Već smo pričali o tome, neće biti spreman (kako je neko rekao), tek pred kraj polusezone mu se možemo nadati.ZZtop10 je napisao/la:Zna li neko hoce li Brkovic biti spreman za pocetak sezone ?

Uzima im Amar dušu tamo ...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Već smo pričali o tome, neće biti spreman (kako je neko rekao), tek pred kraj polusezone mu se možemo nadati.ZZtop10 je napisao/la:Zna li neko hoce li Brkovic biti spreman za pocetak sezone ?
a koje Bogati prvi ? da cujemsajo10 je napisao/la:FK Sarajevo: Prvi profesionalni šampion Jugoslavije i prvi bh. prvak
U nedjelju 2. jula 1967. godine, u 18 sati i 45 minuta FK Sarajevo je i zvanično postao šampion Jugoslavije u fudbalu. Tim sa Koševa je tada bio šesti prvak države i prvi u historiji bh. fudbala koji je ponio naslov prvaka bivše zemlje.
Toliko o kvazi portalu Sport C... Oooj Bozee... hahahah![]()
![]()
Naslov je potpuno nejasan, šta znači "prvi profesionalni šampion Jugoslavije", ne kontam, a šta znači "prvi bh. prvak", kakav bh. prvak, možda prvi prvak Jugoslavije iz BiH, ili bar prvi prvak iz BiH, ali prvi bh. prvak baš je potpuno nakaradan izbor riječi......Sarajlijc@ je napisao/la:Sta nije tacno?sajo10 je napisao/la:FK Sarajevo: Prvi profesionalni šampion Jugoslavije i prvi bh. prvak
U nedjelju 2. jula 1967. godine, u 18 sati i 45 minuta FK Sarajevo je i zvanično postao šampion Jugoslavije u fudbalu. Tim sa Koševa je tada bio šesti prvak države i prvi u historiji bh. fudbala koji je ponio naslov prvaka bivše zemlje.
![]()
Sampion Bosne i Hercegovine 1946.godineaS_Roma je napisao/la:a koje Bogati prvi ? da cujemsajo10 je napisao/la:FK Sarajevo: Prvi profesionalni šampion Jugoslavije i prvi bh. prvak
![]()
Kad ces vise skenirati ono sto si obecao ljudima?zeljooooo je napisao/la:Ja ne znam ko može navijati za ovaj nazovi klub Torpedo aka Sarajevo to baš moraš biti duduk pa imat nekog osjećaja za taj klub.
Pa dobro drug i Dinamo i Ajaks slično posluju. Ajax je samo veći nivo, tj veći klub. Dinamo možda malo kasnije u prosjeku kupuje igrače tj kad su malo stariji ali Ajaksu je jača konkurencija pa ih mora ganjati dok su mlađi.ciza je napisao/la:ma osim je kod vas tito a ovi ostali su mi slicniju upravama ostalih klubova, malo malo rapsitolje s izjavama,prvo ko dinamo,pa sad ko ajaks, hmmAnonimac je napisao/la:ALMIR GREDIĆ, PREDSJEDNIK FK ŽELJEZNIČAR NAJAVLJUJE (Avazov sport)
ŽELIMO RADITI KAO AJAKS!![]()
al eto imaju pravo postavljat ciljeve i i zelit,nek je sretno u svakom slucaju
Ne radim ja za badava treba platiti sve to.Sarajlijc@ je napisao/la:Kad ces vise skenirati ono sto si obecao ljudima?zeljooooo je napisao/la:Ja ne znam ko može navijati za ovaj nazovi klub Torpedo aka Sarajevo to baš moraš biti duduk pa imat nekog osjećaja za taj klub.
A ima nas "duduka" puno,a ja ne znam kako Bog salje na svijet debile poput tebe.zeljooooo je napisao/la:Ja ne znam ko može navijati za ovaj nazovi klub Torpedo aka Sarajevo to baš moraš biti duduk pa imat nekog osjećaja za taj klub.
Odskakuči sa teme duducima nije ovdje mjesto isti ste mi kao oni sa Romanije.Sabinho je napisao/la:A ima nas "duduka" puno,a ja ne znam kako Bog salje na svijet debile poput tebe.zeljooooo je napisao/la:Ja ne znam ko može navijati za ovaj nazovi klub Torpedo aka Sarajevo to baš moraš biti duduk pa imat nekog osjećaja za taj klub.
Bravo decko, tu lezi poenta. Jasno je ko dan kakav je izbor stucnog staba: podmladiti i osvjeziti ekipu sa ovih 4-5 juniora koji su koliko sam shvatio ogroman potencijal i sa dugim ugovorima + povrijedjeni Zolotic i Kvesic = potencijalno mlada, tehnicki jaka i motivisana ekipa za godinu dana kad bi mogli biti nosioci. I onda tek mozes ocekivati neki iskorak i neku bolju zaradu od evrope. Ne zaboravite da je Amar pogotovo jak sto se tice formiranja mladih igraca koji imaju motiva, discipline i Mozga. Ako potrefimo 4-5 jakih potencijala od 18 do 23 god u istoj godini mozemo se kurcevito i bez respekta postaviti i prema jacim protivnicima i probati napraviti cudo.blavor je napisao/la:Neće niko više ljudi dolazit, ovu smijuriju od lige Amar će osvojit i s juniorima, a pare se čuvaju za naredni zimski i ljetni prelazni rok kad će se krenut napucavat ekipa za Ligu prvaka jer vrlo vjerovatno će Željo imat dovoljno velik koeficijent da bude nosilac.....
U ovoj jadnoj ligi u kojoj ti glavni konkurent pusti pet najboljih igrača bez feninga obeštećenja, gdje igraju ekipe čiji navijači do zore slave čevrto mjesto i neizlazak u Evropu, gdje osim u Širokom ekipe dovode neke šatro zvijezde koje ne mogu u Kazahstanu igrat a oni im imaju ugovore na šest mjeseci i mogu otić kad hoće.....u takvoj ligi možeš baš šta hoš, al u Evropi ne možeš prismrdit zato se mora čekat pozicija nosioca i onda eventualno dovest par dobrih igrača, a za sad je dovoljan Amar Osim i 11 čunjeva da osvoji ligu
izjava u ovom fazonuVils je napisao/la:Meni od te vijesti na sc-u najzanimljiviji intervju na drugom klipu, a vi se svađajte zbog naslova:
"Želja mi je jedina, jer sam navijač Željezničara, a im'o bih jednu veliku želju da bi Sarajevo osvojilo ovaj kup, makar bilo to i konkuretno."
Znas kako kazu,neplanirano je najbolje,a ovako kad si poslan na svijet da budes budala...Tu nema spasa. Vidis i sam sta pise,ali razumijem da je raspust i da mu je dosadno.England je napisao/la:Sabinho, nekoga šalje Bog, a neko je i neplaniran. Zalutali metak , ha ?
Ima li skenirano ?Anonimac je napisao/la:ALMIR GREDIĆ, PREDSJEDNIK FK ŽELJEZNIČAR NAJAVLJUJE (Avazov sport)
ŽELIMO RADITI KAO AJAKS!
Nema, to sam samo našao naslov na njihovoj stranici pa ako ima neko bili bi mu zahvalni ako bi nam postavio.Buu je napisao/la:Ima li skenirano ?Anonimac je napisao/la:ALMIR GREDIĆ, PREDSJEDNIK FK ŽELJEZNIČAR NAJAVLJUJE (Avazov sport)
ŽELIMO RADITI KAO AJAKS!
[youtube][/youtube]Sabinho je napisao/la:Znas kako kazu,neplanirano je najbolje,a ovako kad si poslan na svijet da budes budala...Tu nema spasa. Vidis i sam sta pise,ali razumijem da je raspust i da mu je dosadno.England je napisao/la:Sabinho, nekoga šalje Bog, a neko je i neplaniran. Zalutali metak , ha ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.