Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

STEVIE
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la STEVIE » 01 jul 2013, 16:50

Cartman je napisao/la: On treba da igra u ozbiljnoj ligi da se navikne na taj nivo, a ne da se vraca u kukuruz ligu i to u klub gdje niko ne zna kad ce dobit sljedecu placu i gdje je non-stop totalni haos. Mogu te slabije lige izbacit igrace, ali ne mogu napravit gotovog dokazanog igraca. Stevanovic je spreman za sljedeci korak, a ne da se vraca u Srbiju. Od toga nema nista pozitivno za njega.

Ako ga niko u Spaniji nece, ima Holandija, Turska, Rusija...
+1. povratak u tu smijuriju od lige bi mu samo bio veliki korak nazad u karijeri i mozda bi cak izgubio svoje mjesto u repki radi toga.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jul 2013, 16:50

marconato je napisao/la:Ja kazem da je bolje za njega da igra i u Zvezdi, nego da tamo sjedi na klupi (sto je jedna od opcija)... ;)
Ali nije bolje nego da igra u Primeri, Holandiji, Turskoj ili Rusiji na primjer. Od realnih opcija je povratak u Srbiju (i to pogotovo Zvezdu) jedino bolji od sjedenja na tribinama u Sevilli, od svega drugog je gore.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 jul 2013, 16:58

To u redu, naravno da je bolje da ode u Holandiju, Portugal, Tursku...pod uslovom da ce igrati! Ja samo kazem u odnosu na dosadasnji tretman i poziciju u Sevilli, da mu je bolje da odigra polusezonu u Zvezdi, nego da tamo propada! ;)

@STEVIE

On je status reprezentativca i stekao igrajuci za Vojvodinu... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 01 jul 2013, 17:01

marconato je napisao/la: @STEVIE

On je status reprezentativca i stekao igrajuci za Vojvodinu... ;)
znam to ;) al' u ovom trenutku nema ni dvojbe da bi mu povratak u srbijansku ligu bio jedan veliki korak nazad sto bi na kraju mozda i natjeralo susica da se zapita da li je on od koristi za repku.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 jul 2013, 17:09

Kako mislite da se navikne na Europski fudbal, ako se vrati u Srbiju ? On mora u neki manji klub u Spaniji, Njemackoj, Holandiji, pa cak i Turskoj, da se navikne na njihov nogomet. Steva je ogroman talenat, ja mu i dalje prognoziram karijeru slicnu kao Lulicevoj, da bude udarna igla u napadu od jednog poveceg kluba u Ligi petice.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 jul 2013, 20:16

Prije svega, Stevanović u Zvezdi je teško izvodljivo, zbog jako loše finansijske situacije u klubu, neredovnih plata i sl. Što se tiče ostalog, slažem se sa @marconatom, bolje mu je da igra u Zvezdi nego da grije klupu ili sjedi na tribinama Pizjuana.

STEVIE je napisao/la:znam to ;) al' u ovom trenutku nema ni dvojbe da bi mu povratak u srbijansku ligu bio jedan veliki korak nazad sto bi na kraju mozda i natjeralo susica da se zapita da li je on od koristi za repku.

Zašto bi mu povratak u JSL bio korak unazad? Nije Stevanović 5-6 godina vani, nije vani napravio ništa posebno (osim repke), on je još prije godinu dana igrao u Vojvodini protiv Javora, Rada, Slobode... a Zvezda je u svakom slučaju veći klub od Voše. Svima se (uključujući i mene) u prvi mah činilo da je Sevilla dobar izbor, jaka liga, jak klub, fin igrački kadar, uvijek su tu negdje u borbi za Evropu... ali ako rezimiramo čitavu Stevanovićevu prethodnu sezonu, za nju se slobodno može reći da mu je korak unazad u karijeri. Gledajući sadašnje stanje stvari, dolazak u Zvezdu mu samo može koristiti, kvalitetan je igrač što je Zvezdi prijeko potrebno, poznaje ligu, brzo bi se uklopio, sigurno bi bio prvotimac, igrao bi u Evropi i tako bi lakše skrenuo na sebe pažnju jačih klubova.

Goalgetter je napisao/la:On mora u neki manji klub u Spaniji, Njemackoj, Holandiji, pa cak i Turskoj, da se navikne na njihov nogomet. Steva je ogroman talenat, ja mu i dalje prognoziram karijeru slicnu kao Lulicevoj, da bude udarna igla u napadu od jednog poveceg kluba u Ligi petice.

Njemačka, Turska :? ... hm jesi siguran? Holandija bi mu najviše ležala, bar po meni, ali šta ako mu menadžer ne uspije pronaći angažman u nekom od manjih klubova, što je jedna realnih opcija? Slijedi mu opet sjedenje na klupi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jul 2013, 22:17

Nek ostane u Sevilli sto duze moze ili eventualno na posudbu u manji Spanski,Njemacki klub.A Pape ga vjerovatno nece ostaviti na cjedilu,on ce svoju minutazu dobiti.Ima jos jaki tekmi da se igra u kvalifikacijama,pogotovo ako bude slijedilo i Svjetsko prvenstvo.Mali ima slifa,i onaj ko je pokazao da zna igrati garant to nece preko noci zaboraviti.
Emery je dokazao svoje ''znanje''kad je od Isca napravio kloca,dovoljno mu je sada pogledati cjenu i gdje ode.
Sto se tice Zvjezde napravio bi sam sebi medvjedzu uslugu,otisavsi ili se vrativsi se u kokuze.Nije lud.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jul 2013, 22:29

harishp je napisao/la:Nek ostane u Sevilli sto duze moze ili eventualno na posudbu u manji Spanski,Njemacki klub.A Pape ga vjerovatno nece ostaviti na cjedilu,on ce svoju minutazu dobiti.Ima jos jaki tekmi da se igra u kvalifikacijama,pogotovo ako bude slijedilo i Svjetsko prvenstvo.Mali ima slifa,i onaj ko je pokazao da zna igrati garant to nece preko noci zaboraviti.
Emery je dokazao svoje ''znanje''kad je od Isca napravio kloca,dovoljno mu je sada pogledati cjenu i gdje ode.
Sto se tice Zvjezde napravio bi sam sebi medvjedzu uslugu,otisavsi ili se vrativsi se u kokuze.Nije lud.
Jedan mali korak unazad sto se tice kluba ga moze lansirati medju zvijezde,dok mu mrtvilo pomoci ne moze. Najbitnije je da igra,a u Zvezdi bi sigurno igrao,to sto bi otisao u nju ne cini ga manjim igracem ni potencijalom,vec mu samo daje sanse da isti pokaze.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jul 2013, 22:34

Sabinho je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nek ostane u Sevilli sto duze moze ili eventualno na posudbu u manji Spanski,Njemacki klub.A Pape ga vjerovatno nece ostaviti na cjedilu,on ce svoju minutazu dobiti.Ima jos jaki tekmi da se igra u kvalifikacijama,pogotovo ako bude slijedilo i Svjetsko prvenstvo.Mali ima slifa,i onaj ko je pokazao da zna igrati garant to nece preko noci zaboraviti.
Jedan korak unazad ga moze lansirati medju zvijezde,dok mu mrtvilo pomoci ne moze. Najbitnije je da igra,a u Zvezdi bi sigurno igrao,to sto bi otisao u nju ne cini ga manjim igracem ni potencijalom.
Igrao bi i u Gradini da ode,tamo bi imao jos vise prostora da se pokaze.Problem je sto se na neki nacin iskobeljao iz kukuruz liga da bi se opet vracao''na mjesto belaja''.Nigdje veze,pogotovo ne za jednog potencialno standardnog reprezentativca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 jul 2013, 00:16

Kakvo crno mjesto belaja :lol: :lol: pa frajer se baš kroz JSL probio do repke i došao do Primere tako da JSL za Stevanovića može samo biti mjesto uspjeha, a nikako nekakvog belaja. Uostalom ima li većeg belaja za mladog igrača od toga da čitavu sezonu presjedi na klupi ili tribinama?
Bilo u Zvezdu ili negdje na drugu stranu, uglavnom Stevanović treba da bježi iz Seville po svaku cijenu. Dolazak u Zvezdu bi mu bio sigurica iz više razloga, nabrojao sam gore, ali je za njega najvažnije da bi sigurno bio prvotimac i igrao bi evropske utakmice (realno 4 do 6 utakmica).
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 jul 2013, 03:43

alan_kardec je napisao/la:Kakvo crno mjesto belaja :lol: :lol: pa frajer se baš kroz JSL probio do repke i došao do Primere tako da JSL za Stevanovića može samo biti mjesto uspjeha, a nikako nekakvog belaja. Uostalom ima li većeg belaja za mladog igrača od toga da čitavu sezonu presjedi na klupi ili tribinama?
Bilo u Zvezdu ili negdje na drugu stranu, uglavnom Stevanović treba da bježi iz Seville po svaku cijenu. Dolazak u Zvezdu bi mu bio sigurica iz više razloga, nabrojao sam gore, ali je za njega najvažnije da bi sigurno bio prvotimac i igrao bi evropske utakmice (realno 4 do 6 utakmica).
Belaj zvani kvalitet lige k'o ''made in China''proizvod :lol: :lol:
A drugo je to sto ti navijas za Zvjezdu,i sto je ocito da bi Stevke tom timu sjeo k'o budali samara.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 02 jul 2013, 04:14

jooooj što smoriste ba sa zvezdom, jbla vas i zvezda vise i jsl. amaterska liga ko i nasa.
super je sve to sto zvezda ima interes za stevom, ima i zeljo interes za negredom, eh jos kad je amar govorio da je siguran da bi negredo zabio vise nego adilovic.
nidje veze su te price, de malo upalite mozak, ako gdje i ode iz sevilje bice to na posudbu u segundu ili slabiji klub primere, eventualno osrednji bundesligas. kazem opet ako igdje ode jer otiso je navas, nije mala stvar, to je veliki slobodan prostor za koji se bori nekoliko izvrsnih igraca, ali ne sumnjam u to da ce stevo oderati guzove da dokaze da nije bezveze doveden u sevilju.
prema tome, znamo sve: zvezda dobila bajern, zvezda prvak sveta, robert prosinecki delija, colo colo, al ohante ba malo, smijesno je to sto se konstruise po novinama, de malo realnosti, koja zvezda ozbiljan klub? pa zvezda ima dug 64 miliona eura, da bilo koji bosanski klub ima toliki dug do sad bi bar 3 puta igro grupu lige prvaka. colo colo bilo prije 22 godine, ciao ragazzi. I prestanite vise potcjenjivati nase igrace. Iiii polako gledajte kako ce im do kraja kvala i aBd svjetskog porasti rejting na trzistu, pa ce malo i te cijene i odnosi bit posteniji, jbo svijet u kojem je strinic skuplji/bolji igrac od salihovica...
dakle, samo hlaaadnooo
[youtube][/youtube]
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 jul 2013, 14:00

mokhe je napisao/la: pa zvezda ima dug 64 miliona eura, da bilo koji bosanski klub ima toliki dug do sad bi bar 3 puta igro grupu lige prvaka. colo colo bilo prije 22 godine, ciao ragazzi. I prestanite vise potcjenjivati nase igrace. Iiii polako gledajte kako ce im do kraja kvala i aBd svjetskog porasti rejting na trzistu, pa ce malo i te cijene i odnosi bit posteniji, jbo svijet u kojem je strinic skuplji/bolji igrac od salihovica...
dakle, samo hlaaadnooo
Kao prve, trenutni dug je 40 mil, a kao drugo ne znam sta hoces da kazes sa ovim drugim dijelom recenice?! Pa nije Zvezda u dugovima sto je ulagala u tim, nego bas suprotno, sve sto je valjalo se rasprodalo, a te pare su isle lopovima u dzep, a ne u neke investicije! Zato se Zvezda i srozala... ;)
Taj isti Stevanovic nije nista bolji igrac od Lazovica koji je u Zvezdi, samo sto je on trenutno povrijedjen, pa bi Stevanovic bio idealna kratkorocna zamjena!

Dalje, nemoj mi poredjenja sa Zeljom...Kroz Zvezdu je poslednjih par god prodefilovalo igraca od kojih bi sad sigurno 3-4 igralo u BiH u PRVOJ postavi! Vranjes je recimo u Zvezdi imao epizodnu ulogu...
Znaci, ne pricam o generacijama od prije 7-10 god (Jankovic, Basta, Vidic...), nego o igracima koji su prethodnih par godina otisli iz prvog tima ili omladinskog pogona u inostranstvo...
Zvezda koliko god losa bila (u odnosu ne neka prosla vremena) je recimo prosle sezone igrala egal sa jednim Bordo-om, do 93 min. imala prolaz u gostima!

Znaci, pricamo o Stevanovicu, a ne o recimo Navasu, pa da bi njemu sad bilo srozavanje ili ispod nivoa da dolazi u slabiju ligu ili tim od koje je NAVIKAO da igra! ;)

P.S. Ne znam po kome je to Strinic bolji igrac od Salihovica?! :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 02 jul 2013, 14:47

Sto se duga tiče, Dzajic prije par mjeseci na Nedeljom u 2 fino rece 64 miliona. Sto se ostalog tice ne da mi se da ti objasnjavam sta sam htio reci posto vidim da si bukvalac i onda bi to otislo u nedogled.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 jul 2013, 14:53

harishp je napisao/la: Belaj zvani kvalitet lige k'o ''made in China''proizvod :lol: :lol:
A drugo je to sto ti navijas za Zvjezdu,i sto je ocito da bi Stevke tom timu sjeo k'o budali samara.

nikako mu ne može biti veći belaj, nego što je trenutno. ajde bar je uživo gledao najjače španske klubove, ako ništa drugo.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 jul 2013, 15:43

mokhe je napisao/la:Sto se duga tiče, Dzajic prije par mjeseci na Nedeljom u 2 fino rece 64 miliona. Sto se ostalog tice ne da mi se da ti objasnjavam sta sam htio reci posto vidim da si bukvalac i onda bi to otislo u nedogled.
Eto, najbolje da si ti bolje upucen o stanju u klubu od mene, koji isti pratim svakodnevno skoro 20 god... ;) Nemas sta da mi objasnjavas o stvarima u koje nisi upucen.. ;)

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 02 jul 2013, 16:12

Steva je mašina da je igrao više ove sezone našao bi se neki klub i poslao ponudu za njega
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 02 jul 2013, 17:20

Stevi je samo bitno da uspjesno prodje ljetne pripreme, treba ljudima dat do znanja da je covjek doveden iz jedne od slabijih liga u evropi u jednu od najjacih i to na zimskom prelaznom roku, sjetite se samo Dzeke kakav je bio kad je u city tek presao, a kad je prosao pripreme uvali totenhemu 4 komada na pocetku sezone. Nije ni uprava Sevilje lakrdija da bi prodali igraca kojeg su doveli prije pola godine.

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 02 jul 2013, 17:28

marconato je napisao/la:
mokhe je napisao/la:Sto se duga tiče, Dzajic prije par mjeseci na Nedeljom u 2 fino rece 64 miliona. Sto se ostalog tice ne da mi se da ti objasnjavam sta sam htio reci posto vidim da si bukvalac i onda bi to otislo u nedogled.
Eto, najbolje da si ti bolje upucen o stanju u klubu od mene, koji isti pratim svakodnevno skoro 20 god... ;) Nemas sta da mi objasnjavas o stvarima u koje nisi upucen.. ;)
Nidje veze, ne kontas ili ne znas citati a sve ti fino pise. Ne moram ja bit upucen ni u sta da znam slusati sta covjek govori.
Fala, zivio.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 02 jul 2013, 17:55

Smanjen je dug, bar toliko znamo mi koji se 24h dnevno raspadamo čitajući vijesti o Zvezdi.

A to prije par mjeseci je bilo tad, dug je otad značajno smanjen. Čović je ekonomski mag i prevarant, šta reći. :mrgreen:
Smoke Weed Everyday!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.