FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Koliko ih je kontalo na prvu da se radi o Gradimiru... haha!

Na prozivci 40(doci ce ih jos na probu) igraca na pripreme krece 25.
Bit ce tu jos puno promjena prije pocetka sezone.
Bit ce tu jos puno promjena prije pocetka sezone.
http://druga.tv/info/19977" onclick="window.open(this.href);return false;
Imate izjavu Azmira u vezi situacije u Slobodi..covjeku svaka cast na svemu !
U subotu sa Radnikom iz Bijeline prijateljski mec !
Imate izjavu Azmira u vezi situacije u Slobodi..covjeku svaka cast na svemu !
U subotu sa Radnikom iz Bijeline prijateljski mec !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Kljuc uspjeha Slobode je u Jasminu Imamovicu i njegovim poslusnicima u opstini. Tamo treba traziti krivca. Steta sto niko nema tu hrabrost, niti Fukare, niti uduzenje, niti gradjani...
Sve ostalo je ok.
Sve ostalo je ok.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma sve je otislo u krasni komplet drustvo ,a sa njim i sport .... Naravno da je jasmin kriv, ali sta on moze kad se budzet stalno smanjuje kad kanton ne daje nista para .... i ovi privatnici ko kar*ne stisli se .... kako moze bit ovo je i dobroProbisvjet je napisao/la:Kljuc uspjeha Slobode je u Jasminu Imamovicu i njegovim poslusnicima u opstini. Tamo treba traziti krivca. Steta sto niko nema tu hrabrost, niti Fukare, niti uduzenje, niti gradjani...
Sve ostalo je ok.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Naime, tuzlanska Sloboda u svojoj bogatoj historiji kako sada stvari stoje prvi put će da plaća trenažni proces. Barem tako želi tzv. legenda tog kluba, Dževad Šećerbegović, koji obavlja funkciju direktora JU Stadiona "Tušanj".
I pored odluke OV Tuzla, da Sloboda potpuno besplatno koristi ovaj stadion, Šećerbegović redovno ispostavlja račune u visni od 1200 KM na mjesečnom nivou.
Zbog čega maćehinski odnos prema klubu koji mu je dao sve, nije poznato.
Podsjetimo da je zlatne dane u igračkoj karijeri Šećerbegović proveo u timu sa Tušnja, a upravo preko Slobode prije nekoliko mjeseci postao je i član Izvršnog odbora u NS BiH.
Međutim, Šećerbegović ovim potezom, u vremenu kada je Crveno-crnima bitan i svaki novčić, zabija nož u leđa Slobodi.
Podsjetimo kako nimalo dobro mišljenje o Šećerbegoviću nije imao ni bivši predsjednik Slobode te nekadašnji saigrač, Mersed Kovačević, koji je u otvorenom pismu iznio niz optužbi na račun Dževada Šećerbegovića.
- See more at: http://sportin.ba/bh-nogomet/prve-lige/ ... ktvGB.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
I pored odluke OV Tuzla, da Sloboda potpuno besplatno koristi ovaj stadion, Šećerbegović redovno ispostavlja račune u visni od 1200 KM na mjesečnom nivou.
Zbog čega maćehinski odnos prema klubu koji mu je dao sve, nije poznato.
Podsjetimo da je zlatne dane u igračkoj karijeri Šećerbegović proveo u timu sa Tušnja, a upravo preko Slobode prije nekoliko mjeseci postao je i član Izvršnog odbora u NS BiH.
Međutim, Šećerbegović ovim potezom, u vremenu kada je Crveno-crnima bitan i svaki novčić, zabija nož u leđa Slobodi.
Podsjetimo kako nimalo dobro mišljenje o Šećerbegoviću nije imao ni bivši predsjednik Slobode te nekadašnji saigrač, Mersed Kovačević, koji je u otvorenom pismu iznio niz optužbi na račun Dževada Šećerbegovića.
- See more at: http://sportin.ba/bh-nogomet/prve-lige/ ... ktvGB.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma moze jasta ba, daje 60.000 maraka za je.eni voz ( i hoce jos par da ih kupe
) plus odrzavanje itd itd, ali daje iz razloga sto vise glasova donosi voz i jezero i tvrtko nego Sloboda. Politicari sve gledaju kroz glasove.
Da smo mi Zenica, Sarajevo ili Split i ti gradovi pa da bi ti izgubio desetine hiljada glasova i gratis razbijenog nosa bio da Celik, Hajduk, Sarajevo itd ispadnu iz lige dao bi on pare za Slobodu, je.es i cum grano salis knjizevne susrete i sve...
al kad ovdje nema kriticne mase koju je briga za Slobodom i generalno za tim sportovima. Tuzla je otisla u drugu furku, neki dan razmisljam ova djeca od 17-18-19 god i pa gore , vise ih ima da se ubija u teretani (dakle trenira), trenira boks, kik box, krav maga, MMA, kung fu i slicne pi.cke materine nego sto ih igra fudbal, kosarku i rukomet zbirno
gangsterki gradic 
a Secer je ko i Denis, njemu pare idu i samo to mu je bitno, naplatio bi i rodjenoj materi da moze. Primjer ljudi koji su godinama u i oko Slobode i ostalih sportskih kolektiva kao i svih bitnijih fabrika, preduzeca, ustanova u TZ. To nema obraza , sutra bi ostavio 200 ljudi bez posla, 200 porodica gladnih ako ce on bit dobar par hiljada maraka, ne mora bit miliona, o smjesnim ciframa se nekad radi.

Da smo mi Zenica, Sarajevo ili Split i ti gradovi pa da bi ti izgubio desetine hiljada glasova i gratis razbijenog nosa bio da Celik, Hajduk, Sarajevo itd ispadnu iz lige dao bi on pare za Slobodu, je.es i cum grano salis knjizevne susrete i sve...
al kad ovdje nema kriticne mase koju je briga za Slobodom i generalno za tim sportovima. Tuzla je otisla u drugu furku, neki dan razmisljam ova djeca od 17-18-19 god i pa gore , vise ih ima da se ubija u teretani (dakle trenira), trenira boks, kik box, krav maga, MMA, kung fu i slicne pi.cke materine nego sto ih igra fudbal, kosarku i rukomet zbirno

a Secer je ko i Denis, njemu pare idu i samo to mu je bitno, naplatio bi i rodjenoj materi da moze. Primjer ljudi koji su godinama u i oko Slobode i ostalih sportskih kolektiva kao i svih bitnijih fabrika, preduzeca, ustanova u TZ. To nema obraza , sutra bi ostavio 200 ljudi bez posla, 200 porodica gladnih ako ce on bit dobar par hiljada maraka, ne mora bit miliona, o smjesnim ciframa se nekad radi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
http://crveno-crni.ba/v3/41-pocele-prip ... je-uo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
to su te legende...p.o.s.e.r.em im se usta...ono bi materi na spavanju prsten sa ruke skinulo za 50 maraka a da ne zavali SLOBODU...kad ih samo na ulici vidim...kakvi klosari i ljigavci..fuujjjj...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Igrači koji su se danas pojavili na prozivci, Smajil Karić je najavio dolazak još nekih igrača.

POČELE PRIPREME! 8 NOVIH IMENA:
Na poziciji čuvara mreže Edin Ribić će imati jaku konkurenciju, jer su u Rudarsku 2 stigla čak dva nova golmana. To su Kemal Hadžić (Jedinstvo Bihać) i Emir Hodžić (Radnički Lukavac).
Edin Fejzić iz Sloge Simin Han pojačaće zadnju liniju Slobode, baš kao i Mirhad Mehanović (Radnički Lukavac) koji igra na poziciji desnog beka. Tu je i dijete Slobode Samir Efendić koji je dogovorio povratak na Tušanj, dok će veznu liniju Tuzlaka pojačati Enes Brčkalić (Gradina Srebrenik) i Sadik Hasanović (Orašje). Za sada jedino novo ime u napadu Slobode je Mirnes Smajlović koji u grad soli dolazi sa Islanda.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ja kako sam cuo Mujka sve dogovorio sa vama , imal neko da to potvrdi ?
www.nkbratstvogracanica.com
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Orasje je prekucalo ligu, eh sad kakav je tu bio ovaj Sadik. Ako neko moze da se raspita i za njega.
iskreno nadao sam se da cete dovesti par premijerligaskih igraca i da cete krenuti u lov na prvo mjesto.medutim kad pogledam koga dovodite bojim se da necete moci u premijer ligu.cast ovim igracima ali nisu oni taj kvalitet.ni jedan od ovih igraca nisu nesto odskakali u svojim ekipama tako da mislim da je sredina tabele opet realnost.ultrasstyle_tz je napisao/la:Orasje je prekucalo ligu, eh sad kakav je tu bio ovaj Sadik. Ako neko moze da se raspita i za njega.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja sam za njega i pricao valjda je napadac?.. zato kazem cekaj polahko ima vremenacesc4 je napisao/la:Ja kako sam cuo Mujka sve dogovorio sa vama , imal neko da to potvrdi ?

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nema novca za tim sastavljen od igraca da prekucaju ovu ligu. Ali treba imati na umu da sa ovim igracima sto su sad tu, naravno cim se rijesi pitanje stopera, vec sad imamo tim koji je najmanje 50% jaci od onog proslosezonskog (a tek jucer je bila prozivka). Do kraja prelaznog roka jedan iskusan dobar stoper, jedan mladji(ako se rijese Cejvana), vezni i krilo ( ako je potpisao Mujkic). Nije to puno igraca. Ponavljam da je Grado ostao vec sad bi rekao da imamo tim za klasu bolji nego prosle sezone, ovako njeg valja zamjenit. Necemo stvoriti tim koji ce prekucati ligu, ali cemo sigurno biti daleko jaci, i ako niko ne bude drasticno odskakao sigurno se boriti za vrh tabele... jer dugo je do pocetka sezone - sigurno ce doci jos neko na ove 3 kriticne pozicije.astra1922 je napisao/la:iskreno nadao sam se da cete dovesti par premijerligaskih igraca i da cete krenuti u lov na prvo mjesto.medutim kad pogledam koga dovodite bojim se da necete moci u premijer ligu.cast ovim igracima ali nisu oni taj kvalitet.ni jedan od ovih igraca nisu nesto odskakali u svojim ekipama tako da mislim da je sredina tabele opet realnost.ultrasstyle_tz je napisao/la:Orasje je prekucalo ligu, eh sad kakav je tu bio ovaj Sadik. Ako neko moze da se raspita i za njega.
i onako je prvi dio polusezone bitno zadrzati samo prikljucak (dakle ne vise od 5-6 b zaostatka).
Ima još jedna dobra stvar za narednu sezonu. Po mom skromnom mišljenju, niti jedna ekipa nije dovoljno snažna, organizirana i konstantna u formi da se izdiže u odnosu na druge. Prošle sezone je to bio Vitez, Radnički se nakon slabog starta digao iz pepela i bio rame uz rame s Vitezom (kao i Sloboda), Bratstvo je odlično startalo i činilo se da će glatko uzet' ligu... Ove sezone stvarno ne vidim ko bi mogao dominirati i napasti na prvo mjesto od početka, eventualno naša Sloboda ukoliko se dovedu kvalitetni igrači, a ne babini sinovi i Jude.
Dakle, Gradini se ekipa praktički raspala, Radnički nije ništa bolji, Bratstvo ništa posebno, Rudar će bit' kao i svake sezone (nisu konkurencija), Jedinstvo je dosta slabo, a Čapljina na udara na to 1. mjesto, uvjeren sam. Vidjet ćemo kakav će ući GOŠK u sezonu, to je vrlo bitno. Ipak, nadu mi ulijeva činjenica da su Čapljina i GOŠK klubovi s povezanog područja (Gabela i Čapljina su veoma blizu i općine zavisne jedna od druge), tako da bi se valjalo usmjeriti na jedan klub, a teško je odlučiti kome će se dati prednost. Tu je i Branitelj, koji nit' miriše, nit' smrdi. Ne znam kakve su im ambicije, iskreno nisam pratio novosti u njihovom klubu. Ostalo je mrtvi prosjek, od novajlija bi jedino Orašje moglo nešto učiniti, no ne znam koliko je realno da se odmah vrate u PL s obzirom da su do sada tavorili u nižim ligama.
Također, štopersko mjesto bi mogao popuniti Jogunčić. Vratio se treninzima, uvijek je davao sve od sebe i bio vođa ekipe (nešto kao Crnogorac protekle polusezone). On bi bio idealna zakrpa za propuh u odbrani nastao Gradinim i Reninim odlaskom.
Ako nas je Mujkić iz Bratstva pojačao, to je odlično. Uz njega bi trebao još jedan okretan napadač (ili krilo) i to je to. Onda još vezni red pojačati i eto nas Premijer ligo. Drago mi je što su makar bekovi riješeni dolascima Efendića i Mehanovića.
U svakom slučaju, situacija je povoljnija nego prošle pauze.
Dakle, Gradini se ekipa praktički raspala, Radnički nije ništa bolji, Bratstvo ništa posebno, Rudar će bit' kao i svake sezone (nisu konkurencija), Jedinstvo je dosta slabo, a Čapljina na udara na to 1. mjesto, uvjeren sam. Vidjet ćemo kakav će ući GOŠK u sezonu, to je vrlo bitno. Ipak, nadu mi ulijeva činjenica da su Čapljina i GOŠK klubovi s povezanog područja (Gabela i Čapljina su veoma blizu i općine zavisne jedna od druge), tako da bi se valjalo usmjeriti na jedan klub, a teško je odlučiti kome će se dati prednost. Tu je i Branitelj, koji nit' miriše, nit' smrdi. Ne znam kakve su im ambicije, iskreno nisam pratio novosti u njihovom klubu. Ostalo je mrtvi prosjek, od novajlija bi jedino Orašje moglo nešto učiniti, no ne znam koliko je realno da se odmah vrate u PL s obzirom da su do sada tavorili u nižim ligama.
Također, štopersko mjesto bi mogao popuniti Jogunčić. Vratio se treninzima, uvijek je davao sve od sebe i bio vođa ekipe (nešto kao Crnogorac protekle polusezone). On bi bio idealna zakrpa za propuh u odbrani nastao Gradinim i Reninim odlaskom.
Ako nas je Mujkić iz Bratstva pojačao, to je odlično. Uz njega bi trebao još jedan okretan napadač (ili krilo) i to je to. Onda još vezni red pojačati i eto nas Premijer ligo. Drago mi je što su makar bekovi riješeni dolascima Efendića i Mehanovića.
U svakom slučaju, situacija je povoljnija nego prošle pauze.
Provjerena info je da je u Orašju mnogo teška situacija...oni se jesu prošetali drugom ligom, ali iz razloga što nisu imali uopće protivkandidata. Mislim da su dvije utakmice u toj ligi ispušili po 0:5...a čak sam čuo da su se razmišljali da li igrati 1.ligu jer od kad je tata mata Iljo distanciran bilježe strašan pad...novac največi problem...Claus je napisao/la: od novajlija bi jedino Orašje moglo nešto učiniti, no ne znam koliko je realno da se odmah vrate u PL s obzirom da su do sada tavorili u nižim ligama.
Tu se svi slažemoU svakom slučaju, situacija je povoljnija nego prošle pauze.
tuzlanska Sloboda
Super onda.zlajci je napisao/la:Provjerena info je da je u Orašju mnogo teška situacija...oni se jesu prošetali drugom ligom, ali iz razloga što nisu imali uopće protivkandidata. Mislim da su dvije utakmice u toj ligi ispušili po 0:5...a čak sam čuo da su se razmišljali da li igrati 1.ligu jer od kad je tata mata Iljo distanciran bilježe strašan pad...novac največi problem...Claus je napisao/la: od novajlija bi jedino Orašje moglo nešto učiniti, no ne znam koliko je realno da se odmah vrate u PL s obzirom da su do sada tavorili u nižim ligama.
Tu se svi slažemoU svakom slučaju, situacija je povoljnija nego prošle pauze.
Mrzim režimske klubove. Isto je važilo i za Slaviju dok je Čeko bio tu.

Mujkic je jos prosle sezone imao dogovor sa Azmirom ako Sloboda udje u visi rang on bi se odma prikljucio! e sad zna se sta se desilo tako da su opet nesto pregovarali i vrlo moguce da ce predvoditi nas napad iduce godine. Mujka je u Gracanici imao mjesecno 600KM fiksno, 50KM za prijevoz i bonusi pobjeda u Gostima 200KM, remi 100KM i domaca pobjeda 50KM tako da to i nisu neke pare pa mu je Azmir vjerovatno vise ponudiocesc4 je napisao/la:Ja kako sam cuo Mujka sve dogovorio sa vama , imal neko da to potvrdi ?

Sloboda Tuzla
Mujkić je dobar napadač i dobra je stvar što su njega doveli.Eh da se ima para pa dovest Gavarića u vezni red :S
Nego šta je oko oficijalne stranice? Pričalo se ozbiljno oko toga,pa sad će,pa sad i još ništa
Nego šta je oko oficijalne stranice? Pričalo se ozbiljno oko toga,pa sad će,pa sad i još ništa

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.