Pa ne moze od njega niko ocekivati da bude Ferdinand ako dolazi iz Travnika.Moguce da lik ima kikseva,ali ako je struka BiH repke prepoznala neki kvalitet u njemu i ako je taj kvalitet prepoznalo i rukovodstvo Sarajeva onda vjerovatno imaju na umu da te nedostatke koje momak ima mogu da poprave.slobodnjak je napisao/la:
Kolega forza juve je moj sugradjanin .S duznim postovanjem za tvoje mišljenje mi smo ga više puta gledali.Momak je u reprezentaciji igrao poziciju koju inače ne igra u Travniku.Uopšte nije stoper.Momak je kiks igrač itekako.Zna napraviti kardinalne greške.To ko je gledao utakmice u mladoj repki mogao je primjetiti.Ako ćemo realno.Sada dali će biti nešto od njega vrijeme će pokazati.Neko je mozda vidio ono što mi u Travniku nismo.Imate puno pravo na svoje mišljenje.Od sveg srca sretno van s njim.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ma da je ne znam kakav talenat, MJERILO JE TEREN SVIMA!htcxone je napisao/la:ja sam rekao da ONIkoji nisu doveli Adnana sad pisu kako je propali taleenat i stari ga gura itd.. a to pisu PROPALI talenti kojima je glavni izgovor "ja nisam uspio njega stari gurao a ja bolji bio<" ...F.G.R je napisao/la:ti brzo na klix!htcxone je napisao/la:ma jok i jagodic je isto korumpiransvi su koeumpirani
![]()
ja sto ne mogu suplje propalih talenata ....
to je jassno, al onda nemoj trcat pred rudu sa neumjesnim komentarima... 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Ispade po priči nekih ovde da momak nije ni za kantonalne, a igra u U-21 repki

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SarajlijaTM
Ja sam ga gledao na grbavici A-repka-mladi ,čuvao je džeku,koji se realno nije trudio,ali
je mali jedan od igrača koji su mi tad zapali za oko
Mislim da niste pogriješili...
je mali jedan od igrača koji su mi tad zapali za oko
Mislim da niste pogriješili...
Niđe veze, raja se*re a momak još nije ni potpisao u pm.Rodman je napisao/la:Ispade po priči nekih ovde da momak nije ni za kantonalne, a igra u U-21 repki![]()
![]()
Allegri je gospodin!
Nema tog igraca u ligi trenutno koji moze dostojno zamijeniti Torlaka. Taj covjek je drzao Sarajevo.
Jel dosao Letic ovaj iz Veleze, jel potisao? Zna li ko?
-
- Kontakt:
Nije i neće ni dolazit.Priključuje se sutra treninzima Rođenih.ado-hz je napisao/la:Jel dosao Letic ovaj iz Veleze, jel potisao? Zna li ko?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- forza_juve
- Kontakt:
Mogu dati svoje misljenje kakav je igrac u Travniku bio, a sada mozda bas dodje njegovo vrijeme u Sarajevu i dokaze se sto bih naravno volio radi njega a i radi Sarajeva za koje navijam. Kako god bilo zelim mu puno srece ako potpiseCarli je napisao/la:Niđe veze, raja se*re a momak još nije ni potpisao u pm.Rodman je napisao/la:Ispade po priči nekih ovde da momak nije ni za kantonalne, a igra u U-21 repki![]()
![]()
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
koliko su odredili istok protiv ovih konobara i kuhara, jel cener lihvarski? 

nema potpisa
- AdiRajvosa
- Kontakt:
7 za clanove kluba, 10 za ostale.Admir_Sa je napisao/la:koliko su odredili istok protiv ovih konobara i kuhara, jel cener lihvarski?
- invincible1921
- Kontakt:
I Cimirot i Kovacevic su potpisali ugovore na 3 godine!invincible1921 je napisao/la:na kolko su vam potpisali ovi u-21 ?
Zatisje pred buru. 

evo kovačević suspendovan jer se juče nije pojavio na treningu Travnika...a i kako da se pojavi kad je bio u Sarajevu
Dobro je to koliko ste platili obeštećenja za Kovačevića pošto on ima ugovor sa Travnikom ?Zon je napisao/la:I Cimirot i Kovacevic su potpisali ugovore na 3 godine!invincible1921 je napisao/la:na kolko su vam potpisali ovi u-21 ?
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
- kenan_tm87
- Kontakt:
Nisu !Zon je napisao/la:I Cimirot i Kovacevic su potpisali ugovore na 3 godine!invincible1921 je napisao/la:na kolko su vam potpisali ovi u-21 ?
FORZA ZELJO
Nemoj im ba jos i ti na moku prisjedat' . 

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Kako nisu. Pa oni su klub takav da s igracima nema ugovora ispod 3 godine. Ja se dobro ne sjecam godinama koje u Sa potpisao na 3 godine. Ne postoji takav igrac u blizoj nam buducnosti.kenan_tm87 je napisao/la:Nisu !Zon je napisao/la:I Cimirot i Kovacevic su potpisali ugovore na 3 godine!invincible1921 je napisao/la:na kolko su vam potpisali ovi u-21 ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HordasFks, rimljanin90 i 61 gost.