Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I´ll be back, poljoprivredni terminator

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ganjal iko kakav poso vani, ovo preko ljeta, sezonski, i kakva su vam iskustva s tim??
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
moj kolega bere maline u slovenijijbmilan je napisao/la:Ganjal iko kakav poso vani, ovo preko ljeta, sezonski, i kakva su vam iskustva s tim??
Pustiću sunce da topi ljubav!
Bas sam i ja sad gledo neko branje jagoda, al u finskojhoshafka je napisao/la:moj kolega bere maline u slovenijijbmilan je napisao/la:Ganjal iko kakav poso vani, ovo preko ljeta, sezonski, i kakva su vam iskustva s tim??
Preko koga cega je to on otisao, znas li ista ?
Amicci Di Nessuno
stvarno ne znam, valjda neka firma(logično)jbmilan je napisao/la: Preko koga cega je to on otisao, znas li ista ?
Pustiću sunce da topi ljubav!
ja berem slovenkehoshafka je napisao/la:moj kolega bere maline u slovenijijbmilan je napisao/la:Ganjal iko kakav poso vani, ovo preko ljeta, sezonski, i kakva su vam iskustva s tim??
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
#Jest
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
#SramotaDaNajboljeClanoveBanujuAOveDosadeNastavljajuSaPostavljanjemLinkPjesama
#MozeLiSeZnatiSto
#MozeLiSeZnatiSto
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kako prost lik 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
#PoslaoSamPismoArseneuGdjeSamObrazlozioZastoJeGiroudBoljiIgracnedim1993 je napisao/la:jel došo Higuain ?Greivis je napisao/la:#DoNotUnderstand
#HeIsACoolGuy
#TakoDaJeUzeoNekolikoDanaDaRazmisliDaLiZaistaDaGaDovede
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Lakše ti je bilo da si poslao mejl.
#StariLisacArseneNeVoliBasNovuTehnologijuNeutral je napisao/la:Lakše ti je bilo da si poslao mejl.
#KazeDaViseCijeniKadMuSeOvakoPosalje
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Hvala Bogu. Amin. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ugodnih 29 stepeni 
Blago vama, ja se smrzoh. Ne mogu ruke i noge nikako da zagrijem. 
LANET OLSUN!
pokrij se dekomuschtipak je napisao/la:Blago vama, ja se smrzoh. Ne mogu ruke i noge nikako da zagrijem.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.