MaGiCa je napisao/la:Taj izmisljini razgovor je delo Amerikanaca, a ne Britanaca.
Al fazon je sto nece oni odma u New York vec u Montreal i Cincy
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
MaGiCa je napisao/la:Taj izmisljini razgovor je delo Amerikanaca, a ne Britanaca.
znači neko je poturio pogrešnu info?MaGiCa je napisao/la:Taj izmisljini razgovor je delo Amerikanaca, a ne Britanaca.
Izvinjavam se na pogresnoj inforaciji i svim BritanciaMaGiCa je napisao/la:Taj izmisljini razgovor je delo Amerikanaca, a ne Britanaca.
Ša'š sad reć nakon novih informacijaDANTES je napisao/la:duke ja obožavam englesku pop kulturu, ali i ti sam moraš priznati da njihovi mediji nekad nemaju smisla za humor... ovo npr nije zeru smiješno, sterilno i dosadno je... vrijedas alo,alo, mućke, rajlijeve, parove, najgoru sedmicu mog života poredeći ih sa ovim člankom... i mene kao fana tih serija...
Također. Mućke, Mr. Bean... Prezirem američke komedije, jednostavno mi se ne dopadaju. Čast izuzecima.DANTES je napisao/la:pa reći ću da mnogo više volim britanski humor nego američki
Nemoj zajebavati da ne voliš Seinfeld ?!Claus je napisao/la:Također. Mućke, Mr. Bean... Prezirem američke komedije, jednostavno mi se ne dopadaju. Čast izuzecima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.