amypitar je napisao/la:Zatisje pred buru.
Sta Vam rekoh.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
amypitar je napisao/la:Zatisje pred buru.
lopata iskreno receno, u Travniku na klupi bio xDBackspace je napisao/la:Stoper Adnan Kovačević stiže na Koševo
Mladi reprezentativac BiH Adnan Kovačević svoju karijeru nastavit će na Koševu. On je protekle sezone sa dosta uspjeha nosio dres Travnika, a pružio je zapaženu partiju u dresu U-21 nacionalnog tima u okršaju sa Albanijom.
Kako smo uspjeli saznati, Kovačević je našao zajednički jezik sa čelnicima Bordo kluba i uskoro će se pridružiti ekipi.
Kovačević sigurno neće nastupati u utakmicama 1. pretkola Evropske lige protiv Libertasa.
Nakon dolaska Gojka Cimirota (što se pokazalo kao sjajan potez) Uprava koševskog premijerligaša odlučila je angažovati još jednog mladog igrača koji bi trebao nadomjestiti odlazak Sedina Torlaka.
U narednim danima na našem najvećem stadionu može se očekivati dolazak još novih igrača.![]()
@High evo go fino prebaceno..... Izvor:Klix.ba
@Prijedor, što su ti čudne kvote? Od 237 ekipa koje će ove sezone nastupiti u Ligi prvaka i Evropa ligi, protivnik Sarajeva je na tom zadnjem 237. mjestu, a ekipa protiv koje igra Zrinjski je za 4-5 pozicija bolje plasirana. Kvote su realne.stadion je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Kvota na vas 1,05, na Zrinjski u gostima 1,25
igraj dvicu...![]()
sigurno je jedno 12
Mali Koovacevic jedino sto ima menadjera, a karakteristike igraca su jednake velikoj nuli i zahvalan cu biti ako ne dodje u Sarajevoadillovic je napisao/la:"Nismo se još uvijek ništa dogovorili, tako da moram demantirati navode koji govore da sam novi igrač Sarajeva,"
Ne znam kako je onda dobio poziv za mladu repku ako je lopata, Jagodic je lijepo poslozio ovu repku i siguran sam da nema nekih talova kao kod proslih selektora, vidjecemo kako igra to se vec prvu utakmicu moze odrediti....forza_juve je napisao/la:
lopata iskreno receno, u Travniku na klupi bio xD
Ima talova kralju u ovim mladjim selekcijama,smanjeno je al ih i dalje ima.MrWhite je napisao/la:Ne znam kako je onda dobio poziv za mladu repku ako je lopata, Jagodic je lijepo poslozio ovu repku i siguran sam da nema nekih talova kao kod proslih selektora, vidjecemo kako igra to se vec prvu utakmicu moze odrediti....forza_juve je napisao/la:
Zivi bili pa vidjeli kakav je, ali opet kazem ne bih ga volio vidjeti u Sarajevu. Iz Travnika sam gledao sam momka x puta i on nije za Sarajevoterabajt je napisao/la:Ima talova kralju u ovim mladjim selekcijama,smanjeno je al ih i dalje ima.MrWhite je napisao/la:Ne znam kako je onda dobio poziv za mladu repku ako je lopata, Jagodic je lijepo poslozio ovu repku i siguran sam da nema nekih talova kao kod proslih selektora, vidjecemo kako igra to se vec prvu utakmicu moze odrediti....forza_juve je napisao/la:
Ma mislio sam za ovu U-21 repku, tu sam siguran da nema, jer momci stvarno igraju dobro i bore se, a sto se tice madjih selekcija U-19, 18, 17 tu itekako ima, ali eto vidjecemo ako potpise vidjecemo njegove igre, istok ce ocijenititerabajt je napisao/la: Ima talova kralju u ovim mladjim selekcijama,smanjeno je al ih i dalje ima.
Polako, jedan Srbin je u opticaju čini mi se, ima fin CVCarli je napisao/la:Dobro je da dovodimo mlade igrače. Da hoće Bog dat' da potpišu na 2-3 godine bilo bi fantazija.
Napadač nama treba. Napadač!
Kolega je u pravu sto posto.Otac lovaran,plaćao da igra i za Travnik.Za repku se to zna kako ide.Prosjek i u Travniku -nije za vas... ;)nazalost tako je...PostPostao/la forza_juve dana 01 jul 2013, 18:18
Zivi bili pa vidjeli kakav je, ali opet kazem ne bih ga volio vidjeti u Sarajevu. Iz Travnika sam gledao sam momka x puta i on nije za Sarajevo![]()
![]()
![]()
Sad vi ko znate kako sta, ja sam momka gldeao protiv nase starije repe kad su igrali na grbavici momak se filmski borio i bio najbolji igrac uz malog bevaba , samo sto se povrijedio , isto tako ko ga je gldao protiv Albanije sad za mladu rep u Zenici, isto tako bio medju boljima, ne govorim to da bi dosao kod nas ali na momku se vidi da je jak i da ce biti dobar stoper za nase lige super, ma cak je bio bolji i od onog mladjeg Hajrovica brzi je i nako jaci , bas sam ga zapazio, ako ima gdje tekma pogledajte, i Vlado Jagodic ga sigurno ne bi stavaljao i to u prvih 11 da nevaljaslobodnjak je napisao/la:Kolega je u pravu sto posto.Otac lovaran,plaćao da igra i za Travnik.Za repku se to zna kako ide.Prosjek i u Travniku -nije za vas... ;)nazalost tako je...PostPostao/la forza_juve dana 01 jul 2013, 18:18
Zivi bili pa vidjeli kakav je, ali opet kazem ne bih ga volio vidjeti u Sarajevu. Iz Travnika sam gledao sam momka x puta i on nije za Sarajevo![]()
![]()
![]()
ti brzo na klix!htcxone je napisao/la:ma jok i jagodic je isto korumpiransvi su koeumpirani
![]()
ja sto ne mogu suplje propalih talenata ....
Mudro zboris.Ono sto najvise vrijedi u nas u drzavi pretezno je u nekoj od mladjih kategorija reprezentacije.Ne moze nikako biti gori od konkurencije medju mladicima koji ne mogu ni opepelit reprezentaciji.Istog sam misljenja,pogledao sam gore nabrojane utakmice i ne cini se momak uopste nekim promasajem za Sarajevo.Moglo bi biti od njega nesto.rimaa je napisao/la:
Sad vi ko znate kako sta, ja sam momka gldeao protiv nase starije repe kad su igrali na grbavici momak se filmski borio i bio najbolji igrac uz malog bevaba , samo sto se povrijedio , isto tako ko ga je gldao protiv Albanije sad za mladu rep u Zenici, isto tako bio medju boljima, ne govorim to da bi dosao kod nas ali na momku se vidi da je jak i da ce biti dobar stoper za nase lige super, ma cak je bio bolji i od onog mladjeg Hajrovica brzi je i nako jaci , bas sam ga zapazio, ako ima gdje tekma pogledajte, i Vlado Jagodic ga sigurno ne bi stavaljao i to u prvih 11 da nevalja
Trenutno korisnika/ca: fera, rimljanin90 i 29 gostiju.