Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Phill Jackson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Phill Jackson » 03 dec 2009, 19:18

OTNYS_YNWA je napisao/la:Eo slikica sa treninga :P

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... es-is-back

Napokon cemo izgleda igrati u puno sastavi

............Reina...........
Glen..Carra.Agger..Insua
.......Masch..Aqua........
Kuyt...................Fabio
......Gerrard...............
..................Torres.....

Jedva cekam materemi :mrgreen: Pozelio sam vidjeti Liverpool u puno sastavu :? Mislim da smo ove godine ekipa koja ima najvise problema sa ozljedama :lol:
Samo je Hamburg kolko znam imo vise povrjedjenih igraca,,a mislim da ce Riera il Benayoun mjesto Aurelia igrat ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 dec 2009, 19:20

Samo je Hamburg kolko znam imo vise povrjedjenih igraca,,a mislim da ce Riera il Benayoun mjesto Aurelia igrat ;)
Da .. Ali , cini mi se da Riera jos nije 100% oporavljen .. Kada se oporavi to ce znaciti samo jedno za Insuu = Klupa :D .. Jer ce Fabio na beka , sto mene i raduje :P

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 dec 2009, 19:35

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Da .. Ali , cini mi se da Riera jos nije 100% oporavljen .. Kada se oporavi to ce znaciti samo jedno za Insuu = Klupa :D .. Jer ce Fabio na beka , sto mene i raduje :P
Ja bi uvijek stavljo Insuu ispred Aurelia na lijevom beku..Aureliu i vise odgovora kad u sredini igra jer je poslje tolkih povreda i operacija izgubio brzinu,agresivnost,,kad ga gledam ko da ne ulazi 100 % u duele mada nikad nije bio neki defanzivac,,valjda ce i on bolje zaigrat znajuci da mu na kraju sezone istice ugovor i trebo bi se potrudit da zasluzi novi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 dec 2009, 20:22

Phill Jackson je napisao/la:Nove kopacke kod majstora :D

slika

uf sto upadaju u oci...vala je boju nasao :mrgreen:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 dec 2009, 20:39

A ovo samo za trening . Neka nosi one bijele - sretne , one u kojima je dao prvi gol :mrgreen:

slika

jakyyy
Kontakt:

Post Postao/la jakyyy » 03 dec 2009, 21:28

samo da se torres vrati bit cemo prejaki majke mi niko nam nece bit ni do koljena aBd netrebaju nama nikakva pojacanja imamo mi dobar tim sam nama treba malo vise srece i sto manje ozljeda a rezultati ce sami da dolaze liverpool u srcu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 dec 2009, 21:48

Pozelio sam ga gledati kako busi mreze :'( Protiv Blackburna 3 :lol: AQUILANI TO START ! ! !

:mrgreen:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 dec 2009, 21:59

protiv blackburna gerrard ce odigrati svoju 500. utakmicu za liverpool
“At the time we had injuries to big players like Steve McManaman and Paul Ince and I managed to sneak on as a sub.

“That was against Blackburn and now 500 games later I’ll be starting as captain against them this weekend.

“I’ve had an amazing career so far and hopefully it will continue to go the same way. I’m living the dream.”

:D :D :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

makas
Kontakt:

Post Postao/la makas » 03 dec 2009, 23:45

Malo je vjerovatno da ce Aquilani zapoceti utakmicu protiv Balckburna. On bi trebao uci u zadnjih 20 minuta. Svoj prvijenac u startnoj postavi Liverpoola trebao bi imati u utakmici lige prvaka protiv Fiorentine, koja je bez ikakvog znacaja i idealna za njegov nastup u startnoj postavi a onda ako bog da i da zacimentira svoje mjesto u pocetnoj postavi sa Torresom i Gerrardom.
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD!!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 dec 2009, 23:53

Sad nam je prilika da uzmemo cetvrto mjesto,Tottenham ide kod Evertona,valjda ce Moyes nesto skontati.A mi Blackurn moramo cjepnut' da valja.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 dec 2009, 08:29

Robinson: Dovedite mi taj Liverpool

NAKON infarktne pobjede nad Chelseajem porasli su apetiti Blackburna. Vrataru Paulu Robinsonu svanuo je lijep dan, navijači Ewood Parka ga slave nakon herojske uloge i dva obranjena jedanaesterca, a on u maniri Ćire Blaževića poručuje;

"Dovedite mi taj Liverpool"

Redsi na Ewood park stižu u subotu i sudeći prema euforičnim najavama iz tabora Roversa, neće im biti nimalo lako.

"Napravili smo sjajan posao protiv Chelseaja. Plasman u polufinale Liga kupa velika je injekcija samopouzdanja. OK, nije to bila udarna postava Bluesa, ali svejedno je na teren izašla respektabilna momčad. Bili smo sjajni i sada čekamo Liverpool. Nemaju previše razloga veseliti se susretu s nama.", priča vratar Blackburna.

"Naravno da će to biti teška utakmica, ali ponavljam, vjerujem da nisu oduševljeni što nam dolaze u trenutku kada smo u sjajnoj formi. Uz to, imamo fantastičan niz na našem stadionu. Kod kuće uvijek igramo s velikim samopouzdanjem i stoga se nimalo ne bojimo dolaska Benitezove ekipe."

Vratio se Robo još jednom na veliki trijumf protiv Chelseaja.

"Bila je to sjajna partija i velika noć za sve nas. Čudesno. Zaslužili smo tu pobjedu zbog naše igre, a ne zbog sreće kod jedanaesteraca! Nakon 90 minuta zaslužili smo pobjedu, nakon produžetaka smo je također zaslužili. Chelsea je izjednačio u sudačkoj nadoknadi produžetaka, bio sam strašno razočaran zbog tog pogotka."

"Nisam reagirao onako kako sam trebao i osjećao sam da se moram iskupiti. Nadam se da sam s obranama u lutriji jedanaesteraca upravo to i učinio. Bio sam fokusiran, što nije bilo lako s obzirom da smo već igrali 120 minuta, ali morao sam to izvući", prepun je dojmova bio čuvar Blackburnove mreže i dan nakon sjajne utakmice."

mali se napaliiooo :mrgreen:
FK Pjetlovi

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 04 dec 2009, 08:31

reds je napisao/la:Robinson: Dovedite mi taj Liverpool

NAKON infarktne pobjede nad Chelseajem porasli su apetiti Blackburna. Vrataru Paulu Robinsonu svanuo je lijep dan, navijači Ewood Parka ga slave nakon herojske uloge i dva obranjena jedanaesterca, a on u maniri Ćire Blaževića poručuje;

"Dovedite mi taj Liverpool"

Redsi na Ewood park stižu u subotu i sudeći prema euforičnim najavama iz tabora Roversa, neće im biti nimalo lako.

"Napravili smo sjajan posao protiv Chelseaja. Plasman u polufinale Liga kupa velika je injekcija samopouzdanja. OK, nije to bila udarna postava Bluesa, ali svejedno je na teren izašla respektabilna momčad. Bili smo sjajni i sada čekamo Liverpool. Nemaju previše razloga veseliti se susretu s nama.", priča vratar Blackburna.

"Naravno da će to biti teška utakmica, ali ponavljam, vjerujem da nisu oduševljeni što nam dolaze u trenutku kada smo u sjajnoj formi. Uz to, imamo fantastičan niz na našem stadionu. Kod kuće uvijek igramo s velikim samopouzdanjem i stoga se nimalo ne bojimo dolaska Benitezove ekipe."

Vratio se Robo još jednom na veliki trijumf protiv Chelseaja.

"Bila je to sjajna partija i velika noć za sve nas. Čudesno. Zaslužili smo tu pobjedu zbog naše igre, a ne zbog sreće kod jedanaesteraca! Nakon 90 minuta zaslužili smo pobjedu, nakon produžetaka smo je također zaslužili. Chelsea je izjednačio u sudačkoj nadoknadi produžetaka, bio sam strašno razočaran zbog tog pogotka."

"Nisam reagirao onako kako sam trebao i osjećao sam da se moram iskupiti. Nadam se da sam s obranama u lutriji jedanaesteraca upravo to i učinio. Bio sam fokusiran, što nije bilo lako s obzirom da smo već igrali 120 minuta, ali morao sam to izvući", prepun je dojmova bio čuvar Blackburnove mreže i dan nakon sjajne utakmice."

mali se napaliiooo :mrgreen:
Tako je majstore....

jakyyy
Kontakt:

Post Postao/la jakyyy » 04 dec 2009, 11:33

hehheh
robinson je papak moze ajd gerardu skini penal pa se onda hvali

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 04 dec 2009, 16:45

Fernando Torres will miss Liverpool's visit to Blackburn Rovers this weekend. The striker returned to training this week after recovering from a groin injury but will not be ready for Saturday's trip to Ewood Park.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 04 dec 2009, 17:08

jakyyy je napisao/la:hehheh
robinson je papak moze ajd gerardu skini penal pa se onda hvali
Mojne hvalit onog papka, nek je on promasio penal protiv Portugala kad je bilo najpotrebnije.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 dec 2009, 01:35

Eto sto Babel ne igra,,uhvatio ga Rafa pa ga zbog ovoga kaznjava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 dec 2009, 10:02

Phill Jackson je napisao/la:Eto sto Babel ne igra,,uhvatio ga Rafa pa ga zbog ovoga kaznjava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika
hahahhaha :mrgreen: ali stvarno da igra onaj benayoun ili voronin a babel da sjedi na klupi :evil: van svake pameti
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 dec 2009, 11:26

Phill Jackson je napisao/la:Eto sto Babel ne igra,,uhvatio ga Rafa pa ga zbog ovoga kaznjava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika

HAHAHAHAHAHA :mrgreen: Jos samo da naprave sa Aquom umjesto Lucasa i odlicno :lol: Evo sta kaze Benitez
:arrow:
:arrow:

On Aquilani's first team action...

If we cannot play him tomorrow maybe it will be against Fiorentina. He's training, he's training well - he has no problems, but again I will say the match fitness is something you can only improve playing games so if you cannot play him because the games are very tight, maybe an opportunity for him is to play against Fiorentina.

Sto znaci da bi mozda u slucaju povoljnog rezultata u prvih 45 min dobio priliku da igra u drugom poluvremenu . Ovo je veoma vazna utakmica , a Aqua mozda nije takticki spreman od pocetka - jos mu treba vremena da se prilagodi na te Benitezove zamisli :mrgreen: Ali protiv Vila 100% od pocetka hihih :mrgreen:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 dec 2009, 14:16

a ne znam sta ce mu aquilani protiv fiorentine,ionako neamo nista od te utakmice,moze se samo opet povrijedit i odbolovat jos koji mjesec :roll:

nadam se danas pobjedi protiv blackburna,al treba biti oprezan....samouvjereni su nam protivnici u zadnje vrijeme

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 dec 2009, 14:54

gdje da nadem link za utakmicu?
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.