Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ako daju Jenkinsona nek se ubiju odma kolektivno. oj mati mila. sreća pa nije istina
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
Lupaju. Jenkinson je u sezoni koja je prosla potpisao ugovor sa Arsenalom do 2018. godine.
A nema smisla da se dovodi Benteke. Vjerujem da i Wenger tako razmislja.
Sa druge strane, neko spomenu Richardsa. E to bi vec bio dobar dil, pod uslovom da od sutra nakon toga on ili Jenky pocnu igrati desnog stopera, tj. biti zasad zamjena Peru. A ja bih vise volio da stoper bude Jenky, Micah desni bek.
PS. Ja iskren da budem i nisan nesto za dolazak Fellainija dok se ne rijesi situacija sa Diabyem. Da bi njega prodati, al' problem je sto ozlijedjenog igraca niko nece. To naravno ne znaci da ga ne zelim, samo mi smeta sto ovako stvari stoje.
A nema smisla da se dovodi Benteke. Vjerujem da i Wenger tako razmislja.
Sa druge strane, neko spomenu Richardsa. E to bi vec bio dobar dil, pod uslovom da od sutra nakon toga on ili Jenky pocnu igrati desnog stopera, tj. biti zasad zamjena Peru. A ja bih vise volio da stoper bude Jenky, Micah desni bek.
PS. Ja iskren da budem i nisan nesto za dolazak Fellainija dok se ne rijesi situacija sa Diabyem. Da bi njega prodati, al' problem je sto ozlijedjenog igraca niko nece. To naravno ne znaci da ga ne zelim, samo mi smeta sto ovako stvari stoje.
Ja bih ga volio u Liverpoolu vidjetiRockefeller je napisao/la:PS. Ja iskren da budem i nisan nesto za dolazak Fellainija dok se ne rijesi situacija sa Diabyem. Da bi njega prodati, al' problem je sto ozlijedjenog igraca niko nece. To naravno ne znaci da ga ne zelim, samo mi smeta sto ovako stvari stoje.
Walk on, with hope in your hearts.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ja ne bih im'o ništa protiv (ako misliš na Diabya). Povrede su njegov glavni problem, a kad je čitav on iskustvom svakom može pomoći, a ima i svoje kvalitete.
#Arsenal are delighted to announce that French youth international Yaya Sanogo has joined on a long-term deal
Sad je i službeno
Sad je i službeno
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam šta cu od ovolike radosti.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... joins-club" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... joins-club" onclick="window.open(this.href);return false;
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sad sam 99% siguran da Higuain nece doci u Arsenal
Vidim izjalovila se sva ona euforija. Opet Wenger po starom, juriša na četvrto mjesto i LP.
Yebi ga.Marsal je napisao/la:Jah obradovat će me što dovodimo frajera koji nije bolji od Girouda i što ćemo njima dati jednog pravog perspektivnog ali staromodnog engleskog fuul backa.
I vi ko promjena vremena.
Neki dan pisete ( ne ciljam na tebe ) kako vam nevalja Higuain i bolje dovesti Bentekea koji moze napredovati a sad druga prica.
Inace moje misljenje je da je Benteke precjenjen igrac i da ce se to pokazati u blizoj buducnosti.
Navodno Real traži više love za Higuaina,a to potvrđuju i ove ponude za druge napadače u zadnja dva dana,tako da je dogovor još daleko od gotovog za Higuaina,Richards da nema problema s ozljedama bio bi koristan jer može igrat i stopera i desnog bočnog i još uz to je navijač Arsenala.U vezi Bentekea nek daju krepanog Sagnu,nikako Jenkinsona.
oj wengeru yebem ti familiju komplet. opet laze frajer ccccc
Četvorica stižu na 'Emirejts'
Prva pojačanja 'Tobdžija' neće biti naročito zvučna, dogovor sa nekim igračima je postignut, dok će 'bombe' morati još da sačekaju.
Prvi jul bi mogao da bude dan kada će Arsenal ozvaničiti saradnju sa četiri nova igrača.
Prvi je Jaja Sanogo, napadač koji bi trebalo da stigne iz Oksera kao slobodan igrač, i koji setrenutno nalazi sa reprezentacijom Francuske na Mundijalu za igrače do 20 godina u Turskoj.
Drugi je Dan Krouli, koga u Engleskoj zovu 'Novi Vilšer', dete Aston Vile i engleski reprezentativac u uzrastu do 17 godina.
Treće pojačanje je polaznik Barselonine akademije Hulio Plezeguelo, koji bi na 'Emirejts' trebalo da stigne bez obeštećenja.
Krug se zatvara sa Džamalom Rageom, 16-godišnjim švedskim napadačem somalisjkog porekla, koji je postigao dogovor s 'Tobdžijama' još pre mesec dana. On dolazi iz Bromapojkarne, takođe kao slobodan igrač.
O zvučnim imenima se na 'Emirejtsu' ovih dana sve manje govori, jedino su 'aktuelni' Gonzalo Iguain i golman Žulio Cezar.
zar vi ne kontate da se to akademija popunjava. pobogu otpustili su 10 djece iz akademije
.
ne branim wengera al sama ideja o 5 zvučnih pojačanja je nerealna, vjerovatno je to neko izvadio iz konteksta .
A ako opet ne dovede nikog i bude dovodio ove tipa sanogo i tako ti, yebi se wengeru vrijeme ti je da ideš. Al to samo AKO.
ne branim wengera al sama ideja o 5 zvučnih pojačanja je nerealna, vjerovatno je to neko izvadio iz konteksta .
A ako opet ne dovede nikog i bude dovodio ove tipa sanogo i tako ti, yebi se wengeru vrijeme ti je da ideš. Al to samo AKO.
Vođa zna.
pa tu su na forum stavljali s twittera od nekog lika šta radi u Arsenalu postove da je 5 igrača kao potpisano,a ono običan ćorak kao i svake godine,povezujemo se s hrpu igrača a na kraju dobijemo goli ****
pa dobro to razumijem. Al ova djeca što se potpisuju oni se ne računaju ko pojačanja. Ne znam što se piše o tome uopšte.
Ja sam mišljenja da će ovo bit dobar prelazni rok, no vidjećemo
Ja sam mišljenja da će ovo bit dobar prelazni rok, no vidjećemo
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
Što je najgore nisu svi ovi ni ozvaničeni. Ozvaničen je samo Yaya Sanogo, tako da ostalih četri padaju u vodu. Crowley je igrač Arsenala, al' to još nije zvanično potvrdjeno na arsenal.com, nisu ni ostali.
Vi ste jako impulsivni ljudi ili djeca, njima je prirodno. Sve dočekujete na nož. Nigdje niko nije spomen'o da će biti išta na današnji dan.
Sačekajte koji trenutak.
Vi ste jako impulsivni ljudi ili djeca, njima je prirodno. Sve dočekujete na nož. Nigdje niko nije spomen'o da će biti išta na današnji dan.
Sačekajte koji trenutak.
Novinar je upitao Wilsherea da li je vidio na internetu fotografije djevojke Higuaina na kojim predstavlja donje rublje, a mladi Englez je kroz smijeh rekao:
"To je vrsta slika koja će biti na oglasnoj ploči u svlačionici. Neki dečki vole stavljati forografije žena i djevojaka deugih igrača, kako bi ih zadirkivali".
Kladim se da je slika sagnine zene najvise puta bila na oglasnoj ploci
"To je vrsta slika koja će biti na oglasnoj ploči u svlačionici. Neki dečki vole stavljati forografije žena i djevojaka deugih igrača, kako bi ih zadirkivali".
Kladim se da je slika sagnine zene najvise puta bila na oglasnoj ploci
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.

Po kladionicama
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.