FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 01 jul 2013, 21:59

herr kalle pokušava i od ove teme da napravi chat. nešto slično kao na temi bayera. :mrgreen:

ne, neće ići mozgonja. :!:

ajste (inače moj dobar prijatelj) je našao najbolje riječi kontra tvog 'oproštaja'.
moustapha je napisao/la:@Klare,

Neka te barem na ovoj temi. Istina je da forum moze oduzeti vremena. Mozda samo treba poslusat @secera i manje pisat na diskusijama. :mrgreen:
stoga, ostavi se garulja, plavušica, tarantina, pitova, benčova, diskusa i bučica, proteina i nezasićenih masti, golfova, volova i folova i ostani uz nas na ovoj temi. makar :!:

evo ja ću (uz pomoć trikova naravno) uz svaki tvoj post uzvratiti dva. si cufriden? 8-)

vidim da ti se mnogo toga nakupilo i da si puko (bukvalno rečeno). kontaš se riješiti nečega pa si baš nas izabrao za početak.
neće ići, kenjac jedan. :twisted: :mrgreen:

ps. pošto znam da si čovjek i da se nećeš odreći forumaških drugova (barem nas odabranih) već me strah šta ću pisati u naredna dva posta. :oops:
naime, ništa ne stignem pratiti a i ono što saznam vi već objavili. :)

dakle...
Vom Jäger zum Gejagten

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 jul 2013, 22:50

Poznato je vrijeme i datum odigravanja utakmice prvog kola DFB-Pokala:
BSV SW Rehden - FC Bayern (ponedjeljak, 5. August, 20:30h)
Prijenos utakmice će biti na njemačkoj televiziji ARD-Das Erste.

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 01 jul 2013, 22:51

Felipe @FCBayernUpdate
Sky Italy: Mario Gomez to Fiorentina done! Transfer cost €18 millions, €5 millions per year of wages. 4 year deal
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2013, 22:57

18 kao i 8 je moj najdraži broj :lol:

7 miliona manje nego što sam to očekivao no Gomez je htio ići pa sretno mu bilo. Hvala mu za golove no nikada neću zaboraviti njegove promašaje radi čijih smo ostali bez LP.

Njegov transfer može imati za posljedicu sljedeće:

- Robert Lewandowski prelazi u Bayern. Ako to bude slučaj, ne treba ni gledati lp :mrgreen:
- Muller će igrati u napadu
- Dovesti će se neki igrač koji do sada nikako nije bio povezivan sa Bayernom
- Pep želi nekog posebnog igrača kojeg je zamislio davno. Nije mu se ostvario Neymar, no možda će taj "anonimac"

Uglavnom ne možeš samo sa Mandžom i Pizarrom ući u sezonu. Muller oder was ? :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 jul 2013, 22:58

pasha_the_one je napisao/la:Felipe @FCBayernUpdate
Sky Italy: Mario Gomez to Fiorentina done! Transfer cost €18 millions, €5 millions per year of wages. 4 year deal
Nek mu je sa srecom,valjao je,ali ne mogu dva Mario-a u napad nikako...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 jul 2013, 23:10

Napokon da je i to zavrseno, ocekivao sam min.20-25 mil. za Gomeza ali sta je tu je .

Dolazak Lewandowskog u Bayern se mislim nece dogoditi ove sezone.

Mandzo,Pizza, Muller pa i Gotze (lazna devetka) su rijesenja u napadu.

Lewat dolazi za dzaba naredne sezone,to mi jos draze nego da domuzarima platimo 25-30 mil.za igraca koji ugovor ima jos jednu sezonu.

Sretno Gomezu, ma sta god ko mislio o njemu moje misljenje da je to jedan od najboljih napadaca svijeta,nimalo ne sumnjam da ce svoju klasu dokazati u Italiji.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 01 jul 2013, 23:22

Bilall je napisao/la:
Backspace je napisao/la: @Klare dobar si momak ja sam za ovo kratko vrijeme pratio tebe i cito tvoje postove nemoj ici pusti se papaka njih uvijek ima i nalaze dlaku u jajetu poslusaj @secka fin si momak bgm razmisli. :( ;) :P
Sta ti lupas ovdje, koji su to papci :?: :)
To sto vas novajlije pokupi samoprozvani autoritet na forumu pa savjetuje privatnim porukama to je prica za sebe :) Kontrolisi se malo sta pricas
Upravu si Bilale, registruju se "slučajno" poslije finala LP i za nepunih mjesec dana gazduju temom, ja stvarno rijetko pišem, jer ne volim da ponavljam što je neko već napisao ili samo da citiram kao neki, bez ijednog dodatnog slova, ali zato pratim temu konstantno, svaki novi forumaš je dobro došao, ali dajte djeco shvatite da se popularnost na forumu ne stiče s kvantitetom već kvalitetom, ili da prevedemo vama koji ne razumijete, nije bitno koliko imaš postova, nego šta ti postovi sadrže, svi oni koji se nadju uvrijedjeni su se vjerovatno prepoznali, to je moje mišljenje i nema ljutnje :D

PS Gomez-u sretan put i hvala za sve i halal mu bio svaki živac koji mi je izvukao, a Boga mi izvukao je puno :)
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 01 jul 2013, 23:25

@Klare ako se povuće s foruma nedostajati ako ništa njegovi šareni postovi koje uvjek zna aranžirati sa smajlićima. 8-)

Ako je to oko Gomeza završeno onda nek mu je sa srećemo. :D
Neutral je napisao/la:- Muller će igrati u napadu
To bi volio vidjet.

PS
Neka klinaca.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 01 jul 2013, 23:33

Pozdrav navijači najboljeg kluba u Europi a nadam se u 12 mjesecu i službeno na svijetu.

Pa eto samo da se pridružim u porukama podrške pjesničkoj duši i najvećem štovatelju Maria Gomeza, @ Klaretu.

Iako su otišla dva tvoja najdraža igrača u druge klubove ipak ti je ostao još jedan voljeni igrač. Čemu sad tvoj odlazak?

Kaže se u svijetu da treba otići dok si na vrhuncu....... zar si ti dostigao svoj forumaški vrhunac? :? :? :? :D

Dosta šale, ajmo ozbiljno.

Ako zbilja odlaziš onda ti sretno bilo ali znaj da ovaj forum neće biti isti bez tebe. Moje mišljenje.

Zuruck zum Thema.

Prvo, da mi je znati tko su 6-ca veličanstvenih što su glasali za 3 opciju u ovoj anketi........... :lol: :lol:

Drugo, šta se dogodilo sa @ GAL-om, ako ima netko da mi u 2-3 rečenice ukratko objasni šta je bilo.

Treće, ne treba nam David Luiz niti bilo koji drugi stoper. Boateng je klasa i ne treba ga mijenjati.

Četvrto, Neymar je trebao doći. Unatoč Gotzeu. Kvalitete nikad dosta.

Peto, dobro Neymar nije došao ali onda mora doći Julian Brandt. Wunderkid.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 jul 2013, 23:44

Bilall je napisao/la:
Znam ja zasto on napusta. Nije mu bilo drago sto sam njega izostavio sa one liste forumasa koji nedostaju ovom forumu, stavise bio je ljubomoran ( :mrgreen: ), sto sam tebe pomenuo kao jednog od ponajboljih forumasa na ovom pdf-u. :lol:
Vidis dokle ide njegova ljubomora da njemu cak smeta i to sto Effe u svojim postovima ne lijepi barem 10 smajica i sto umije napisati podugacak :mrgreen: post za relativno kratko vrijeme.
Ma ljubomora, jašta je nego ljubomora.... :D :D A stara je to lopina....Uff ko ga ne zna, skupo bi ga platio...... ;)
Bilall je napisao/la: Nadalje, njegov veliki forumski prijatelj gero sinoc komentarise Dortmund a nema ga ovamo :lol: i tako i nas Klare je osjetio da je vrijeme otici sa ovog foruma.
Ma vidiš da je i geri njega preko glave. Puno mu je muke s plavušanima i smajlićima zadao... :lol: :lol: :lol: A da o @Hantri tek ne govorimo......Krv čovjeku na slamćicu ispijao....
Bilall je napisao/la:Nista @Klare ako je zbog mene ili Effe-a, onda zalim. Svakako nedostajati ces ovom forumu... Meni su tvoji postovi bas ok, iako ih je nekoliko islo na moj racun.. :D
Klare, vidiš li ti što je Bilall veličina, evo izvinjava ti se...Evo citat ispred DOKAZ. I ja ti se duboko ispričavam i izvinjavam....I ovaj put nemoj samo u Rusiju ići....... :lol: :lol: :lol:

A vratimo se sad Bayernu....

Ovo oko Gomeza nije još potvrđeno, niti njemački mediji javljaju da je gotovo niti je klub šta objavio.
Transfer je mislim blizu realizacije, a kolika je cifra tačna vidjet ćemo.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 01 jul 2013, 23:46

Stefan Effenberg je napisao/la:Drugo, šta se dogodilo sa @ GAL-om, ako ima netko da mi u 2-3 rečenice ukratko objasni šta je bilo.
Dopusti meni da ti objasniom tu situacijuoko @GAL-a.
On je svoju frumašku karijeru završio na temi Seada Kolašinca trajnim banom od strane admina, ni meni inije jjasno čime je GAL zaslužio trajni ban al eto tamo na toj temi već dugo niko nije napisao ozbiljan post pa je vjerovatno admin odlučio dovesti temu u red jednom čistkom u kojoj je tragično nastradao naš cijenjeni i uvaženi dug, kolega GAL. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 jul 2013, 00:29

Bild donosi analizu kako bi Bayern mogao izgledati,i odprilike kako Pep zamislja igrati sa Bayernom

slika

slika

U Njemackim medijima ni rijeci o navodnom prelasku Gomeza u Fiorentinu :?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 jul 2013, 00:38

Nema šanse da takva taktika bude.

Usput, Luiz gustavo u idealnih 11 na onom kupu :mrgreen:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 jul 2013, 00:41

A sto nema sanse??

Ocekuj neocekvano ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 jul 2013, 00:44

1 varijanta Contento ?

2 već liči na nešto, no gdje je Gotze.

Po meni bi bilo suicidno dirati Alabu i RIbery-a, vezu koja tako dobro funkcionira. Koliko samo problema prave u timu protivnicima. Također Lahm i Robben. Upad iz drugog plana i dodavanje. Tako smo postigli puno golova. Dovoljno je vidjeti asistencije naših bekova 8-)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 jul 2013, 00:55

1 Varijanta je poprilicno nerealna pogotovo zbog Contenta, i Martineza na stoperu ali mozda bude koriscena u nekim manje bitnim utakmicama.

2 Varijanta meni je sasvim ok,a iako je Gotze najbolji mladi igrac i ogromno pojacanje,nema garancije da ce igrati ma koliko to bili nerealno.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 02 jul 2013, 01:13

1. 3-3-3-1
Nema šanse da ovako Bayern izgleda iduće sezone. Martinez na štoperu?(znam, da može igati ali to mu nije primarna pozicija) Contento? Zadnji red sa 3 igrača mislim da nebi to prošlo i da bi ovakva odbrana bila dosta neučinkovita. Alaba u veznom redu to je igrao u reprezentaciji dosta solidno i da bi ovaj trijo Alaba-Svajni-Lham dosta dobro igrao.Ribery-Muller-Robben ja bi ovo postavio: Ribery-Gotze-Muller

2. 4-1-4-1
Ovo bolje izgleda ali ne može Kroos ispred Gotzea. Ja bi ovaj vezni red posložio u ovom slučaju ovako mada neće ni ovako izledati Bayern. Nema TEORIJE.
Ribery-muller-svajni-robben
Gotze(famožna, lažna 9-ka)
Ova druga formacija je dosta relanija od formacije broj 1 :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 jul 2013, 01:21

Ma ovo su samo nagadjanja i nista vise,iako ce vecina vidjeti u Bildu odlucio sam da postavim iz razloga da cujem vase misljenje povodom toga.

Ja da se pitam (a ne pitam se ) ne bih nista dirao dakle igrao bih u nasoj klasicnoj formaciji 4-2-3-1 koja nam je donijela toliko trofeja ove sezone i gdje smo bili toliko dominantni da ce se to jos dugo pricati.

Uostalom vidjecemo kako je to Pep zamislio i kako ce to izgledati,ako nista tema je ziva ima nas aktivnih :)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 02 jul 2013, 01:30

Pa da shvatam da raja s foruma da svoje mišljenje, prije neki dan postavio nešto slično, našao na jednoj od fan stranica na FB.
"Ne treba mijenjati konja koji pobjeđuje"

P.s
Laku noć ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 jul 2013, 01:36

Morate priznati da je Muller neefikasan. Zna dosta toga promašiti i u tom segmentu me podsjeća na Gomeza. Čovjek bez prave pozicije u timu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.