Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Predobro igra Djokovic, kupi slajsove kako hoce, riternira strasno i ne grijesi... Lose mi se pise, a i Haasu 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ko neki amater 
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Otpisali ste ga prerano 
taj ga je čak dva puta dobio u karijeri....Unofficialpage je napisao/la:Haas preslab, igra na nivou TOP 200 igraca. Puno grijesi i to je to od njega. Ocekivat od Berdycha da moze nesto vise Novaku.
@effe neće Lisicki nikad uzeti GS, jer je klasa muva teniserke(ko muva bez glave) tipa Ana Ivanović, Julija Gerges, Kvitova.... Takve uz dosta sreće uzmu nešto ponekad(Ana RG, Petra W), ali to je rijetkost... takođe Sabina jedino dobro igra ovdje na W.... prošle godine je npr zgazila Sarapovu pa je prsla od Kerber čini mi se....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:taj ga je čak dva puta dobio u karijeri....Unofficialpage je napisao/la:Haas preslab, igra na nivou TOP 200 igraca. Puno grijesi i to je to od njega. Ocekivat od Berdycha da moze nesto vise Novaku.
@effe neće Lisicki nikad uzeti GS, jer je klasa muva teniserke(ko muva bez glave) tipa Ana Ivanović, Julija Gerges, Kvitova.... Takve uz dosta sreće uzmu nešto ponekad(Ana RG, Petra W), ali to je rijetkost... takođe Sabina jedino dobro igra ovdje na W.... prošle godine je npr zgazila Sarapovu pa je prsla od Kerber čini mi se....
Jedva je Angelique dobila Sabinu prošle godine
Ko da je drugi covjek izasao da igra ovaj drugi set, bar do sada 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Popravio se Haas, al' onaj kuronja idalje strasno igra. A meni treba manje od 6,5...
Švabo je to 
Hajde majstore jos mu jedan brejk pukni sad 
GAME OVER
GAME OVER
Sta se desava ljudi, vadi li mu Has dusu
? Ne vjerujem da moze dobiti, ali namuciti moze sigurno...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Dešava se to da je Novak odličan i da sve zavisi od njega. 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Skuplja gemove...Valencia je napisao/la:Sta se desava ljudi, vadi li mu Has dusu? Ne vjerujem da moze dobiti, ali namuciti moze sigurno...
sta je berdych profulao u tb drugog seta za 6:6 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Po komentarima mi se ucinilo da Has ima prednost u setu koji se sada igra..
Koji je rezon?
Kakav je bio Delpo Formance?
Koji je rezon?
Kakav je bio Delpo Formance?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Imao je 4:2 u drugom setu, i onda poslije svakog vracenog servisa salje loptu u pm u aut...Valencia je napisao/la:Po komentarima mi se ucinilo da Has ima prednost u setu koji se sada igra..
Ništa, Haas je ipak u godinama. Šteta za povrede u karijeri, sigurno bi osvoji koji gs da toga nije bilo.
Ostaje samo Sabine.
Ostaje samo Sabine.
@Valencia
Imao je prednost u drugom setu, kada se Novaku desio mali pad koncentracije, međutim, pri kraju seta Novak se skoncentrisao i napravio brejk, vezao nekoliko uzastopnih gejmova i uzeo set.
Rezon je da Novaku servis odlično funkcioniše, a pogotovo ritern. Osim toga, Tommy ofanzivom ne može napraviti prednost, jer ni on sam nije siguran za koju taktiku da se odluči. Kada napada, previše promašuje, kada se brani, Novak ga kida.
Nisam gledao Delpa, pa ne mogu dati neki veči komentar.
Imao je prednost u drugom setu, kada se Novaku desio mali pad koncentracije, međutim, pri kraju seta Novak se skoncentrisao i napravio brejk, vezao nekoliko uzastopnih gejmova i uzeo set.
Rezon je da Novaku servis odlično funkcioniše, a pogotovo ritern. Osim toga, Tommy ofanzivom ne može napraviti prednost, jer ni on sam nije siguran za koju taktiku da se odluči. Kada napada, previše promašuje, kada se brani, Novak ga kida.
Nisam gledao Delpa, pa ne mogu dati neki veči komentar.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Taj Has ne moze da ti ne bude drag iako je svabo
.. Pravi sportista, borac.
Formance
Hvala na odgovoru.
Ako sam dobro skontao, Delpo ide na Mareja, Berdih na Djokovica?
Moze tu biti svasta ako krene Delpa i Berdiha...
Hvala na odgovoru.
Ako sam dobro skontao, Delpo ide na Mareja, Berdih na Djokovica?
Moze tu biti svasta ako krene Delpa i Berdiha...
Delpo ide na Ferera pa Novaka
Marej ide na moju babu
Marej ide na moju babu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.