Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Vamos Delpooo
Povredjen i lagano 3:0 sad ona gnjida od igraca ferer, 1/2 bi bilo koo 
Max Allegri
haris10 je napisao/la:koliko igrač zaradi ako dodje do naprmijer osmine finale u wimblodnu?hvala
2013 Wimbledon Championship prize money (singles)
Winner £1,600,000
Finalist £800,000
Semi-finalists £400,000
Quarter-finalists £205,000
Fourth round losers £105,000
Third round losers £63,000
Second round losers £38,000
First round losers £23,500
Marej lagano zavrsava posao, jako lijepo igra, iz meca u mec sve vise nade polazem u njega 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ja mislim upravo suprotno,Youzhny ga je imao u par situacija,pogotovo u drugom setu,da je bio prisebniji bio bi ovo puno neizvjesniji mec.Uglavnom,ako bude igrao kao danas,Djokovic ce ga razvalit u finalu,a imao je puno srece sto Nadal i Federer ispadose onako rano inace ne bi vidio ni finala.neurofunk je napisao/la:Marej lagano zavrsava posao, jako lijepo igra, iz meca u mec sve vise nade polazem u njega
darker10 je napisao/la:Ja mislim upravo suprotno,Youzhny ga je imao u par situacija,pogotovo u drugom setu,da je bio prisebniji bio bi ovo puno neizvjesniji mec.Uglavnom,ako bude igrao kao danas,Djokovic ce ga razvalit u finalu,a imao je puno srece sto Nadal i Federer ispadose onako rano inace ne bi vidio ni finala.neurofunk je napisao/la:Marej lagano zavrsava posao, jako lijepo igra, iz meca u mec sve vise nade polazem u njega

I btw, Kvitova izgleda dosta dobro na ovom turniru.
Tommy ima igru,ali tesko da ce ovo zavrsiti u 3 seta,a mislim da nema snage da igra 4 ili 5 dugih setova.Sto se Kvitove tice,ona je sada prvi favorit.Jedini problem bi joj mogla biti Stephens u polufinalu.Druga strana zdrijeba je dosta ujednacenija,tu najvise sansi dajem Na Li.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Idemo sad Haas!
Ne igra po meni nesto posebno Murray, samo defanziva i nista vise. Ima srece sto nema u zdrijebu nekog jaceg, svi opasni protivnici su ispali.
Ne igra po meni nesto posebno Murray, samo defanziva i nista vise. Ima srece sto nema u zdrijebu nekog jaceg, svi opasni protivnici su ispali.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ti volis da se provaljujes?darker10 je napisao/la: Ja mislim upravo suprotno,Youzhny ga je imao u par situacija,pogotovo u drugom setu,da je bio prisebniji bio bi ovo puno neizvjesniji mec.Uglavnom,ako bude igrao kao danas,Djokovic ce ga razvalit u finalu,a imao je puno srece sto Nadal i Federer ispadose onako rano inace ne bi vidio ni finala.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Covjece Youzhny je imao 5-2 u drugom setu,da je ostao hladne glave ko zna gdje bi ovo otislo.Greivis je napisao/la:Ti volis da se provaljujes?darker10 je napisao/la: Ja mislim upravo suprotno,Youzhny ga je imao u par situacija,pogotovo u drugom setu,da je bio prisebniji bio bi ovo puno neizvjesniji mec.Uglavnom,ako bude igrao kao danas,Djokovic ce ga razvalit u finalu,a imao je puno srece sto Nadal i Federer ispadose onako rano inace ne bi vidio ni finala.
Kvitova je već jednom uzela ovaj turnir tako da nema tu nekog pritiska.
Stephens se do sada uvijek provlačila. Nema šanse da ovo ona uzme, koja bi to nepravda bila
Ne mogu vjerovati kako je Andrea glupo ispala od nje. Kako sam se nasekirao na tom meču
Sabine ovo može uzeti, samo da malo promijeni stil igre. Nekada previše forsira, pa izgubi hladno set.
Sretno Tommy-u, BELIEVE.
Stephens se do sada uvijek provlačila. Nema šanse da ovo ona uzme, koja bi to nepravda bila
Ne mogu vjerovati kako je Andrea glupo ispala od nje. Kako sam se nasekirao na tom meču
Sabine ovo može uzeti, samo da malo promijeni stil igre. Nekada previše forsira, pa izgubi hladno set.
Sretno Tommy-u, BELIEVE.
Jeste ima, al Murray je zahvaljujuci klasi koju posjeduje to preokrenuo. I nek si rekao da je sreca sto nema Nadala i Federera. Eto oni su ispali od nekih anonimusa, al Murraya bi lagano izbacili. Htio ti to priznati ili ne Andy je prvi favorit da uzme Wimbledon.darker10 je napisao/la: Covjece Youzhny je imao 5-2 u drugom setu,da je ostao hladne glave ko zna gdje bi ovo otislo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
U eventualnom finalu izmedju Djokovica i njega mora se reci da je Djokovic favorit.Greivis je napisao/la:Jeste ima, al Murray je zahvaljujuci klasi koju posjeduje to preokrenuo. I nek si rekao da je sreca sto nema Nadala i Federera. Eto oni su ispali od nekih anonimusa, al Murraya bi lagano izbacili. Htio ti to priznati ili ne Andy je prvi favorit da uzme Wimbledon.darker10 je napisao/la: Covjece Youzhny je imao 5-2 u drugom setu,da je ostao hladne glave ko zna gdje bi ovo otislo.
btw. Serena igra s ovim crvenim gacama,a Roger morao mijenjati patike.Nema smisla.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jooj Tommy 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja sam mislio lagano privodi mec kraju, pa imao je 5-2 a to sto ih nije iskoristio nesto govori.darker10 je napisao/la:Covjece Youzhny je imao 5-2 u drugom setu,da je ostao hladne glave ko zna gdje bi ovo otislo.Greivis je napisao/la:Ti volis da se provaljujes?darker10 je napisao/la: Ja mislim upravo suprotno,Youzhny ga je imao u par situacija,pogotovo u drugom setu,da je bio prisebniji bio bi ovo puno neizvjesniji mec.Uglavnom,ako bude igrao kao danas,Djokovic ce ga razvalit u finalu,a imao je puno srece sto Nadal i Federer ispadose onako rano inace ne bi vidio ni finala.
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Katastrofalan ula Tommy-a u meč 
Joj ova vucibatina jedva gem uze
Na kog ja stavim kontrahen... 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
On je nekad znao dobro odigrat protiv Noleta i pobijedit ga, ali to više na manjim turnirima.Neutral je napisao/la:Katastrofalan ula Tommy-a u meč
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Gledaj sta fula na set lopti
Ne mogu da vjerujem da vako iskusan igrac ovo radi u pm
Roger Federer the greatest of all time!
Pusti ovo na kraju,tu je ionako izgubio set.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Haas preslab, igra na nivou TOP 200 igraca. Puno grijesi i to je to od njega. Ocekivat od Berdycha da moze nesto vise Novaku.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.