se skida 
Kakav je Company of Heroes 2? Kontam ga skinut al' me zanima da li se isplati čekat toliko vremena, jer seedera nema dovoljno da ide punom brzinom. Prekuco sam CoH, pa i Opposing fronts i Tales of Valor, igra mi je bila među najdražim RTS-ovima, zajedno sa AoE i Warcraftom.
jao u nas dilema, da li skinuti igru sa neta ili netruts je napisao/la:Kakav je Company of Heroes 2? Kontam ga skinut al' me zanima da li se isplati čekat toliko vremena, jer seedera nema dovoljno da ide punom brzinom. Prekuco sam CoH, pa i Opposing fronts i Tales of Valor, igra mi je bila među najdražim RTS-ovima, zajedno sa AoE i Warcraftom.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
probaj Yesterday, nema pucanja tolikoLenBias je napisao/la:procitao sam, izgleda da ipak ima tih pucanja, potjera i slicnog, ne trazim nesto tako ali mi igrica izgleda zanimljiva, mozda je i instaliram ali svejedno trazim nesto drugo
a za sve kojima su ove danasnje novije igre ili dosadile ili im jednostavno nisu interesantne (ja nisam odigrao novu igru taman 3,4 godine
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
http://en.wikipedia.org/wiki/Heroes_of_Might_and_Magic
Najbolja igra svih vremena, III dio best off.
Evo sada razmišljam da li da install game i odigram koju. Svake godine u jednom određenu mjesecu igram ovu igru. I dan danas znam sva čudovišta, mape, artifakte i opet ne može dosaditi. IV je solida, malo su je pokvarila ali je zato 5 fenomenalna. VI sam gledao kod prijatelja i čini se kao dobra igra, s tim da je nismo igrali zajedno.
Kad se sjetim stariji dana, meze, kilo miješanje salate, hljeba i heroesa po 5+sati
III SLIKE
https://www.google.ba/search?um=1&clien ... CuS0eJ2B44
V SLIKE
https://www.google.ba/search?um=1&clien ... xehtCRsjh8

Najbolja igra svih vremena, III dio best off.
Evo sada razmišljam da li da install game i odigram koju. Svake godine u jednom određenu mjesecu igram ovu igru. I dan danas znam sva čudovišta, mape, artifakte i opet ne može dosaditi. IV je solida, malo su je pokvarila ali je zato 5 fenomenalna. VI sam gledao kod prijatelja i čini se kao dobra igra, s tim da je nismo igrali zajedno.
Kad se sjetim stariji dana, meze, kilo miješanje salate, hljeba i heroesa po 5+sati
III SLIKE
https://www.google.ba/search?um=1&clien ... CuS0eJ2B44
V SLIKE
https://www.google.ba/search?um=1&clien ... xehtCRsjh8
Pa pitam da li se isplati čekati par dana na download, neću da čekam toliko a da igra ispadne njesra. Najviše govorim zbog toga što kad skidam torrent ne mogu koristit net.bubreg je napisao/la:jao u nas dilema, da li skinuti igru sa neta ili netruts je napisao/la:Kakav je Company of Heroes 2? Kontam ga skinut al' me zanima da li se isplati čekat toliko vremena, jer seedera nema dovoljno da ide punom brzinom. Prekuco sam CoH, pa i Opposing fronts i Tales of Valor, igra mi je bila među najdražim RTS-ovima, zajedno sa AoE i Warcraftom.![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam igro Eurotrack Simulator 2 i izbriso je. Bez keya igrat ne mozes, morati ili neko key dati ili ti kupit. Igra je odlicna, koliko zauzima memorije je odlicna.
Ima li kakva dobra policijska igra? Potjere, pucanje a da nije SWAT.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa odes na google,ukucas euro truck simulator key i uneses ga u igru
Il u nekim torrent verzijama dobijes key u notepadu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tad nije bilo, tek igra bila izasla. zato i kazem da ti neko mora dati key ali da ga puno ljudi ne koristi jer ce te izbacivat. Nakon svake rute moras igru gasit i opet palit ako hoces vise igrat i moras je u firewall blokiratOtelo je napisao/la:Pa odes na google,ukucas euro truck simulator key i uneses ga u igru![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja znao vozit 3-4h odjednom,nista ne izbaci.
Mozda ti je bila losa verzija
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mogao sam jednu rutu, traje koliko traje. Nikad nisam imao zivaca vozit 3-4 sataOtelo je napisao/la:Ja znao vozit 3-4h odjednom,nista ne izbaci.
Ne znam bgm, skino sa njihove stranice
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
a bgm je biloUnofficialpage je napisao/la:Tad nije bilo, tek igra bila izasla. zato i kazem da ti neko mora dati key ali da ga puno ljudi ne koristi jer ce te izbacivat. Nakon svake rute moras igru gasit i opet palit ako hoces vise igrat i moras je u firewall blokiratOtelo je napisao/la:Pa odes na google,ukucas euro truck simulator key i uneses ga u igru![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iskreno nisam ni traziodelko je napisao/la:a bgm je biloUnofficialpage je napisao/la:Tad nije bilo, tek igra bila izasla. zato i kazem da ti neko mora dati key ali da ga puno ljudi ne koristi jer ce te izbacivat. Nakon svake rute moras igru gasit i opet palit ako hoces vise igrat i moras je u firewall blokiratOtelo je napisao/la:Pa odes na google,ukucas euro truck simulator key i uneses ga u igru![]()
Il u nekim torrent verzijama dobijes key u notepaduja sam cekao da izadje ta igra jer volim odigrati kamione i to i dan kad je izlazila do navecer sam vec imao unlocked verziju bez problema
nisi dobro trazio
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Instalirao sam sebi opet Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
Meni najbolja fps igra,najvise zato sto si u timu sastavljenom od trojice specijalaca i imas puno kontrole nad ostalom dvojicom.
Meni najbolja fps igra,najvise zato sto si u timu sastavljenom od trojice specijalaca i imas puno kontrole nad ostalom dvojicom.
#miasanmia
Baš to sad igram. Igra je odlična, samo što nekad AI zna ispast glup, opraštam im jer su to uglavnom protivnici koji su glupischweinsteiger je napisao/la:Instalirao sam sebi opet Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
Terrorist hunt je prejaka stvar. A najviše volim upast u sobu s flashbangom, mogu ih ubit kako hoću
Skidam prvi dio AC-a.
Jednom pocnem igrat i zanimalo me mogul i 3 dio pokrenut i skinem i njega i ovaj prvi zaboravim.Sad skinut prvi,pa drugi,pa Brotherhood i Revalation i onda 3 opet.
Jednom pocnem igrat i zanimalo me mogul i 3 dio pokrenut i skinem i njega i ovaj prvi zaboravim.Sad skinut prvi,pa drugi,pa Brotherhood i Revalation i onda 3 opet.
Unofficialpage je napisao/la:Ja sam igro Eurotrack Simulator 2 i izbriso je. Bez keya igrat ne mozes, morati ili neko key dati ili ti kupit. Igra je odlicna, koliko zauzima memorije je odlicna.
Imas Sleeping Dogs, pomjesana je nije policijska ali je 50:50 radis misije i za drotove i za Hong Kongšku mafiju.
Imas takodjer i L.A. Noire gdje si u ulozi detektiva..
Sjetih se, da.
Alarm za Kobru 11, moja omiljena serija kad sam bio mladji
Imas i igru, nije bas ali mislim da ce ti se svidjeti
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ova prva mi zvuci primamljivoAA23 je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Ja sam igro Eurotrack Simulator 2 i izbriso je. Bez keya igrat ne mozes, morati ili neko key dati ili ti kupit. Igra je odlicna, koliko zauzima memorije je odlicna.
Imas Sleeping Dogs, pomjesana je nije policijska ali je 50:50 radis misije i za drotove i za Hong Kongšku mafiju.
Imas takodjer i L.A. Noire gdje si u ulozi detektiva..
Sjetih se, da.
Alarm za Kobru 11, moja omiljena serija kad sam bio mladji![]()
Imas i igru, nije bas ali mislim da ce ti se svidjeti
Skidam L.A Noire pa cu vidjet kakva je
Igr'o sam Kobru 11, dobra igra ali nema pucanja, bar u ovoj verziji koju sam ja igr'o
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja prekucavam Sleeping Dogs i igra je odlična.
L.A. Noire je od Rockstara i normalno da valja, puno je GB al bi mi stopala jer mi nešto nije jak PC
..
Uglavnom extra je igra nećeš se pokajati.
L.A. Noire je od Rockstara i normalno da valja, puno je GB al bi mi stopala jer mi nešto nije jak PC
Uglavnom extra je igra nećeš se pokajati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 78 gostiju.