banirali me ljudi, a ja se zahebavao s onim psovkama.. pa ne mogu vjerovat
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
@lillard je
Suze.
Nego,mi ovdje čekamo prodaju Brodića.

a vid ovog @robijasaSiamoNoi je napisao/la:Suze.
![]()
lik ni zahebanciju ne shvaca...
daj me nemojte je*at 

Capo di tutti Capi najavio izvanrednu presicu u 13...bit ce veselo danas...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Još jednom institucija zvana Zdravko Mamić potvrdjuje svoju strucnost i znanje, prodati za takve pare još nedokazane igrace je majstorija (još onom židovu). Iako se meni licno što se same igre i dinama tice ne svidja ova prodaja ovako rano, mora se odati priznanje velikom magu na ovom biznisu
nema potpisa
korisnik1 je napisao/la:@lillard je
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije valjda i Džedaj bosanac?ŠB_Fidelis je napisao/la:Mozda se Mamic samo rijesava igraca iz BiH?
Nullius in verba
Otac mu je igra za Velez, i rođen je u Mostaru, a malac je rođen u Zagrebu.Heller je napisao/la:Nije valjda i Džedaj bosanac?ŠB_Fidelis je napisao/la:Mozda se Mamic samo rijesava igraca iz BiH?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
''Možebitni transfer Jedvaja i Halilovića u inozemstvo, odnosno Tottenham. Taj posao apsolutno nije gotov, pregovori traju. Da je posao gotov, onda bi Tottenham i Dinamo to već davno objavili. Razgovaramo s Tottenhamom, ali ne samo s Tottenhamom. Nadamo se da će do realizacije posla doći u Tottenham, ali to apsolutno nitko ne može znati a kamoli jamčiti. Puno je tu još stvari otvoreno. Niti jedan naš igrač nije vidio niti jednog prestavnika Tottenhama. Ako se ostvari prijelaz u Tottenham, obojica će ostati u Dinamu.''
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Upravo. To je za mene BH Hrvat, mislim cuj, rasadnici talenata samo takvi.Tritolone je napisao/la:Otac mu je igra za Velez, i rođen je u Mostaru, a malac je rođen u Zagrebu.Heller je napisao/la:Nije valjda i Džedaj bosanac?ŠB_Fidelis je napisao/la:Mozda se Mamic samo rijesava igraca iz BiH?
...Život za Široki...
'Imam bolove 24 sata dnevno, možda mi je karcinom u utrobi'
Triput u dva mjeseca sam završio na Hitnoj. Nosim možda karcinom u svojoj utrobi. Imam 24 sata bolove. Nadam se da su čirevi, rekao je izvršni predsjednik Dinama
http://www.24sata.hr/nogomet/mamic-je-s ... ati-321657
Glava umire
Triput u dva mjeseca sam završio na Hitnoj. Nosim možda karcinom u svojoj utrobi. Imam 24 sata bolove. Nadam se da su čirevi, rekao je izvršni predsjednik Dinama
http://www.24sata.hr/nogomet/mamic-je-s ... ati-321657
Glava umire
ma umro je njemu mozak davno, ali niko nemoze reci da nije digao dinamo od balkanskog prosjeka (barem sto se kupoprodaje tice :p). ako se ne varam sa dolaskom mamica dinamo je prestao prodavati igrace za 4 marke i 2kg sira, sto je do tada bio obicaj za manje vise sve balkanske klubove (izuzev partizana mozda).
e sada kada bi barem i ostali klubovi pokusali nesto slicno, ali jbg treba para da bi se pare zaradile a ulaganje para u nas je nepoznat pojam
e sada kada bi barem i ostali klubovi pokusali nesto slicno, ali jbg treba para da bi se pare zaradile a ulaganje para u nas je nepoznat pojam
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Zamislite samo da imamo normalnu atmosferu, kako bi igrali. Kad sam skakao u dalj i trčao u osnovnoj školi i kad me gledala simpatija iz 6c, htio sam joj se dopasti pa sam bio još brži i skakao dalje. Zamislite kako su hendikepirani naši igrači. Pozivamo sve navijače, nema tog pojedinca ili grupe s kojima nećemo razgovarati jezikom argumenata

Dinamo - Arsenal K. 1-0 (74' Cop)
koji komad budaleNeutral je napisao/la:Zamislite samo da imamo normalnu atmosferu, kako bi igrali. Kad sam skakao u dalj i trčao u osnovnoj školi i kad me gledala simpatija iz 6c, htio sam joj se dopasti pa sam bio još brži i skakao dalje. Zamislite kako su hendikepirani naši igrači. Pozivamo sve navijače, nema tog pojedinca ili grupe s kojima nećemo razgovarati jezikom argumenata
Nullius in verba
Nijesajo10 je napisao/la:Je li branio Jajalo protiv Arsenala iz Kieva?
Migliore (od 46. Mikulić) - Leko (od 63. Vrsaljko), Jedvaj (od 63. Kolar), Addy (od 63. Šimunić), Pivarić - Brozović (od 63. Ademi) - Halilović (od 63. Soudani), Antolić (od 63. Husejinović), Pamić (od 32. Beqiraj, od 73. Brodić), Rukavina (od 13. Brodić, od 63. Ibanez)) - Kramarić (od 63. Čop)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.