Tek cu sad u 3 gimnazije al me zanima.Thunder93 je napisao/la:a koju si srednju završio? što su svi zapeli za to Sarajevo?Otelo je napisao/la:Uvjeren sam da hocu
Btw.kako iskljuciti ovo da chrome sam ne prevodi stranice ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tek cu sad u 3 gimnazije al me zanima.Thunder93 je napisao/la:a koju si srednju završio? što su svi zapeli za to Sarajevo?Otelo je napisao/la:Uvjeren sam da hocu
to ne znam, al kralju ja sam zavrsio gimnaziju, kad ti Milada krene predavat logiku i filozofiju, poželjećeš da ne postoje... dobra je ona žena, samo smara brateOtelo je napisao/la:Tek cu sad u 3 gimnazije al me zanima.Thunder93 je napisao/la:a koju si srednju završio? što su svi zapeli za to Sarajevo?Otelo je napisao/la:Uvjeren sam da hocu
Btw.kako iskljuciti ovo da chrome sam ne prevodi stranice ?
stani, vama to šalju na mailove?uschtipak je napisao/la:Wow, you've got a very clean inbox! (Did you know you can receive messages from other email accounts?)
![]()
![]()
![]()
Ono kad pobrises sve mailove/obavjestenja vezana za faks.
jes dobar?Otelo je napisao/la:**bo ih kruzni tok.Kreteni nesposobni,**blo ih svako auto koje je proslo kroz njega.Djubrad jedna zaostala.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez dokaza, ni'e se desilo.Neutral je napisao/la:Profil/Postavke (1 nova poruka) • Tvoji postovi
Folder je 0% pun (0/50 poruka)
Haj nadmaši ovo
nama nekad na stranicu, nekad ni to hahaha. bajdvejuschtipak je napisao/la:Bez dokaza, ni'e se desilo.Neutral je napisao/la:Profil/Postavke (1 nova poruka) • Tvoji postovi
Folder je 0% pun (0/50 poruka)
Haj nadmaši ovo![]()
![]()
Jah, stignu nam obavjestenja na mail od strane asistenata, u vezi termina ispita, u vezi rezultata i tako to.

Otelo je napisao/la:Jasta sam![]()
To je to sto mediji dizu u nebesa :
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Google [Bot], Riziko i 44 gosta.