FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gdje si u platio centrotrans ili ..adillovic je napisao/la:uplaceno za plzen !!!!!!
da na vrijeme to rijesitterabajt je napisao/la:Gdje si u platio centrotrans ili ..adillovic je napisao/la:uplaceno za plzen !!!!!!
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
nemoj nas lozit ko bolide
- Trequartista
- Kontakt:
Ne laži!adillovic je napisao/la:uplaceno za plzen !!!!!!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Trequartista je napisao/la:Ne laži!adillovic je napisao/la:uplaceno za plzen !!!!!!
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
F. K. Željezničar (BiH) - FC Brasov (Rou) 1:0 (Jamak Nermim),
U FK Zeljeznicar izmjene usli:Loncaric.alibasic.stanic.zaimovic.sadikovic adis.pehilj.colic b. by Dino Pekić
U FK Zeljeznicar izmjene usli:Loncaric.alibasic.stanic.zaimovic.sadikovic adis.pehilj.colic b. by Dino Pekić
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
ova utakmica kao da se igra iza zatvorenih vrata niko nista ne zna
.
Solidna pobjeda (?) protiv ekipe sto je zavrsila sedma u prosloj sezoni rumunskog sampionata. Samo nek ih Osim gazi a rezultati ce akoBogda biti!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nije još kraj, ima još deset minuta...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Kraj.... Pobjeda FK Zeljeznicara od 1-0. Strijelac jedinog gola Nermin Jamak by Dino Pekić
Drago mi je sto je Jamak prosao ove pripreme i sto zabija. On i Svraka su trenutno jedini igraci koji mogu podvalit neki zadnji pas. Samo valja Jamaku glavu ocistit malo.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Jeli utakmica sa Kaposvarom sutra ili prekosutra. Svi pisu nesto razlicito... I gdje se igra ta utakmica posto vidim ova danas je igrana u Beltinci. 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dogovorena je puno prije,kao i sa Slavenom,samo što u klubu izgleda pojedince boli kita pa daju površne informacije.terabajt je napisao/la:ova utakmica kao da se igra iza zatvorenih vrata niko nista ne zna.
A mozda je s razlogom utakmica bila iza "zatvorenih vrata" ali eto bitno je kritikovati, trebala je biti uzivo pa da svi sve vidimo. Svaka cast za pobjedu, nadam se da cemo biti jos bolji i uigraniji.
Čestitke, brao momci, prezadovoljan sam...
Evo još ove dvije slike poslije tekme...
http://www.tinyuploads.com/images/RB2iu8.jpg
http://www.tinyuploads.com/images/u0KgQP.jpg
Evo još ove dvije slike poslije tekme...
http://www.tinyuploads.com/images/RB2iu8.jpg
http://www.tinyuploads.com/images/u0KgQP.jpg
Kako si ba uplatio ?adillovic je napisao/la:uplaceno za plzen !!!!!!
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Prosle godine Zahovic nas je pratio u stopu, znao je kad nasi pisaju. Covjek vidio gdje smo losi(i to je jos u medijima rekao) na kraju nas silovase. Sta radi nasa J**+.na uprava u ovom trenutku ? Sta je njihov zadatak ?
NO PYRO NO PARTY
Daleko smo mi od toga, i ovo ljudi sto ima u klubu na prste se moze nabrojati ko radi svoj posao kako treba.Buu je napisao/la:Prosle godine Zahovic nas je pratio u stopu, znao je kad nasi pisaju. Covjek vidio gdje smo losi(i to je jos u medijima rekao) na kraju nas silovase. Sta radi nasa ****.na uprava u ovom trenutku ? Sta je njihov zadatak ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.