Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LenBias
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LenBias » 02 jul 2013, 15:22

nakon zlatana dolazi bale, to se podrazumjeva 8-)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 jul 2013, 16:26

LenBias je napisao/la:nakon zlatana dolazi bale, to se podrazumjeva 8-)
a ramadel ? :D
a cavani ?

eto bas svi lete u drugoplasiranu ekipu. :P
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 02 jul 2013, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 jul 2013, 16:29

Hjoj ko ne zna Madrid i njihove zvjezdice.
Svake godine isto, najava na sve moguce trofeje i onda se nekada u avgustu pocnu prisjecati Di Stefana i 50-tih godina s krpenjacom. :mrgreen:
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 02 jul 2013, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 jul 2013, 16:33

M4kaveli je napisao/la:Hjoj ko ne zna Madrid i njihove zvijezdice.
Svake godine isto, najava na sve moguce trofeje i onda se nekada u avgustu pocnu prisjecati Di Stefana i 50-tih godina s krpenjacom. :mrgreen:
i zizua i onaj volej pocetkom stoljeca. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 02 jul 2013, 16:38

Mislim da ako dovedemo Ibrahimovica, od Bale nema nista...
HALA MADRID!!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 jul 2013, 16:42

KapioFootball je napisao/la:Mislim da ako dovedemo Ibrahimovica, od Bale nema nista...
"He has spoken with his agent, Mino Raiola, and told me to talk to Ancelotti to tell who is willing to make an effort.''

U Parizu ima astronomsku platu od 14 miliona tako da ce biti zayebano ukoliko ga Ancelloti bude dovodio.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 02 jul 2013, 16:46

bparena - Ja sam ti fino rek'o da si dosadio i Bogu i narodu, imas svoju temu i tamo liječi komplekse provokatoru jedan, tebe treba banovat o.O
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 jul 2013, 16:49

bparena je napisao/la:
a cavani ?

pa zlatan je za njih izmislio fudbal rerno

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 02 jul 2013, 16:53

LenBias je napisao/la:pa zlatan je za njih izmislio fudbal rerno
Zlatan ima 32. godine (zapravo, napunit ce ih u prvom dijelu naredne sezone) i iskreno se nadamo da nista nece biti od njegovog transfera u Madrid.

Dovoditi igraca koji ce traziti placu minimalno 12 miliona i koji uz to moze odigrati jos maksimalno dvije dobre sezone pored sest godina mladjeg Cavanija ili Sukija? Nema logike. Da su neka druga vremena, bilo bi u redu, sada, nikako.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 jul 2013, 16:58

LenBias je napisao/la:
bparena je napisao/la:
a cavani ?

pa zlatan je za njih izmislio fudbal rerno
Mozda "onaj" pre par godina, sada sigurno ne.
A sam dolazak Ibre u ekipu bi znacio propast, toliki egoista sa Ronaldom da igra, yeah right.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 jul 2013, 17:01

naravno da ima jer ibra je jedinstven, moze ga se mrziti ili voliti, ne postoji nesto izmedju ali osporiti njegove kvalitete i vaditi se na neke godine je glupost, neka igra kod nas 2-3 sezone i dovoljno je sasvim, samo neka on dodje, ne brinem se ni najmanje da ce on razvaljivati svo vrijeme dok je kod nas, pristao u startu na manju platu, ponudio se sam real madridu, sta vise treba nego otici u paris i zavrsiti sav posao za manje od sat vremena :)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 jul 2013, 17:24

Zlatan ima 32. godine (zapravo, napunit ce ih u prvom dijelu naredne sezone) i iskreno se nadamo da nista nece biti od njegovog transfera u Madrid.
Ko ? ti i tvojih 20 nickova.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 02 jul 2013, 17:39

Raul_64 je napisao/la:
Ko ? ti i tvojih 20 nickova.
:lol:
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jul 2013, 17:41

Fino to zvuči Bale i Ibra,ali ne vjerujem da ćemo ih dovoditi.Previše je to ako želimo biti ozbiljna ekipa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 02 jul 2013, 17:58

LG97DM je napisao/la:bparena - Ja sam ti fino rek'o da si dosadio i Bogu i narodu, imas svoju temu i tamo liječi komplekse provokatoru jedan, tebe treba banovat o.O
Ma i tamo je svima na vrh kurrca se popeo sa svojim pricama o odbrani.I to mu svi i govore,al trolcina u njemu je jaca od toga.
Ja sam ga stavio na ignor upravo zbog tih njegovih trolovsko/provokatorski postova,ali djabe jer ga raja citira i opet vidim sta pise.
Covjek je mix razmazenog derista i sasavog penzionera.

OT:

Licno ne bih volio da vidim Ibrahimovica u Realu.
Covjek za svoje karijere izmjenjao ogroman broj klubova i cini mi se da mu je veci "nafur" to nego da ostavi neki bitniji trag u nekoj od tih ekipa.
Sto se tice Bejla...Bujrum 8-)
Bezveze mi je sto se tako lako otpisuje Xabi Alonso (meni jedan od najdrazih igraca Reala).
Covjek je imao malo losiji drugi dio sezone,i vec se prica kako je ostario i kako je njegovo zavrseno.
A imao je i tu povredu koju je ocito dugo vukao i evo na kraju je zavrsilo operacijom.
Da se ja pitam produzio bih mu ugovor na barem dvije godine,jer smatram da ih moze iznijeti na visokom nivou.
Bilo bi dobro potpisati nekog od ovih imena sa sredine terena vec sada kako nebi od iduce godine igrali u nekom drugom klubu,a nebi im lose bilo da treniraju (barem) sa takvim genijalcem kakav je Xabi.
Ako neko moze nesto vise napisati vezano za ovog Kondogbiu,bio bih zahvalan.
Nisam bas nesto pratio Sevillu ove godine,i ne znam nista o njemu osim onog sto sam vidio na youtube.
A **** Youtube,gledajuci po njemu Messi je najbolji igrac svijeta.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 02 jul 2013, 18:24

LG97DM je napisao/la:bparena - Ja sam ti fino rek'o da si dosadio i Bogu i narodu, imas svoju temu i tamo liječi komplekse provokatoru jedan, tebe treba banovat o.O
A koja je to njegova tema,a koja je tvoja?
Jesmo mi bosanci kompleksasi,sve djelimo na moje ovo,tvoje ovo,nase,vase...
Zato smo i prozivili rat,u pm...
Dzoni je napisao/la:A **** Youtube,gledajuci po njemu Messi je najbolji igrac svijeta.
Jos ste i humoristični,madridisti.
Ovaj bi mogao u NPNF.
Keep walking.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jul 2013, 18:33

slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 jul 2013, 19:13

Cautinho je napisao/la:
A koja je to njegova tema,a koja je tvoja?
Jesmo mi bosanci kompleksasi,sve djelimo na moje ovo,tvoje ovo,nase,vase...
Zato smo i prozivili rat,u pm...
Dzoni je napisao/la:A **** Youtube,gledajuci po njemu Messi je najbolji igrac svijeta.
Jos ste i humoristični,madridisti.
Ovaj bi mogao u NPNF.
On mene naziva provokatorom a nema to veze s tim. Prosle godine 10 listova postova o Ramadelu. Ove godine prvo 5 listova o Baleu pa 10 o Cavaniju pa opet 5 o Baleu i kad bude tresla se brda.... onda slijede pljuvanja i sve ostalo. Namjerno sam pitao jer ne mogu da vjerujem da 20 stranica su bila bezze napisana. :shock:

p.s. ko god fino prohoda za loptom - toliko su madridisti umisljeni da odmah mora na SB. Pa eto samo je bilo pitanje nakon 20 strana gdje je ba zapelo ...

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 02 jul 2013, 19:45

Samo pošteno,prevaranti,narkići,utajivači poreza te klaunovi nikad nisu imali veze sa Madridom.Na kraju koji će qrac bilo tko od pojačanja u Madridu ,tamburamo farsu kako i gdje hoćemo.Opet ćeš provest mjesece plačući pod groždžem :lol: .Ah da farsa odavno nije problem,valja se pojačat za bitku s germanskim dominatorom.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 02 jul 2013, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 02 jul 2013, 20:22

Kaka izjavio (kako prenosi sportsport) da zeli ostati u Realu.
Ajd dobro.Ostao bih i ja da dobijam 10 miliona godisnje,puco bi mi kurrac.
Naravno on se uvalio ne pada mu napamet da ide igdje,plata dobra j3be mu se sto ne igra.
Takodje je izjavio da zeli da igra na mundijalu.
Igrat ce al u kurrcu.
Koliko god ga Ancelotti gotivio,sumnjam da ce igrat i kod njega.
Tako da bi mu najbolje bilo (ukoliko zeli da mu se ispuni zelja broj 2) da spakuje kofere i ide u neki klub gdje ce igrati cesce.
Naravno pri tome se podrazumjeva da bi i on morao biti puno skromniji kada je plata u pitanju,jer ruku na srce ne vrijedi ni 30 % svojih primanja.
Nekad je bio najbolji.
Bio - proslo vrijeme.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.