Meni se cini da je ono orginalna Nike-ova etiketa,tako da bi to trebalo biti to. Premocan je!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ranko vise i nije tako mlad. Juan vam je jedini mladi stoper a ti si napisao ko da ih imate 3-4. I jos si mi nejasan kakve stopere(bekove) spominjes i kakve veze Mbaye ima sa stoperskom pozicijom?Beppe je napisao/la:Odgovorio ti je Tritolone, a tu su i drugi, stariji igraci, koji nisu dovedeni bez razloga.ElLoco7 je napisao/la:koje to mlade stopere osim Juana imate?Beppe je napisao/la:Nista od tog transfera 1000%.
Kao i svaki nash mladi stoper u ekipi.
Oplakah!!
Mbaye je primjer maldog igraca koji ima isti potencijal.Da ne spominjemo ove mlade stopere (bekove) sto smo prodali za duplo manju cijenu!
Mada mislim da ce taj transfer biti realiziran samo ako Nokija ode, drugacije ne vidim nikakav smisao.
Btw Ne dolazi on iz engleske da bi ga mogli spominjati kao provjerenog stopera.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ibrah ... 07715.html" onclick="window.open(this.href);return false;ElLoco7 je napisao/la:Ranko vise i nije tako mlad. Juan vam je jedini mladi stoper a ti si napisao ko da ih imate 3-4. I jos si mi nejasan kakve stopere(bekove) spominjes i kakve veze Mbaye ima sa stoperskom pozicijom?
Ponuda nema.Thorin je napisao/la:Eh ostaje da se vidi sta ce nasi uraditi sa Ranocchijom.
Ne zna se još ništa.Guarin14 je napisao/la:Transfer rok je i zvanicno poceo, znal neko kada ce biti predtavljeni Icardi i ostala pojacanja ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.