Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Juventino
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Juventino » 01 jul 2013, 13:22

Ja se samo nadam da ćemo nekako ipak doći do onog Perina. Onaj mali je definitivno nasljednik Buffona.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 01 jul 2013, 13:27

Juventino je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la: Vucka cu uvijek da kritikujem i to iz razloga jer posjeduje klasu za najvece domete, a to rijetko kada ispolji. Takve igrace nikada nisam gotivio, za razliku od onih koji onaj minimum talenta iskoriste i trudom izgrade karijeru.
Ovo mi se svidjelo. Primjer: Emmanuele Giaccherini. Ne mogu opisati divljenje koju osjećam prema tom momku, čak i kada me iznervira svojim predvidljivim prodorima i biciklima. Svaka čast Conte-u što ga je doveo u klub, njegova kupovina me podsjeća na onu Zambrotte, a i generalne tradicije kluba koji je uvijek stvarao zvijezde umjesto što će dati €60m za jednog igrača.

Jeli ozbiljno mislis ili se zezas dva panja polovnjaka Giacherini i Padoin ti poredis sa Zambrottom i njegovom kupovinom a oni ni u snovima nece biti blizu Zambrotti jer su ograniceni :lol: :oops: :oops: :oops:

ramiral@ druze pa gdje ces u istu recenicu staviti ovu dvojicu sa Birrindeliem i Pessotom :roll: :roll:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 jul 2013, 13:32

Juventino je napisao/la:Ja se samo nadam da ćemo nekako ipak doći do onog Perina. Onaj mali je definitivno nasljednik Buffona.
Zaista nema potrebe za kupovinom bilo kakvog golmana. Nicola Leali će aBd biti nasljednik Gigija. Sljedeću sezonu na posudbu u Serie A i onda kao rezerva Gigiju da nauči još neke stvari od njega. ;)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 01 jul 2013, 13:46

IlCapitano je napisao/la:
Juventino je napisao/la:Ja se samo nadam da ćemo nekako ipak doći do onog Perina. Onaj mali je definitivno nasljednik Buffona.
Zaista nema potrebe za kupovinom bilo kakvog golmana. Nicola Leali će aBd biti nasljednik Gigija. Sljedeću sezonu na posudbu u Serie A i onda kao rezerva Gigiju da nauči još neke stvari od njega. ;)
Nadam se da se salis za Perina, mogu ti samo reci da trebas prvo da gledas njegove statistike i cinjenice, a ne da slusas neke kvazi komentatore koji tvrde da je vrhunski! Imao je uzasnu sezonu a to kakav ce da bude pfff.. Nicola Leali je sigurno kvalitetni :D Barem je birao bolji put a to je Juventus :)
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 01 jul 2013, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 01 jul 2013, 13:49

Načekat će se svi oni da stanu na gol, vjerujete. Gigi brani do 40...

[youtube][/youtube]

Ovo jučer me podsjetilo na Manchester i prvi put nakon 10 godina sam pregledao ove penale, stvarno nikada poslije nisam. Sjećam se da smo loše pucali, ali kad sad opet vidim, pa ovo je katastrofa udarci Trezegueta, Zalayete i Montera...

Alex je trebo prvi pucati!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 01 jul 2013, 13:55

@ Yucca

Ne poredim Giaccherinija i Zambrottu kao igrače, Zambrotta je nekad važio za jednog od najboljih igrača Svijeta na svojoj poziciji, Giaccherini je daleko od toga. Međutim napredak koji je Giaccherini ostvario, od Cesene do standardnog reprezentativca Italije, bar za mene je fascinantan. Padoina ne stavljam u isti koš. On je doveden kao back-up i to će i ostati, ne vjerujem da će ikada upisati nastup za Italiju.

@ Mig-Mig

Imao sam priliku da ga gledam par puta, mislim da je to bolji pokazatelj nego statistika, pogotovo kad si golman u Pescari. Tako da ne, ne šalim se. Za Lealia sam čuo samo komentare, daleko od toga da ne bih volio da on uspije kao prvi golman Juventusa, ali po meni Perin je novi fenomen. Ali vidjećemo.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 01 jul 2013, 13:57

Sarajevo1946 je napisao/la:Načekat će se svi oni da stanu na gol, vjerujete. Gigi brani do 40...

[youtube][/youtube]

Ovo jučer me podsjetilo na Manchester i prvi put nakon 10 godina sam pregledao ove penale, stvarno nikada poslije nisam. Sjećam se da smo loše pucali, ali kad sad opet vidim, pa ovo je katastrofa udarci Trezegueta, Zalayete i Montera...

Alex je trebo prvi pucati!
Nisam nikada gledao penale sa toliko odbranjenih penala
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jul 2013, 14:35

Ovaj Juventus ce kroz 2-3 godine biti medju tri najveca giganta u Evropi,to je sigurno.Kako pametno rade,plus onakvi navijaci,uprava,trener,odabir igraca. Ako su sa ovim timom dvije godine uzastopno uzimali Seriu A,ne gine i treca uzastopna titula sa ovim pojacanjima.Sto se tice igre,po meni uz Bayern,Barcu i Dortmund najljepsa u Evropi,od noge do noge i brdo izradjenih akcija. Go Juve go :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 jul 2013, 14:45

Llorente sletio u Torino, sutra zvanično predstavljanje u 16:00. :D

slika

slika

slika

slika
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 01 jul 2013, 15:27

Car je stig'o!
Allegri je gospodin!

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 01 jul 2013, 15:33

Baskijski lav.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

mpjemil
Kontakt:

Post Postao/la mpjemil » 01 jul 2013, 15:59

slika
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jul 2013, 16:14

hahahaha tacno mu pristaje :D

najvece pojacanje konacnu tu, valjda nekonzistetno igranje nije ostavilo velikog traga i da bude bar na nivou predprosle sezone.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 jul 2013, 16:15

momci, ne bih da "pametujem" oko Llorentea, al' znate i sami da Španci ne prolaze u Calciu .. al' et', možda ovaj bude izuzetak :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 01 jul 2013, 16:17

Današnji calcio je mnogo mnogo drugačiji od nekadašnjeg, vremena se mjenjaju tako i calcio. Llorente je baš tip igrača koji je bio neophodan kako bi sistem igre koji praktikuje Conte bio usavršen.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

mpjemil
Kontakt:

Post Postao/la mpjemil » 01 jul 2013, 16:19

JTS je napisao/la:momci, ne bih da "pametujem" oko Llorentea, al' znate i sami da Španci ne prolaze u Calciu .. al' et', možda ovaj bude izuzetak :D
mozda si u pravu, sama cinjenica da je Llorente cetvrti spanjolac u povjesti kluba, pokazuje kako se spanjolci snalaze, ali eto opet se nikad ne zna :)
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 jul 2013, 16:23

ma ono, mislim da ne biste trebali previše očekivati od njega, pa se poslije razočarati ako bude flop .. ipak, eto Borja Valero igra dobro u Violi, dakle ima izuzetaka, al' veće su šanse da će neće (množina) uspjeti nego da hoće .. al' lako je vama, džaba je došao, a svakako imate jaku ekipu i daleko najjaču, može vam se :mrgreen:
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 01 jul 2013, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 01 jul 2013, 16:23

JTS je napisao/la:momci, ne bih da "pametujem" oko Llorentea, al' znate i sami da Španci ne prolaze u Calciu .. al' et', možda ovaj bude izuzetak :D
Obzirom da sam upoznat sa njegovim kvalitetima, uz poznavanje nase igre, 2 preciznija profila od Teveza i Llorentea za nas sistem nismo mogli dovesti.

Znaci, ruku u vatru stavljam za obojicu.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 jul 2013, 16:27

Ljudi moji, mene euforija uništi :D

Očekujem CL u novoj sezoni. :)

Welcome El Rey Leon !
Ja te volim, volim Željo..

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 01 jul 2013, 16:27

Kad Ogbonna slijece u Torino treba mu napraviti transparent na aerodromu "Welcome to Torino Angelo" ;)

STIGAOOOOOOOOOOOOOO LLORENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D :D

Jedva cekam da ga vidim na terenu :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.