Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
L.A Noire sam jedva pokrenuo, kao treba mi masu nekih patcheva i fixeva da bi radilo, nemam za to živaca, jbg.
Sleeping Dogs prekuco, prejaka igra. Sviđa mi se kako su uradili udaranje, imaju razni potezi za naučiti. Kroz čitavu igru se udaraš s nekim likovima, a bolje i to, više volim nego da pucam stalno.
Sleeping Dogs prekuco, prejaka igra. Sviđa mi se kako su uradili udaranje, imaju razni potezi za naučiti. Kroz čitavu igru se udaraš s nekim likovima, a bolje i to, više volim nego da pucam stalno.
Jel zna ko kakav mod za ETS 2 a da dodaje Spanjolsku,Rusiju,Ukrajinu itd?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Raja ako neko zeli da kupi orginal igre za Xbox 360 neka se javi na pp, imam oko 20 komada, ili ako neko zeli da kupi xbox 360 slim. 
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
- Cautinho
- Kontakt:
Ima li itko da igra 8 ball pool multiplayer pa da bacimo koju partiju?
Keep walking.
koliko para? daj koju informaciju vise druze, za konzolu i za igriceEzio7 je napisao/la:Raja ako neko zeli da kupi orginal igre za Xbox 360 neka se javi na pp, imam oko 20 komada, ili ako neko zeli da kupi xbox 360 slim.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
250 KM, znaci uz konzolu dolazi 1 dzojstik i svi potrebni kablovi normalno, jedino zeza sto nema hard disk, al ja sam snimao na usb tako da mi isto dodje, sto se tice igara imas razni od NFS, fifa 12, COD Mw2, pa jos neki COD, UFC, sims 3, tri dijela AC, L.A Noire i tako dalje, orginal sveLenBias je napisao/la:koliko para? daj koju informaciju vise druze, za konzolu i za igriceEzio7 je napisao/la:Raja ako neko zeli da kupi orginal igre za Xbox 360 neka se javi na pp, imam oko 20 komada, ili ako neko zeli da kupi xbox 360 slim.
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Može neko na pp šta mi sve treba da igram PES6 online, onaj Deemaz patch je bio čini mi se, ili još bolje da mi citira i pošalje onaj stari post što je neko objavio što ima sve objašnjeno, linkovi itd. Hvala 
A baš sam namjeravao skinuti L. A. Noire.truts je napisao/la:L.A Noire sam jedva pokrenuo, kao treba mi masu nekih patcheva i fixeva da bi radilo, nemam za to živaca, jbg.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trebaš imat mašinu pravu da ovo pokreneš, kod mene je konfiguracija računara veće nego minimum zahtjevi igre, al nema 15 FPS-aHigh je napisao/la:A baš sam namjeravao skinuti L. A. Noire.truts je napisao/la:L.A Noire sam jedva pokrenuo, kao treba mi masu nekih patcheva i fixeva da bi radilo, nemam za to živaca, jbg.
Imal ko preporuku za vožnju i pucanje, nešto tipa Twisted Metal? To mi se igra u zadnje vrijeme.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
LA Noire je na pocetku bio zakljucan na 30 fps
mislim da trebas instalirati patcheve ako ih ima, da ukinu taj 30fps lock
ponajvise treba imati dobar cpu, igra se oslanja na cpu jer je port s consoleshita
probajte malo povecati detalje da malo opteretite gpu a rasteretite cpu, zna nekad upaliti, ja sam tako radio kad sam igrao planetside 2
mislim da trebas instalirati patcheve ako ih ima, da ukinu taj 30fps lock
ponajvise treba imati dobar cpu, igra se oslanja na cpu jer je port s consoleshita
probajte malo povecati detalje da malo opteretite gpu a rasteretite cpu, zna nekad upaliti, ja sam tako radio kad sam igrao planetside 2
Jel ko igrao Resi 6?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- IlPrincipe
- Kontakt:
Za ove koji igraju PES6 Online pitanje koji patch da skinem da igram
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Ponos Torina
- Kontakt:
kakav je ovaj planetside 2 ??? na steam je free pa se moze igrat ovako s rajom...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dobra igra, samo ja prije kad sam igrao bila lose optimizovana, da li za amd ili za sve ne znam, ali valjda je sad sve ok, jer je izasao update koji to rijesava, igra je zbunjujuca na pocetku, pogledaj prvo tutorijale dok se malo ne upoznas kako sta, meni je dobra, mozda nekad opet je skinem, jer volim igre s ogromnim mapama i teamworkom
- Ponos Torina
- Kontakt:
skino sam ja samo cekam ovu ekipu da se skupi pa da pocnemoQUARESMA 18<<< je napisao/la:dobra igra, samo ja prije kad sam igrao bila lose optimizovana, da li za amd ili za sve ne znam, ali valjda je sad sve ok, jer je izasao update koji to rijesava, igra je zbunjujuca na pocetku, pogledaj prvo tutorijale dok se malo ne upoznas kako sta, meni je dobra, mozda nekad opet je skinem, jer volim igre s ogromnim mapama i teamworkom
bitno je da je free i da je multiplayer
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Moze mala pomoc oko PES-a 6 ? Kako igrati online ? Kad god odem na network bude testing network environment i izbaci me..
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Imas temu pes6 chat ,pa pitaj.fanatic je napisao/la:Moze mala pomoc oko PES-a 6 ? Kako igrati online ? Kad god odem na network bude testing network environment i izbaci me..
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zna li neko kakvu igru za ps2 a da je nema za PC? Sve dolaze u obzir osim strateskih 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
UFC UndisputedUnofficialpage je napisao/la:Zna li neko kakvu igru za ps2 a da je nema za PC? Sve dolaze u obzir osim strateskih
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Rijesio The Walking Dead u jednom cugu. Fenomenalna igra. Na kraju i suza potekla

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 99 gostiju.