FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FK Sarajevo » 04 dec 2009, 14:42

Gerrard je napisao/la:Ma kazem ti to je ovaj bio , a Hamzagic ga je potkacio 100% ... :D
Usput nemam nista protiv Jahe , iskoristio priliku ali realno Avdic i Skoro su u prednosti ;)
Ma ok je to za tog crnca on i Kone su isti ni sam neznam koji je bio :mrgreen: :mrgreen: al ovo neznam nisam siguran mozda si i u pravu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 04 dec 2009, 14:49

FK Sarajevo je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Evo pored Janjos blizu odlaska su Dzakmic i Jahovic Dzakmicov menadjer zeli da Dzakmic po svaku cijenu ode a Jahovic nezadovoljan statusom mislim da Jahovic zasluzuje vise prilike pa sjetite se kad nas je vadio protiv Spartaka sad protiv Zelje pa i proti Cluja u prvoj utakmici kad je Kone isao sam na Alaima i on se iz napada vratio jedini stigao Kone i sa ledja ga polomio sreca pa mu je sudija dao samo zuti karton :mrgreen: :mrgreen:
Mislim da su ovo samo spekulacije , tako da ne treba uzimati sa ozbiljom ... usput mislim da je Hamzagic bio taj koji je srusio igraca Cluja sa ledja kada nije dobio crveni karton ... i takodjer nije bio Cone nego onaj mladic koji je visok preko 190 i kad je krenuo prema golu ja sam mislio da ce probiti i mrezu i Alaima :mrgreen:
To za Konea sam lupio ali sam 100 posto uvjeren da je bio Jahovic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neznam opet bilo je davno mozda sam se i zbunio :mrgreen: :mrgreen: nije bitno ali opet sam za njegov ostanak i protiv Zrinjskog je bio pola njegov go jer ju je on prethodno nako lijepo smirio i nakraju promasio :mrgreen:
zbunio si se 100% ;) Hamzagic je bio ;)
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 04 dec 2009, 14:51

Hvala druze greska :mrgreen: :mrgreen: Al opet bi bilo bolje da ostane potreban nam je taki igrac

alibi

Post Postao/la alibi » 04 dec 2009, 15:37

FK Sarajevo je napisao/la:Hvala druze greska :mrgreen: :mrgreen: Al opet bi bilo bolje da ostane potreban nam je taki igrac
Prijatelju vjeruj mi da nam ne treba.Ruku na srce treba staviti i momku se zahvaliti.Zasto da zauzima nekome mjesto,ako taj neko ce dati vise za FC SARAJEVO.A mislim odnosno siguran sam da u svakom slucaju mozemo i moramo dovesti boljeg igraca.

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 04 dec 2009, 16:41

Prošla su tačno 2 mjeseca. I dalje bol i žal ne prolaze. I dalje te volimo jednako ako ne i više.

4.10. 2009. - 4.12.2009.

POČIVAJ U MIRU BRATE.
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 dec 2009, 19:49

Alen Škoro video sa njegovih 36 golova (od ukupno 53 kolko je dao za Sarajevo)

[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 dec 2009, 19:56

Zike_HzSa je napisao/la:Prošla su tačno 2 mjeseca. I dalje bol i žal ne prolaze. I dalje te volimo jednako ako ne i više.

4.10. 2009. - 4.12.2009.

POČIVAJ U MIRU BRATE.
POČIVAJ U MIRU!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 04 dec 2009, 20:35

Zike_HzSa je napisao/la:Prošla su tačno 2 mjeseca. I dalje bol i žal ne prolaze. I dalje te volimo jednako ako ne i više.

4.10. 2009. - 4.12.2009.

POČIVAJ U MIRU BRATE.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 dec 2009, 21:14

4.10.2009. - 4.12.2009. POČIVAJ U MIRU BRATE SA TRIBINE
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 dec 2009, 21:56

bojim se da će naša uprava pola ekipe rasprodati :cry: :cry:
škoro u odličnoj formi, mogla bi ga uprava u sekundi prodati :evil:
postoje velike mogućnosti da janjoš ode, pa muminović, torlak, belošević, jahovića traži italijanski klub iz druge lige i drugi igrači koji su bili fenomenalni u bordo dresu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 dec 2009, 09:14

Mirza_Hordas je napisao/la:4.10.2009. - 4.12.2009. POČIVAJ U MIRU BRATE SA TRIBINE

Adnan_hz-sa
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_hz-sa » 05 dec 2009, 10:10

R.I.P. VEDRAN PULJIC – PULJA

VEDRAN PULJIC – PULJA

1985-2009

Kriv ,
zato sto je navijac bio
Kriv
zato sto se za pravdu borio
Kriv
zato sto je volio

Kriv
zato sto je kad je bilo najteze stao uz raju svoju
Kriv
zato sto je volio Saraj'vo i bordo boju

Kriv ,
zato sto je kao Kosevo veliko srce imao
zato sto je bordo zastavu u nebo dizao
zato sto je iz Sarajeva stigao

Kriv ,
zato sto je goloruk pred pistolj stao
Kriv
zato sto je svoj zivot dao
Kriv
zato sto se Vedran Puljic zvao

Vedrane ,
Brate nas sa tribine
neka se tvoja dusa u rajske dvore vine
neka nas ona dovede do istine
neka Veliki Bog primi nase molitve i dove
neka se sjeverna tribina stadiona Kosevo tvojim imenom zove
Vedrane ,
Brate nas sa tribine
pocivaj u miru sada
Sarajevo i Bosna
zaboraviti nece nikada

Niz lice mi suze teku
prema nebu dizem glavu
i Velikog Boga molim
Niz lice mi suze teku
prema nebu dizem glavu
i Velikog Boga molim
za Vedranovu vjecnu slavu
by HOGRA !
jedan klub jedan grad HZSA nasa je Bosna na nas ponosna

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 dec 2009, 12:43

Adnan_hz-sa je napisao/la:R.I.P. VEDRAN PULJIC – PULJA

VEDRAN PULJIC – PULJA

1985-2009

Kriv ,
zato sto je navijac bio
Kriv
zato sto se za pravdu borio
Kriv
zato sto je volio

Kriv
zato sto je kad je bilo najteze stao uz raju svoju
Kriv
zato sto je volio Saraj'vo i bordo boju

Kriv ,
zato sto je kao Kosevo veliko srce imao
zato sto je bordo zastavu u nebo dizao
zato sto je iz Sarajeva stigao

Kriv ,
zato sto je goloruk pred pistolj stao
Kriv
zato sto je svoj zivot dao
Kriv
zato sto se Vedran Puljic zvao

Vedrane ,
Brate nas sa tribine
neka se tvoja dusa u rajske dvore vine
neka nas ona dovede do istine
neka Veliki Bog primi nase molitve i dove
neka se sjeverna tribina stadiona Kosevo tvojim imenom zove
Vedrane ,
Brate nas sa tribine
pocivaj u miru sada
Sarajevo i Bosna
zaboraviti nece nikada

Niz lice mi suze teku
prema nebu dizem glavu
i Velikog Boga molim
Niz lice mi suze teku
prema nebu dizem glavu
i Velikog Boga molim
za Vedranovu vjecnu slavu
by HOGRA !
:( SJEVER PAMTI TE...PULJICU VEDRANE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 dec 2009, 13:24

Ovo se nesmije nikad zaboraviti a nasim bi vlastima bolje bilo da rijesavaju Vedranovo ubistvo samo odugovlace a Hrvatske vlasti seru ko i uvijek nikad nece da izruce ubice i mafijase da se osude

alibi

Post Postao/la alibi » 05 dec 2009, 13:53

FK Sarajevo je napisao/la:Ovo se nesmije nikad zaboraviti a nasim bi vlastima bolje bilo da rijesavaju Vedranovo ubistvo samo odugovlace a Hrvatske vlasti seru ko i uvijek nikad nece da izruce ubice i mafijase da se osude
Bojim se scenarija, nestanka GLAVNIH svjedoka ubistvo NASEG BRATA ostati ne kaznjeno.Ili da pravi krivci nece biti kaznjeni.NE SMIJEMO TO DOZVOLITI.Pocivaj u miru VEDRANE.

CISSE9
Kontakt:

Post Postao/la CISSE9 » 05 dec 2009, 14:15

BlueSharks je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:ČAMPARA TITULU VIDI NA KOŠEVU

Jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone u Premijer ligi BiH je fudbaler Sarajeva, Jasmin Čampara.

Mnogi su bili skeptični kada mu je trener Mehmed Janjoš davao šansu, ali on ju je iskoristio na najbolji mogući način. Ovog napadača krasi brzina i dobra tehnika, a odbrambenim igračima stvara velike probleme. Kada je Sarajevo potpisalo ugovor sa Čamparom, bio je to odličan potez uprave sa Koševa.

Kako ste zadovoljni prvom sezonom kao profesinalni nogometaš?

"Prva sezona je protekla fenomenalno. Ustalio sam se u prvih 18, što je u ovoj ekipi stvarno teško. Razlika je ogromna u odnosu na omladinski pogon i mogu reći da mi se ostvario dječački san kada sam potpisao za Sarajevo. Postigao sam i prvi pogodak za prvi tim, kada smo igrali na Koševu i taj trenutak ne mogu opisati. Bio sam toliko sretan, da nisam znao gdje bih prije trčao".

Da li ste zadovoljni uslovima u Sarajevu?

"Uslovi su više nego korektni što se tiče obaveza kluba prema nama igračima, a najljepša stvar u čitavoj priči je odnos između igrača. Stvarno sam prezadovoljan u klubu i drago mi je da sam u jednom od najvećih klubova na ovim prostorima".

Koliko Sarajevo može ove sezone?

"Realno, sigurno smo najbolja ekipa u državi i, po mom mišljenju, sve osim titule bi bilo iznenađenje. Pokazali smo da smo najjači, pogotvo u zadnjim utakmica kada smo pobijedili Želju i Borac. Na proljeće imamo i laganiji raspored, tako da je realno očekivati titulu na Koševu".

Da li se nadaš pozivu u mladu reprezentaciju?

"Naravno da priželjkujem poziv u mladu reprezentaciju. Imamo solidnu ekipu i u skorije vrijeme se nadam nastupima u mladoj selekciji. Vjerujem u sebe i mislim da mogu odgovoriti zahtjevima selektora", rekao je nadareni napadač Sarajeva za SportSport.ba.

Bice nesto od njeg...protiv rudara kad je uso odusevio me...kako je samo brz i jak...ma samo nasu djecu forsirat ;)
Jarane njega guraju opasno, vjeruj.Meni je samo krivo kada vidim da neki Čampara uspije, a hiljadu boljih igrača je bilo i u Sarajevu i u Želji i u Bubamari, to što se tiče grada Sarajeva.A Čampara je tipični intereseđija vjeruj, to je momak koji je trenirao u Sarajevu, pa Želji, pa opet Sarajeva, momak je nevjerovatna ljiga od čovjeka kojeg boli urac i za Sarajevo i Želju, znam ga dugo taj se piša i po Sarajevu i Želji, nikad nije bio ni na jednoj utakmici, samo su mu u glavi pare i taj prvu priliku koju dobije da se ispari, će šutnuti Sarajevo.Ovo je tačno 100%, ali nisu svi kao on, braća Handžić, Kadić, Ćomor su skroz drugačiji od njega i oni istinski vole Sarajevo.Jes da sam ja navijač Želje i da ne mi trebao o vašim igračima pisati, al moram jer ko što će se on odnsiti prema Sarajevu, tako isto će se odnsositi i prema našem državnom dresu, ako dođe do njeg, a nadam se da neće, jer takvim ljigama nije mjesto u svetom dresu.
A ako te zanima mogu ti reći da je budućnost Sarajeva bila Handžić(Žilina), Anes Haordić(Češka), ako si gledao zadnju tekmu mlade repke protiv velsa, to je onaj igrač što je pravio dar mar i što je dao dva gola, Damir Šovšić i njega su pustili iz Sarajeva sada igra u Zagrebu, i kako ja znam Vugrinec ga nagovara da zaigra za Hrvatsku, jer je momak velika nada, Toni Markić koji je sada u Borcu i bolji je od njega za klasu, Dalibor Panđa, to su igrači za koje se znalo da će biti igrači i da su najbolji, al problem je što ih uprava ne zadržava, jer valja babine sinove poput Čampare progurat u prvi tim.Da ne bude zabune ja ne napadam Sarajevo, jer se ovo isto dešava i u Želji, možda još gore, problem je što mi izgubimo hiljade i hiljade igrače zbog nesposobnosti naših "trenera" koji bi bili u najmanju ruku u rangu sa Salihovićem, Ibiševićem......

decko,ti si samo jedan od onih koji nisu uspjeli u fudbalu vjerovatno iz njegove generacije,pa si samo ljubomoran... reci samo jednu utakmicu kad je dobio sansu,a da nije odigrao korektno??

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 dec 2009, 15:11

miky_hz je napisao/la:Alen Škoro video sa njegovih 36 golova (od ukupno 53 kolko je dao za Sarajevo)

[youtube][/youtube]

meni najljepši ovaj protiv širokog (lob, 5.30)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 dec 2009, 15:15

alibi je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Ovo se nesmije nikad zaboraviti a nasim bi vlastima bolje bilo da rijesavaju Vedranovo ubistvo samo odugovlace a Hrvatske vlasti seru ko i uvijek nikad nece da izruce ubice i mafijase da se osude
Bojim se scenarija, nestanka GLAVNIH svjedoka ubistvo NASEG BRATA ostati ne kaznjeno.Ili da pravi krivci nece biti kaznjeni.NE SMIJEMO TO DOZVOLITI.Pocivaj u miru VEDRANE.
Ma to nam je vec poznat scenarij

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 05 dec 2009, 15:22

Zike_HzSa je napisao/la: 4.10.2009 - 4.12.2009

Pocivaj u miru Vedrane !
AMAR OSIM!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 dec 2009, 15:23

FK Sarajevo je napisao/la:
alibi je napisao/la:
Ma to nam je vec poznat scenarij
vec je dva mjeseca proslo..niko o tome ne prica...ja nezz kako ce se ovo zavrsit ali dok ne nadju krivca i osude ga mi ne smijemo zaboravit i mirno gčedat..... i mora se nesto konkretno poduzet..ne moze ovako..dva mjeseca i niko rijeci da spomene a kamoli sta vise.......ako su drzavne institucije ne sposobne da bilo sta poduzmu...onda mi moramo..jer ovo ne smije proc ne kaznjeno....samo kad se sjetim tog dana....ja nezz jel mi ikad u zivotu teze bilo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.