Sto ne moze Jamak igrat ?Trequartista je napisao/la:Eto kakav smo mi peh, Jamak se tamam razigra, potopi Rumune, kad ono ne može igrati protiv Plzena zbog suspenzije, a meni lično je on bio najveća uzdanica.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sto ne moze Jamak igrat ?Trequartista je napisao/la:Eto kakav smo mi peh, Jamak se tamam razigra, potopi Rumune, kad ono ne može igrati protiv Plzena zbog suspenzije, a meni lično je on bio najveća uzdanica.
Moze da igraTrequartista je napisao/la:Eto kakav smo mi peh, Jamak se tamam razigra, potopi Rumune, kad ono ne može igrati protiv Plzena zbog suspenzije, a meni lično je on bio najveća uzdanica.
lorente al juve bio brziinvincible1921 je napisao/la:nij sad bas da sam se primio na prvu,al neko spomenu juce prekljuce nekog napadaca 10 puta boljeg od adilovica????
Pusti ove insidere,tek kad Adil ode moze se ocekivati drugi napadac,a dal ce otici zavisi od ucinka u Evropskim tekmama...Ne cini mi se realno dovodit napadaca a preko pola priprema odradjeno,13 dana do utakmice a prvi napadac ekipe je ostao u klubu..osim ako je Adilovicev transfer siguran.invincible1921 je napisao/la:nij sad bas da sam se primio na prvu,al neko spomenu juce prekljuce nekog napadaca 10 puta boljeg od adilovica????
pa realno i meni nema logike dovodit napadaca,adilovic daje golove tako da ko god sta prico njegova statistika govori za sebe,hodzic je buduci dzeko,eo sad ima i ovaj mali bajic pa i selmovic,realno u napadu i ne skripi tolko radije bi pojaco veznu ili odbranuennis je napisao/la:Pusti ove insidere,tek kad Adil ode moze se ocekivati drugi napadac,a dal ce otici zavisi od ucinka u Evropskim tekmama...Ne cini mi se realno dovodit napadaca a preko pola priprema odradjeno,13 dana do utakmice a prvi napadac ekipe je ostao u klubu..osim ako je Adilovicev transfer siguran.invincible1921 je napisao/la:nij sad bas da sam se primio na prvu,al neko spomenu juce prekljuce nekog napadaca 10 puta boljeg od adilovica????
adillovic je napisao/la:lorente al juve bio brziinvincible1921 je napisao/la:nij sad bas da sam se primio na prvu,al neko spomenu juce prekljuce nekog napadaca 10 puta boljeg od adilovica????
al svi su maxice bacili hahahhahaDzoleZeljo je napisao/la:
Jebote ovaj Skaljic veoma slici Cavaniju. Umalo da se zajebem pravo..![]()
colica kad vidim ranio bi seinvincible1921 je napisao/la:al svi su maxice bacili hahahhahaDzoleZeljo je napisao/la:
Jebote ovaj Skaljic veoma slici Cavaniju. Umalo da se zajebem pravo..![]()
smio bi se zaklet da jamak ima bar 3 pive u ovim torbamafedeltafrotta je napisao/la:![]()
![]()
vidi karica vodonose u pozadini
Njegova gesta Paun od eliminacijeAnonimac je napisao/la:Sa officielne stranice Brasova... (google translate)
FC Brasov je poražen od prvaka večeras Bosni Zeleznicar FK Sarajevo, rezultatom 0:1 (0:0) u drugom trening utakmice igrao u Toplicama. "Stegarii" evoluirao u velikoj mjeri odličnu igru, nedostaju prva vrata Bosanci važne prigode Mitan po Machado i Santosa. U drugi, oni u Sarajevu privukao učinkovitu protunapad koji je doveo do uspostave konačni rezultat od 69 minuta nakon značajna prilika Iulian Popa. Nakon 78 minuta rezultat je bio istaknut frustracije producirao, tako da je sudac bio dužan pokazuju dva crvena kartona jednu stranu i drugu, naš tim je Georgian Paun uklanjanje. "Upoznao sam prvak Bosne, koji mi je dominirao veliki dio igre, ali pogreška nas koštati na kraju. Ne mogu razumjeti, ali njegova gesta Paun od eliminacije. Drago mi imamo ozlijeđenih igrača , Marinescu pretrpio samo neznatnu protežu. Važno je da kraj turnira se iskristalizirala su najbolju formulu za rješavanje prvenstvo igra ", rekao je službena web stranica, Constantin Zora.
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, WeekendOffender i 37 gostiju.