FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

soxx
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la soxx » 01 jul 2013, 17:56

Prosle godine produzio Luiz ugovor. Odlicno igra. Netreba Chelseau para.
Ne vidim neku sansu da je moguce ga dovesti, pogotovo za 25 mil..

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 01 jul 2013, 18:44

Kakav David Luiz,imamo mi stopera koji ce vas sve iznenaditi 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Klare

Post Postao/la Klare » 01 jul 2013, 18:59

Samo da vam javim kako Klare, ili Kare za one koijma će ovo biti drago :D završava ovdje karijeru za svagda :!:
,taj čovjek se pod istim ili bilo kojim drugim nikom nikad, ama baš nikad više neće javljati, niti će posjećivati t.j.čitati ove stranice i forum. ;)

Razlog nisu dešavanja na temi o Bayeru :mrgreen: , nego neke druge prirode,
recimo kao forum je mnogo nekvalitetniji nego je bio prije :!: , mnogo adolescenata, za mene nepodnošljivih komentara na cijelom forumu uopšte,
a ovaj dio Bundesliga je i jedina svijetla tačka :!: , ili točka. :mrgreen:
Dalje recimo slobodno vrijeme, pošto mi ode sat vremena samo što povirim ovdje, nekad i 2, nekad čak i 3 :shock: ,i to se ne može kontrolisati ;) ,
a nisam baš toliko puno ni pisao, i stvarno se zapitam kako neki stignu ištancati preko 5 milja,
a da ne govorimo o onim preko 10, ili čak preko 15-20, zaista :? ,
jer prije nego nešto napišeš potrebno je da se nešto i pročita.

Ne vidim svrhu da više budem član ovoga, i tako to,
ne znam što ovo i pišem, mogao sam jednostavno samo napustiti,
no eto valjda je red ovako. :)

Sretno!!! :!:

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 01 jul 2013, 19:07

Sinoc Krstic govori za Luiza da Murinjo razmislja da ga proda, ako je tako trebamo biti prvi u redu za kupovinu, relativno mlad igrac(26) sjajan stoper, pomalo bezobrazan, vidi se u Celziju vec je postao voda na terenu a evo i u Brazilu sad, ako bude na prodaju i 20 mill bi bilo malo za njega.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 jul 2013, 19:13

aj ne rise. gdje ces koji racku?
haj da si otiso na samom pocetku, kad te niko nije gotivio...
a jok, ti odlazis sad kad smo te zagotivili (ni sam ne znam kako :twisted: ipak se radi o ercegovcu :mrgreen: ) i kad si posto dio forumskog dzemata. :roll:
ako je neko yebeno dugo na forumu onda sam to ja, pa opet redovno produzavam vizu i ostajem iako sam bezbroj puta najavio odlazak.
neka, odmori loma od foruma, napuni se energijom, pa opet napani. 8-)
ps.
ko je ovaj mali grin? djecko trpa nemilice. haman da ce ga gvardiola prebacit u prvi tim.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2013, 19:19

http://www.transfermarkt.de/de/julian-g ... 61204.html

Kažu nema štele, a Tobias, staiji brat od Bastiana igra u Bayernovom drugom timu :)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 01 jul 2013, 19:23

@Klare

Volio bi da ostaneš jesi si ti dosta dobar čovjek i forumaš, možda je to samo faza možda ćeš se predomisliti, ja vjerujem da hoćeš. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 jul 2013, 19:27

ih, steta sto je pokratak (1.72) a bas sam se ponado da smo dobili novog vrhunskog trpaca.
ovako gotovo da nema sanse da se nametne na svojoj prirodnoj poziciji.
al haj, svasta se moze zbiti u narene 2-3 godine.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 jul 2013, 19:28

Klare je napisao/la: Dalje recimo slobodno vrijeme, pošto mi ode sat vremena samo što povirim ovdje, nekad i 2, nekad čak i 3 :shock: ,i to se ne može kontrolisati ;) ,
a nisam baš toliko puno ni pisao, i stvarno se zapitam kako neki stignu ištancati preko 5 milja,
a da ne govorimo o onim preko 10, ili čak preko 15-20, zaista :? ,
jer prije nego nešto napišeš potrebno je da se nešto i pročita.
Spor si na tastaturi, to je tvoj problem.....Dok neki napišu 10 postova , ti napišeš jedan (ma možda čak da je omjer i 20 : 1 , ali hajd da ne idemo u detalje....). :D Zato ti puno vremena izgubiš ovde....

I budi čovjek pa priznaj, da ti je za vratom tu neka vaša Hercegovka i isukala je oklagiju i hoće da te bije, jer Boga pitaj šta sumnja , šta na netu radiš....... :D (a nije ona daleko od istine).
A ti ovde uzeo pucat folove, golove, te adolescenti, te dječurlija, te forum vaki, naki....Pusti ba šupljuuuuu.....
A djeca te zadnji put ovde oko Martineza naklofaše, 10 dana si se oporavljao....... :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 01 jul 2013, 19:48

Savjetnik Gomeza potvrdio da ga samo formalnosti dijele od transfera u Fiorentinu.Ja sam zadovoljan.On je svoje pare opravdao i sada ide u ambiciozni klub gdje ce redovito igrat sto mu je jako bitno da se ustali u reprezentaciji.Sto se tice pojacanja protivim se svakom igracu,osim Lewandowskom.Golman i vezna linija su nam savrseni.Dolaskom Lewandowskog i napad bi nam bio savrsen(ovako je "samo" odlican),a sto se tice obrane moja je zelja da Kirchoff igra u paru sa Dante-om.Mislim da bi to bio savrsen tandem na duze staze.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 01 jul 2013, 19:57

Ma sve je to zbog sage Gomez :D , d best forumas Klare nemoj da ides :).

Ja sam ovdje na forumu fakat odavno pih moj prvi post 11.maj.2008.davno je to bilo,ko bi rekao na mojih 600 postova,al velike zasluge za to ima ova stara garda koja je pisala fantasticne komentare da jednostavno nisam htio da ispadam glup da se nadovezujem ili upustam u rasprave,milina je to brate bilo citati.

Ma kakvi ljudi Bayern nista vise ne kupuje ovog ljeta.
VOLIM BAYERN

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 01 jul 2013, 20:31

@Klare,

Neka te barem na ovoj temi. Istina je da forum moze oduzeti vremena. Mozda samo treba poslusat @secera i manje pisat na diskusijama. :mrgreen:
#divovi

Backspace
Kontakt:

Post Postao/la Backspace » 01 jul 2013, 21:00

moustapha je napisao/la:@Klare,

Neka te barem na ovoj temi. Istina je da forum moze oduzeti vremena. Mozda samo treba poslusat @secera i manje pisat na diskusijama. :mrgreen:
@Klare dobar si momak ja sam za ovo kratko vrijeme pratio tebe i cito tvoje postove nemoj ici pusti se papaka njih uvijek ima i nalaze dlaku u jajetu poslusaj @secka fin si momak bgm razmisli. :( ;) :P

secko kako ide tvoj potpis zelim da ga stavim ali vidjoh sad da si ga uklonio... :P :P

Po meni za ovo kratko vrijeme najbolji su mi momci ovdje bavarci:Neutral, Secko, anel, Klare ostale sam slabo zapazio samo tako momci extra se bgm. :P
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2013, 21:10

@Klare

Ne kaki. I ja sam otišao tako i mirovao godinu i sedam mjeseci radi sličnih razloga kao i ti. Jednostavno sve ignoriraj i uživaj.

Nisam ti drag, meni si simpatičan jer imaš poseban stil pisanja.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 jul 2013, 21:15

@Klare

Nije valjda da odlazis :?: :?

Nenadnoknadiv gubitak za temu naseg Bayerna svakako...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 jul 2013, 21:31

gerdmuller je napisao/la:Kakav David Luiz,imamo mi stopera koji ce vas sve iznenaditi 8-)
Hojbjerg ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 01 jul 2013, 21:31

Klare RAUS :mrgreen: Zezam se.Ostani momak,ok si ;)
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2013, 21:38

M4kaveli je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Kakav David Luiz,imamo mi stopera koji ce vas sve iznenaditi 8-)
Hojbjerg ?

slika

Dosta meni i Jerome koji je pokazao da zna igrati na najvećem nivou :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 jul 2013, 21:38

Backspace je napisao/la:secko kako ide tvoj potpis zelim da ga stavim ali vidjoh sad da si ga uklonio
ne mogu se sjetit :oops:
al evo par finih, mere se izabrat za potpisa :P

1.
Wie macht ein Schwein?
Grunz!!
Wie machen 2 Schweine?
Grunz, grunz!!
Und 83.000 Schweine?
Ole, hier kommt der BVB!!
2.
Was ist die kleinste Brauerei Deutschlands? Dortmund mit 11 Flaschen!
3.
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!! :mrgreen:
4.
Warum haben Doofmunder 2g mehr Hirn,als ein Huhn?
Damit sie nicht ins Stadion scheissen!
5.
Was ist wenn eine Blondine neben einem Dortmundfan sitzt???
SIE IST NICHT MEHR DIE DÜMMSTE... :mrgreen:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 01 jul 2013, 21:59

effe_sa je napisao/la: Spor si na tastaturi, to je tvoj problem.....Dok neki napišu 10 postova , ti napišeš jedan (ma možda čak da je omjer i 20 : 1 , ali hajd da ne idemo u detalje....). :D Zato ti puno vremena izgubiš ovde....

I budi čovjek pa priznaj, da ti je za vratom tu neka vaša Hercegovka i isukala je oklagiju i hoće da te bije, jer Boga pitaj šta sumnja , šta na netu radiš....... :D (a nije ona daleko od istine).
A ti ovde uzeo pucat folove, golove, te adolescenti, te dječurlija, te forum vaki, naki....Pusti ba šupljuuuuu.....
A djeca te zadnji put ovde oko Martineza naklofaše, 10 dana si se oporavljao....... :D :D
Znam ja zasto on napusta. Nije mu bilo drago sto sam njega izostavio sa one liste forumasa koji nedostaju ovom forumu, stavise bio je ljubomoran ( :mrgreen: ), sto sam tebe pomenuo kao jednog od ponajboljih forumasa na ovom pdf-u. :lol:
Vidis dokle ide njegova ljubomora da njemu cak smeta i to sto Effe u svojim postovima ne lijepi barem 10 smajica i sto umije napisati podugacak :mrgreen: post za relativno kratko vrijeme.

Nadalje, njegov veliki forumski prijatelj gero sinoc komentarise Dortmund a nema ga ovamo :lol: i tako i nas Klare je osjetio da je vrijeme otici sa ovog foruma.

Sada ozbiljno,
Nista @Klare ako je zbog mene ili Effe-a, onda zalim. Svakako nedostajati ces ovom forumu... Meni su tvoji postovi bas ok, iako ih je nekoliko islo na moj racun.. :D
Backspace je napisao/la: @Klare dobar si momak ja sam za ovo kratko vrijeme pratio tebe i cito tvoje postove nemoj ici pusti se papaka njih uvijek ima i nalaze dlaku u jajetu poslusaj @secka fin si momak bgm razmisli. :( ;) :P
Sta ti lupas ovdje, koji su to papci :?: :)
To sto vas novajlije pokupi samoprozvani autoritet na forumu pa savjetuje privatnim porukama to je prica za sebe :) Kontrolisi se malo sta pricas
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 01 jul 2013, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.